-
:)
ja bych rekla ze Miro dobre zpival,vypada bozsky,na nic si nehraje....je proste sam sebou...a kde vsemu je slusny,kdyz se omluvil nam cechum za istvancovou....a tedkon dokonce podekoval novinarum *4* PS:jeho mamka je ceska bo tata cech?nejak mi to vypadlo z hlavy *3* -
-
Re: :)
hmmmm to nwm taky mi to vypadlo =) ale myslím že táta =)
-
-
Hlásněte pro MIRA!!!!!!
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=2049&q=f96e819ba825843c10ad9b5ca2 ee0e22
hlásněte pro nejlepšího zpěváka Mira Šmajdu! S písní Smoke on the water!!
*3* *3* *3* *3* :)* -
-
Re: Hlásněte pro MIRA!!!!!!
ahojky,jasně že pro něj hlásnu!!!!!(je totiž fakticky boží) *14*
-
-
Jste super !!!!!!!!
čAU JANUSHKO A MIRO!!!!!!! ZDRAVIM!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Jste super !!!!!!!!
JSI DIVNÁ NEBO JOOOOOOOOOOOOOOOO! -
Re: Jste super !!!!!!!!
čau natčus,taky ZDRAVIIIM!!! *1* *4*
-
-
Hlasujte!!
Lidi pls hlasujte pro Miru.. Já se bojím že příště vypadne on. A to už bych se na superstar neměla proč dívat. *9* -
-
Re: Hlasujte!!
Myslím, že dneska za něj zase utratím majlant jako posledně... *1* Taky se bojím, aby nevypadl. Ale pár mých hlasů nic nezmůže. Musíme hlasovat všichni... -
-
Re: Re: Hlasujte!!
__já hlasuju pořáád :oDD
__a učet za mobil se blížííí :oDD -
-
Re: Re: Re: Hlasujte!!
Taky hlasuju furt...A výpis za mobil už přišel..Fotra málem vodvezli, když to viděl*1* Jenže teď už tolik hlasů posílat nemůžu *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Hlasujte!!
j :D já hlasuju aji z mobilů kámošek nebo tak :D kdyby to věděli tak by mě asi zabili páš oni ho nemajou rádi a nechapou mě (já zase nechápu je) on je uplně boží :o* láska moje vrrr.. *14*
-
-
-
-
Re: Hlasujte!!
kdybych mohla =o(
-
-
hlasujte!!
tovize hlasuju!!!!!ja a moje sestrine(a spoluzza¨cka (2v1:D)) hlasuje neustale!!!!dokonce i o hodíně matematiky!!!!!a to je co rict!!!!!!!!tjo doufam ze to vidraje pac je co???uzasnej!a?sexy:) -
XxXxXx
Krásnej,hezky zpívá..Jen mu výšky moc nejdou :) -
Miro
Má super vlasy! *4* -
-
Re: Miro
On je super celej *14* -
Re: Miro
*1* *1* *1*
-
-
video
tohle video me fakt rozesmalo :D http://www.youtube.com/watch?v=hzbFTCqQgsU&feature=related
ae podle me to tady Mirovy moc slusi *14* *14* -
A dost!!!
A dost!!! *13* -
Jžš co tak vyvádíte?Je stejný jako my všichni.Je to člověk jo akorát je populární.Jo taky ho mám ráda ale ne jak vypadá.Všichni jste úplně z něho na věttvi jen kvůli tomu jak vypadá.Ale mě se líbí protože umí zpívat,je simpatický,je hodný,a je milej,má nějaké charisma,přirozenej,je pěknej celý *14* *4*