-
Krásné narozeniny!!!! :)*
-
Wghu
Moccs sladký boy...=) a jeho bratranec je Pavel Nedvěd =) to není v životopisu napsaný =D -
:(
Ahoj holky :( tak to je muj novy nick pac tamta krava mi ho vzala!!nwm teda jak uhodla heslo ae ai sem mela moc lehky... *9* *9* *9* *9* *9* -
miro
Miro je dobrej! -
Ahoj =)
ahoj =) právě jsem vylezla z postele =) A CO JAKEJ ROZHOVOR? A -
Lusy97
Miiirooo *14* *14* *14* *14* *14* nejlepší a nejhezčí zpěvák na světě,já ho prostě žeru *14* *14* *14* *14* musí vyhrát!!!!!!!! *8* -
NIc
MiLuJU tHe mOcInKy faK upA tHE zErůůŮůŮůůŮůŮŮůŮůŮŮůŮ mIlUju The!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nEsMÍš VypAdNOUt To BYch Asi EXsLa *14* *14* *14* *14* -
vypadni/nevypadni
Hlavně a´t není první .. Né že by sem mu nefandila ae kdyby to vyhrál tak se nechá obarvit vlasy na černo .. by vypadal jako zrůda ale kdyby toto neřekl takk klidně ať je na prvníím *14* -
Asi je i trochu jedno, jestli vyhraje nebo ne???
Vždyť je přece důležité, že je velký úspěch, že se dostal vůbec do finále. Jinak šance Mira a Chodúra vidím 50 : 50, oba dva jsou dost dobří, oba mají své silné i slabší stránky - bude dost záležet na tom, jak jim padnou dané skladby, jak dobrou budou mít ten večer formu. Držím oběma moc palce - i to se dá!!! *3* Vždyť je to tak zbytečné jednomu držet palce a na druhého neprávem nadávat... *3* -
-
Re: Asi je i trochu jedno, jestli vyhraje nebo ne???
NO -ROZDÍL V TOM JE-MIRO JE 1000LEPŠÍ NEŽ MARTN! -
Re: Asi je i trochu jedno, jestli vyhraje nebo ne???
NO JE V TOM TEDA VELIKEJ ROZDÍL-MIRO JE O MOC LEPŠÍ NEŽ NADUTÝ MARTIN,TO SNAD SLYŠÍ KAŽDÝ! -
Oni jsou oba dobří..xD
...já si myslím,že jsou už oby svým způsobem vítězi a oba umí zpívat....fandím oboum....možná trochu víc Mirovi...xD *4* -
-
Re: Oni jsou oba dobří..xD
Buď tak hodný a pusť si ještě jednou oba-uznáš,že Miro je o moc lepší.
-
-
-
Happy B-Day
Všechnoooo Nej!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥ *14* *14* *14*