Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZelenaLentilka
    Ahoj, nevíte jestli Miro neplánuje teď někdy koncert v českých budějovicích?? něco sem o tom slyšela.. *4* *4*
    • Už dávno v ČB byl *3*
  • themajkl19
    Nevíte jestli Miro hraje v nějaké kapele ?
    • Rok a půl měl kapelu Rosemaid, kterou zřejmě koncem roku 2011 rozpustil. V Eurovizi by se měl představit se zbrusu novou skupinou, myslím, že hudebníci budou z Ameriky. Zatím se tvrdí, že ho bude doprovázet kapela My.Ro, ale u Mira nic není jisté *3*
  • anet.k

:D

To je skvělý. Venku je mlha a ještě prší *15* tak jsem se šla na to dívat na Televizi *15*
  • Miro 4ever

Ahoj Mirko!!!!!! Moc tě miluju!!!! Jsi nejjjjj!!!!!! Moc jsem ti fandila,ale druhé místo je taky fajn ne? Doufám že budeš mít brzy nějakej koncert! (asi se nastěhuju do Košíc). Strašně ráda bych si s tebou dopisovala.Aby jsme se lépe poznali!!!!!!PS:MOC TĚ MILUJU!!!!! PROSÍM MI NAPIŠ!!!!!!!!(I LOVE MIRO ŠMAJDA)!!!!!! TVOJE NATUSHKA *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *14* *1* *1* *1*
  • ajulina

Boze....

holky nehadejte se *1*
  • ajulina

Kšeft

Miro prej bude zpivat na nejakych letnich festivalech :)
    • buginkaaaaa

Re: Kšeft

JJ noc plná hvězd, a v Ově prej na Coloursu(Colors of Ostrava) ale to pochybuju... *9*
      • ajulina

Re: Re: Kšeft

bylo by to ae skveli :) ae asi bych az do ostravy nejela *9*
  • juuu

tesim se na zitra to budou peckyyy:)
  • k4r0link4

Šmajdííík

Hroozně mu fandím, nádherně zpívá - hlavně když zpíval tu písničku od HIM - Wicked Game to bylo naprosto úžasné. Hrozně se mi líbí, nejen po hlasovém projevu *14* *14* *14*
  • ...

Miro šmajda je velmi talentovaný,a to netvrdím ze strany image ale zpěvu a umění. Víte někdo něco o tom že by měl snad chodit s Katkou z LET'S DANCE???
    *7* *7* *7*
    • therosemaidka
      ne oni jsou jenom kamarádi *3*
    • jo jo miroska

jo jak je prijed do olomouce slovonín *1*
  • lets dance

ahojky,je to škoda že miro odstoupil z lets dace,že,?...... *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit