-
Hvězda
Miro ty budeš pro nás pořád hvězda... žádnej Chodúr... moc sebejistoty má... moc daleko to nedotáhne.. ty jsi prostě svůj a bylo mi tě líto že jsi to nevyhrál.... je to škoda.. protože takovej dobréj zpěvák jako ty se nezapře.... *14* -
Hvězda
Míro, ty si měl bejt vítězem.. né Chodúr.. je mi tě straště lito, i brečel jsem pro mě jsi hvězda a nikdy na tebe nezapomenu si nejlepši!!!!! *14* -
vše nej k narozkám miro
ahoj miro vše nej k narozkám a v neděli to zase jako vždycky rozbal (-: -
Vše nej k narozeninám!!!
Miro,přeju ti vše nejlepší k narozeninám,hodně zdravíčka,štěstíčka a hlavně ti moc přeju,aby si jim to tam všem pořádně nandal,protože ty musíš vyhrát,jsi prostě nej. *3* PS:V neděli ti zase pošlu hlasy *14* -
Happy B-day
Všechno nejlepší k narozeninám Miro *14* přeju hodně úspěchu v hudební kariéře a ostup v Superstar *1* hodně zdraví,štěstí, a taky fešnou babu x) *14* *14* *15* -
Ahoj =)
ahoj holky =) jak se máte a vo děláte? -
Vše nej
Ať láska Ti neschází
v žádném období roku,
ať stále Tě provází
někdo po Tvém boku.
Ať je každičký Tvůj den
štěstím, láskou prosycen,
radostí a smíchem jen
a splní se Ti tajný sen.
Krásné narozeniny! *14* -
-
Re: Vše nej
Krásně si to napsala ;-) připojuji se k přání! *14* -
-
Re: Re: Vše nej
jj ja taky
-
-
-
ja miluju šmajdu je boži *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
autogram
Miro....nejlepsi ze vsech chcela sem se zeptat jestli nwte kde by se mu dalo napsat o autogram ?? bo ja jsem byla v praze i v brne ale nedostala sem se tam pro podpis tak jestli by se mu nedalo napsat aby mi treba poslal dopisem ? diky ua odpoved a doufam ze to vyhraje *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* -
dotaz
čus je tu ještě někdo?a mam otázku už vám miro někdy někde odepsal(email,facebook...)? jen mě to zajímá jesli má smysl mu napsat XD a doufam že se mezi vás můžu takle vetřít, potřebuju s někym kecat o mirovi moje kámošky se mnou totiž to šílenství nezdílejí *14* *1* -
-
Re: dotaz
prosim te jaky ma ten facebook šmajda *14* nebo email -
Re: dotaz
tak te tu vitam *1* jo me dvakrat odepsal na chat...jinak na mail nic *9* *1* -
-
Re: Re: dotaz
děkuju, se máš že tě odepsal co já bych za to dala *4* ale ten mail mu stejně pošlu *1* a budu věřit a doufat -
-
Re: Re: Re: dotaz
jo byla ulne happy kdyz mi odepsal hhned sem si to musela vytisknout a vyfotit *1* *1* jjoo napis mu -
-
Re: Re: Re: Re: dotaz
vytisknout a vyfotit? XDXD no já bych toho teda taky byla schopná a ještě bych si to zkopírovala do náký spešl složky *1* a ten mail já se i docela stydim mu to poslat ale on si to stejně nečta tak co *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dotaz
ale odpoledne jsem četla v komentářích na jeho profilu, mu psal nákej kluk jakože děkuje že mu odepsal tak nvm třeba se tim pomalu prodírá a bere to od nejstarších tak to může chvilku trvat *3* -
mi taky ještě na meil neodepsal *9* *9* *9* -
*1* vis musela pac by mi to holky nevereli ze mi odepsal *1* ja si myslim ze cte jen neodepisuje :)
-
-
-
-
-