Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ♥Vsechno nej =*

♥Miroo♥ ... vsechno nejlepsi k narozeninam, at se ti zadari v superstar, at to vyhrajes protoze ty na to porste mas!! ses nejlepsii♥ ... fandim ti ♥♥
  • veronikamjackson

Vše NEJ ! <3

miro přeji ti vse nej k narozeninám MTMR a fandim Ti
    Ty to musis vyhrat *14* *1*
  • girs12345

girs12345

Miro všechno nejlepsi k narozeninam a hodne stesti v superstar mam te mocinky rada *14* *14*
  • johnlennon96

Happy Birthday

všechno nejlepší k narozkám a vyhraj!!! *4*
  • riese

Všechno nejlepší

Všechna nejlepší!!!!♫♫♫ Ať máš co nejvácúspěchu v Superstar ať vyhraješ a ať máš pořád štěstí jak v lásce tak v životě♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* I♥You
  • Všechno nej nej a nej!!!

Miroušku,
    všechno nej k narozkám a hlavně hodně uspechu přeje tvoje nejvtší fans!!!! mám tě mocinky lááááááááa!!!! *14* *14*
  • us5-my-loves

Všechno nej :-*

Všeechno nejlepší k narozeninám MIRO, hodně štěstí jak v SuperStartak tak i v celém životě !! Hodně lásky a zdraví a čistých tónů :-* tak si ten den užij, je jen tvůůj!!:-* *14* *14* *14* *14*
  • Miroslav Šmajda

Milý Miro
    Přání k tvým narozeninám,hodně štěstí,zdraví.
    Pevné nervy do dalšího kola
    ČeskoSlovenská SuperStar. *4*
  • glackgirl

Všechno nej!!

Přeju Mirovi všechno nej k narozkám!! *1* Hlavně at se mu moc daří *1*
  • Miro,Miro!!

Miro je NEJLEPŠÍ ze super stár..Mam ho moocinky láda..!!!!Dirty Daiana bola upe nej..ako si svliknul košilu!!! *14*
  • lenicczka

Miro

Konečne mě napadlo se podivat jestli je Miro na osobnostech :D on je prostě zlatíčko s krásnym usmevem a supr stylem kdyby jste měly na nej icg nebo email tak se ozvete. Moc mu fandim *14* *14* *14*
  • Re: nedakuj

Já, metalista, musím vědět, kdo zpívá xD Jinak nemám v metalovym světě co dělat.

S Chodúrem souhlasím, zpívá naprosto nejlíp ze všech (Ještě byla hodně dobrá Leona - typ na vítěze, ta bohužel vypadla), ale Bendig... Raději škoda mluvit. Ten by se tam taky bez toho svého úžasného nevinného pohledu neudržel.

Šmajda je rocker, nemůže za to, že je "sladkej" a "roztomilej", mně spíš vadí, kdo je v porotě (O.H. např. nezaujme hlasem a nesetkala jsem se s člověkem, který by jeho zpěv nazýval zpěvem). Že Miro zpívá zle -nesouhlasím, kdyby byla soutěž jen o zpěvu, skončil by dle me tak na 3.-5. místě, první bych darovala Chodurovi a druhé bych věnovala Leoně (či naopak).

Milé fanynky, je důležité uvědomit si, že pokud Mirovi do hudby zNOVA nebude kecat, Šmajda bude zpívat hudbu, která je mu nejbližší a pokud nedopadne jako 95% těchhle soutěžních rychlokvašek /Pak ho uvidíte maximálně na otevírání nového supermarketu/, bude zpívat metal, hardrock a něco, co se vám nezdá ani v nejhorších nočních můrách plných líbaček s Robertem Pattinsonem. Růžové sny se rozplynou. On tu totiž zjevně fakt není na pop, ale nadruhou stranu nejsem Šmajda, abych mluvila za něj - mluvím dle informací, které jsem se dočetla. Bylo by fajn, kdyby Miro zpíval muziku sobě nejbližší - rock a možná ten metálek /No jo, já blackmetalista, já to ani jinak napsat nemůžu/, ale ať to dopadne jakkoliv - Horváth, Bende, Zonyga... Není o nich slyšet. Že je to teď spojené - Česko a Slovensko - vždyť je to jedno.
  • sisineszka17

Re: Re: šmajdík

přímo od šmajdika jinak bych to už davno měla
  • petiisek

Re: šmajdík

Myslíš tu písničku v originále, nebo přímo jak jí spíval Mirko s Domčou_? *7* =0)
  • sisineszka17

šmajdík

lidičky nemáte náhodou tu písničku co zpívala stará a šmajdík???
  • helli.16

Re: milujem tě♥

nápodobně taky si myslím *15*
  • lolipop555

Miro je best

Miro je upe bestowej klučina a je snim sranda mam jeho plakát a ne něm newipadá nic moc ae w telceje fk boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *4* *4* *4* *3*
  • Ulfka

no včera nejlepší fak bomba byl si skvělej fak mocinky moc Šmajdíku fak super *4* *4* *4* a napiš ju papap
  • C'est La Vie

komu čest, tomu čest! včera to bylo rozhodně nejlepší vystoupení večera, nemohla jsem od něj odtrhnout oči. pouštim si to pořád dokola! *14* *4*
  • MiRo

MirO.. NejVíc Tě žEruUuU.. a milUju..♥♥ ty si nej.. a superstar.. *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit