Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley1

milujem tě♥

Miro moc tě milujeme!!!♥♥☻☺ *1* *1* *3* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *3* *3* nemůžem bes tebe žít!!!!!!!!
    až někdy pojedeš na nějakou pojíždku kolem prachatic dej nám vědět a vzpoměn na to že když je ti ne zrovna nejlíp tak tady sme jen a jen pro tebe ...asík říkáš že sme blyby ujetý a bláznivý holky ae jen kuli tomu že si nám zamotal hlavy!!!držíe palečky....moh by si mrosimtě napsat tvý icq???jestli nějaký máš??milujum tě moc ti fandíme a věřime tomu že wyhraješ a když nevyhraješ v našem srdci jsi vítěz porád♥!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mikinka

miro ja ti moc moc moc moc drzim palce si jednicka *1* *1* *3* *3*
  • mikinka

miro ja te zeru *14* *14* *14*
  • miro smajda

ahojky smajdo das mi emajl ja jsem s dd humpolec a jmenuji se jitka jak jsem tancila ti brisnaky a je mi smutno po tobe mam ti zkazat od kamosky mas pozdravovat jana bendika pa pa pusu jitka vojackova
    *3* *9*
  • :P

....superstar teda nesleduju...ale videla sem kousek, jak si zpival Smoke on The Water:)To bylo hodne dobree!!!....Deep Purple ted budou znat vsichni starsi 12ti let;)
  • adushkas

Re: Re: Borec

Ano AC/DC tu písničku taky nazpívali, ale jako cover...originál je od Deep Purple;)
  • podpis

nemohli byste mi poslat nekdo na email fotku Mira a jeho podpisem??email Hannah.vs.Miley@seznam.cz *14*
  • Miro moc ti držim palce.

Ahoj Miro, si úžasný každý si může říkat co chce ale pro mě si prostě NEJLEPŠÍ. V tomto kole ti budu posílat co nejvíce hlasů aby si postoupil, si milej krásnej a nejvíc hezky zpívás ty ROCKOVÉ písničky si ůplně dobrej zpěvák.

Tvoje velká fanynka Eliška, držim ti palce. *14*
  • Miro si dobrý

Ahoj Miro, veľmi Ti fandíme s celou rodinkou.Mňa učila v Trstenom pri H. pani učitieľka Kveta Š. Je to Tvoja babička?
    ak ano, tak ju pozdravuj od Tona z Prahy *4*
  • Si nejlepší

Miro tvoje všechna kola byla nejlepší:-)
    Ty jsi nejlepší:-)
    Budu ráda když budeš ve finále:-)
    Jde vidět že si fakt rocker:-)a to ti padne:-)si nejlepší bez tebe by tam byla pěkná nuda *3* *14* *14*
  • Re: dakujem

to rockový kolo se ti neskutečně povedlo... *3* si borec *4* *14* *1*
  • Re: dakujem

Miro,jsi úžasný♥Těším se na neděli,pošlu jako vždy hlásky,máš na to vyhrát Superstar♥♥♥
  • metallistka

Re: dakujem

Miro to si fakt ty???? Moc ti fandím si fakt super *14*
  • sisineszka17

Re: Re: Re: Re: .......

dej mi mail a já pošlu
  • nedakuj

Miro, radoby rocker, nema hlasove dispozice jako spousta ostatnich ze superstar,oblibenost u zen jen kvuli ksichtu,nic vic. Chodur a Bendig, jediny ucastnici superstar kteri jsou na svem pravem miste. Mysli si to vsichni z nasi muzikantske rodiny. POzna to kazdy muzikant proste. ostatni asi neslysi.
  • zuza-nyje

Re: dakujem

No to by mě zajímalo jestli to fakt psal Miro !! Pokud jo, tak ti Miro vzkazuju, že zpíváš parádně, moc ti fandííím, seš fakt nej borec !!! *14* *14* *1* *4*
  • dakujem

dakujem velmi pekne za vasi podporu dakujem moc *3* som velmi rad ze mam takove fanynka a fanousky *3* *14* *8*
  • Re: Re: Re: .......

Ptž já jinak ty některý mám jen ne tu Smoke on the water, a to mě dost mrzí páč ta byla naprosto totálně skvělá!

A nebo pokud by to šlo hodit tu mp3 sem...děkuju moc moc.. *4*

Too je úžasný!!! *15* a můžu se zeptat odkud nebo to předěláváš z videa na youtube do mp3..? dík moc *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit