Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nej *2* *14* *14* *14*
  • veronikasvobodova
    Já Mira zbožnuju!!!
    Je sladkej prostě boží!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • ajulina

:D

holky...priznejte...kdo zvas hodil po mirovy lahev?? *14* ne delam si srandu....chudak *9* a podle me to bylo umyslny....!!!!! *10*
  • us5-my-loves

Miro

Musíme mu posílat hlasy aby nám nevypadl =)****
    • Re: Miro

Jen aby nám nevypadl tohle kolo,já se toho dost bojim,ale minule měl prý nejvíc hlasů ne?třeba to na konec yhraje...
      • lenicczka

Re: Re: Miro

taky by jsem byla ráda kdybby to vyhrál ale když vezmete v uvahu že se obarví načerno to at je radsi 2 ale musí se dostat do posledních 2 to je jasný *14* *14* *14* *14* *14* *14* lowe
  • Miro!!!!

Kdyby Mori vypadl přísahám už se na Superstar nekoukám nebyl by tam žádnej šoumen a ani žádný hlas kterej bych snesla jestli to ale vyhraje Chodůr přísahám že si ho najdu *16*
    • ajulina

Re: Miro!!!!

tak to ti v tom pomuzu :) ae mam docela strach ze by mohl vypadnout :( a ze ve finale bude stara a chodur *16*
      • Re: Re: Miro!!!!

j kez by chodur vypadl a zustaka dominika a miro :-* ..ale doufam ze vyhraje miro..ale myslim ze chodur..a jak chodur machruje mi leze na nervy...miro si nej... :-* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Miro!!!!

Chodúr nemachruje kdyby něco jedinej kdo machruje je Šmajda jak se furt předvádí ale aby zpíval pořádně aspoń jednou to oh ani nehne!
          • marylinwood

Re: Re: Re: Re: Miro!!!!

nevím proč jsem píšete že fandídíte někomu jinýmu(chodůr)my to k vám taky nepíšem tak nám dejte laskavě pokoj pište si to k tomu vašemu namyšlenýmu chodůrovy kterej umí obejmout asi tak stějně jako zpívat blbě !!!! *16* *5*
          • Re: Re: Re: Re: Miro!!!!

Ty neslyšíš a nevidíš? Chodůr neumí vůbec zpívat, jen to svoje(Tom Jones)a když dostane nějakou jinou tak ji hned pomluví, protože ji neumí zazpívat.
  • kapela

ahoj ja te zboznuju chci se zeptat jakou kapelu mas nejradsi dekuji za odpoved *14* *14* *14* *14*
  • ajulina

mail

holky chcete jeho mail?jj a jak tu psala nejaka holka ze ma jehi icq...neni to pravda!!on prej zadny nema :) *3* *13* *13*
    • Re: mail

Prosím mužeš mi poslat mail na Mira děkuji adresa niky20@email.cz
    • andreja1

Re: mail

a ty máš jeho maiL??no já byhc moc chtěla...ale pokud si děláš srandu---:-)
      • ajulina

Re: Re: mail

no mam a srandu si nedelam!!!on cho psal na chatu!
        • Re: Re: Re: mail

Jenže ten E-mail není pravej já mu psala a ještě neodepsal tobě jo?
        • andreja1

Re: Re: Re: mail

nebo na jakém chatu dá se to ještě najít??tak si mě aspon ulož,,at se domluvíme na to mailu..jestl isi ho enchceš teda nechat jen pro sebe:-) *9*
          • ajulina

Re: Re: Re: Re: mail

uz sem ti ho zaslala!!oslu ti i stranku kde sem zjistila ten mail!!!ALE NEZVEREJNOVAT JO!!! *8* *8*
        • andreja1

Re: Re: Re: mail

No tak si mě přidej do přátel..a jestli mi to teda dáš..tak budu moc ráda...ale třeba to není jeho mail...víš co,to by mu tam psal každý a to by s z toho asi zbláznil...ale třeba je..kdo ví..:-)
  • vazne?

vazne meri 181 cm?to mi prijde nejaky divny kdyz on neni tak vysokej typuju kolem 170 ale 181?ne ze bych ho nenavidela to naopak...pls odepiste rady ww.denissa-smisek.blog.cz *3*
    • vevu9

Re: vazne?

taky mi to přijde divný, mě oproti němu všichni přijdou strašně velký, to takovej Puskailer musí mít dva metry, Denis mi tak přijde o dost větí
      • anet.k

Re: Re: vazne?

mno na to že já měřím 162cm *15* *15*
        • ajulina

Re: Re: Re: vazne?

jezis holky *1* vy ste nejaky vysoky na to kolik am je *1* to sem radsdi nebudu psat kolik merim *1* *1* *1*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: vazne?

já to sem radši nebudu psát :D když se juknete na můj profil tak myslím že to tam mám =)
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: vazne?

jj já jsem to viděla =)
            • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: vazne?

*1* *1* on odpovedel na chatu ze meri 181 cm a vazi 63 kg?! *1* jj....dokonce se tam ptal nekdo jaky sampon pouziva :D ELSEVE... *1* *1* ae uz nevim jaky *14*
        • kikines

Re: Re: Re: vazne?

no ty měříš 162 je hezká výška *4* jako podle mě, je 170málo já bych mu řekla...175 já měřím 170 takže pochybuju, že by byl stejně vysokej jako já *13*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: vazne?

Mno já myslím že 180 cm je přirozený =)
      • popotka

Re: Re: vazne?

chudak ze prohral *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: vazne?

Strašně sem brečela když jsem zjistila že nevyhrál...
      • Re: Re: vazne?

Já zas vzteky ječela !
    • coolin

Re: vazne?

měří 181 cm!!!!!! akorát je hubenej a proto vypadá menšší!
  • sarcatko

:-(

Je mi hrozně moc líto, že nevyhrál!!! *9* Chodur mi prisel poslední dobou nejaký namyšlený!!!Kdyby to vyhrál Mirko tak by mu to sebevědomí možná spadlo!!!Ale na jednu stranu se zas Mirko nepřebarví takže jsem i tak trochu ráda a více mě to mrzí!!
    • ajulina

Re: :-(

no jo... *9* ae vsimli ste si ze se tedkon martin chova uplne jinak?ja sem koukala na snidani s novou....a tam mi prisel jako vymeneny? *4* *9*
      • anet.k

Re: Re: :-(

dneska?
        • ajulina

Re: Re: Re: :-(

nee...vcera....
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: :-(

=)jj
    • anet.k

Re: :-(

jj jsem na tom stejně =)
  • lovelovelove

miro si uzasnej aaa tak dale nevim co mam rict nemas chybu stejne jako michael jackson *14* *14* *4*
    • i4u

Re: lovelovelove

přesně...až na to, že je MJ lepší...nic proti Mírovi, toho mám taky ráda, ale musíš mi dát za pravdu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit