Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sisineszka17

mirko

prosím má na něj někdo kontakt?? prosím písněte někdo! *9*
    • sarcatko

Re: mirko

Taky bych rada kontakt, ale asi ho nesezenu
      *9* japato ho asi moc lidi nema a kdo ma tak neda!! *5* *9* *9*
  • clivie

Myšlení :-X

Pane bože holky,tohle je normální diskuze?Buď nějakej chytrák napíše falešnou adresu,email a potom že má holku.Je sice možný že je adresa pravá nebo že tu holku má ale myslím že zrovna vy dvě becka589 a lenka.suckova nejste asi normální.Podle mě zde děláte akorát bordel a furt je tady dusno!Ale musím se těch drben pro jednou zastat že asi chtěly pomoct když jste chtěli vědět adresu a oni ji vám sem napsali(sice falešnou)...Skutečně je tohle Mirova věc.A on až bude chtít něco říct tak to řekne a ne aby se tady psaly vejmysli!Jste trapný becka589+lenka.suckova!Stydťe se! *5*
    • lenka.suckova

Re: Myšlení :-X

Teraz si me opet rozesmala ja a drbna?Len ti neco poviem:Becka589 ma pravdu..ty takova mamina... *15* No nie udem sem chodit ked vas otravuju *13*
      • andreja1

Re: Re: Myšlení :-X

Myslím,že ta "mamina" má aspon rozum...to co vy tady píšete je šílené a jestli ti to bude číst Miro,asi mu bude hodně zle...je to diskuze o něm a vy se tady hádáte jak malé děcka..at si,kdo zjištuje co chce,ale informace tady by měli být aspon trošku pravdivé..pokud má holku tak má,ale na sto pro sem napsat ,že se v šatně sblížili...?asi jsi tam byla sněma co?:-)mě je 21,ale ani v 15 letech jsem se nechoavla jak vy...fakt trapas tady
    • ajulina.ajulina

aaa....a zachvili tu bude dalsi hadka *1* proste tady je to normalka.... *1*
      • clivie

Omlouvám se ale nechtěla jsem rozpoutat mým komentářem další rozpor.... *3*
      • Tereza

A ty se divíš když tu máme takový "návštěvníky"?:D
        • ajulina.ajulina

Re: Re: Re: Myšlení :-X

vlasne ja se uz nedivim nicemu *1*
    • becka589

Miro lowuju tě!A a pro tebe ty clivie:Ty jsi úplně naivní! Ty vole dyť ti táhne na třicet a zastáváš se dítěte?..LOL...matko..! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
      • clivie

A ty.Ty inteligentko.Možná mi je 26 let,ale v 19 letech jsem měla rozum a nemyslela jako můj roční syn!To i můj syn má rozumu na rozdávání!Nepotřebuješ vypůjčit alespoň malinkou část mozku?Protože tobě asi chybí,co?A to že se zastávám někoho který je o 5 let mladší než já na tom nevidím nic špatného.Zamysli se nad sebou.(je promiň já úplně zapoměla že přemýšlíš něčím jiným a je to dost namáhavé že?)Jinak se ostatním moc omlouvám věčinou bývám slušnější. *4*
  • anulka1258

mirko

čauky mirko je prostě nejky jak to mám jinak říct?no..prostě je nejky a mám ho strašlivě rada *14* *14* *14*
    • :-****

JSi nejky a moc kraaaasneeeeej zpivas tak krasne preju ti tooo a fakt te milujuuu si božíííí :-***************
  • Ahooj

Ahooj holky heledte přidal jsi vás Miro na svém osobním Facebooku do přátel ?? prosím odepiště děkuju předem *4*
  • Ahooj

Ahooj holky heledte přidal jsi vás Miro na svém osobním Facebooku do přátel ?? prosím odepiště děkuju předem *4*
    • Re: Ahooj

ahj :) me ne..a asi si me uz ani nerida pac tam ma uz moc pratel *9* *3*
      • Re: Re: Ahooj

vííš že ani nwm když se kouknu na hlavní stránku facebooku tk mi tam píše Miroslav šmajda se nyní přátelí s těmito lidmi vííš a je jicch tk aspon 30 že jsi je přidal tk mě to mooc mrzí že mě si nepřidal :( :( odepiš pls dííks
        • vterinka

Re: Re: Re: Ahooj

tak to sme na tom dvě :-( taky sem se na to včera koukala jak si přidává x lidí a mě ne *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: Ahooj

jn ae tk víš co ak mě to mrzí a štve ? :( *9* *9* *9* *9* *9* uppe moooc páč když si přidá ostatní tk poč jsi nepřidá nááás ??? odepište někdo děkuju předem :)
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahooj

nwm proč si nepřidá i nás, ale dneska psal na fb toto: :) vsetkym, ktorych si bohuzial pridat nemozem, sa naozaj ospravedlnujem, ale facebook ma obmedzeny pocet priatelov, a to je 5000 :( dalej ma to nepusti, takze preto komunikujem sucasne aj na fanclube rovnako ako na tomto mojom konte :) rovnako citam vsetky spravy, ktore mi prichadzaju, naozaj nie je jednoduche odpisovat, no postupne sa snazim robit co mozem :) dakujem za pochopenie a priania, ste uzasni :)

tak nevím no....
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahooj

jn ae tk víš co ak mě to mrzí a štve ? :( uppe moooc páč když si přidá ostatní tk poč jsi nepřidá nááás ??? odepište někdo děkuju předem :) fkt někdo odepište pls pls :) pokud vám to tedy nevadí :)
  • ajulina

Jezesek = Santa

Tak kdo byl u vas Jezisek bo Santa? *1* Copak vam donesl?
    • Re: Jezesek = Santa

mÁME HEZKÉ ČESKÉ ZVYKY, NECHCEME TY Z AMERIKY ,ŽÁDNÝ KROCAN BY´T JEN PŮL KAPR PATŘÍ NA NÁS STUL,KRÁSNÉ DÁRKY ,PLANÁ BŘÍŠKA MÁME PŘECE OD JEŽÍŠKA PROTO KOPNOUT MŮŽEM SMĚLE SANTA CLAUSE DO PRDELE!!!!!
    • Re: Jezesek = Santa

Samozřejmě že Ježíšek *1* jak jinak no a málem se mu rozrtrh pytel, a pořádně vyprášil bankovní konto to si piš *1*
      • ajulina

Re: Re: Jezesek = Santa

*1* *1* copak peknyho si dostala?
        • Re: Re: Re: Jezesek = Santa

Noooo tak nějakou tu (přesně 4) knížku *1* jako obvykle, paaaak nákou tu kosmetiku ako obvykle aaaaa Playstation Portable pokud víš co to e, jdou tam přehrávat filmy, hudba atd.. :D...ty? *1*
          • ajulina

Re: Re: Re: Re: Jezesek = Santa

vlasne sem zapomela na to nejdulezitejsi!!mama mi koupila listek na koncert :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jezesek = Santa

hele já sem na chvíli pryč, jdem s mamkou se podívat na půlnoční, ale budud tady asi pozdějc *4*
            • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: Jezesek = Santa

no skoda...my radi pribirame lidi kteri fandi mirovy :)

OMG my sme zabrali celou stránku *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Nooo myslim, že jedině kdyby se našel nějakej sponzor, páč já sem si za tenhle rok vybrala celkem dost už *1* snad jindy až bude mít Miro svůj koncert
            • ajulina

a nechces jet? *1* snama? *1*

Taak to se máš, bych jela hned *3*
          • ajulina

Re: Re: Re: Re: Jezesek = Santa

a knam hodi santa:D :D-...... jj vim co to je,mame doma *1* (bracha)...tak ja?tak knizku zadnou :D no dotykovej mobil,horkovzduskou kulmu,kosmetiku a sadu na manikuru :) ta se mi hodi :D budu ji pouzivat na praxi *1* no a nejaky ty hadry a takvy drobnosti :D *1* *1* *1*
            • ajulina

tak na tom neumim *1* takze by mi byli k nicemu *1*

ani ne...jooooo maj tam krásný kalhoty od Meatfly na snowboard *1*
            • ajulina

jéé...zavist *1* maj tam nneco peknyho? *1*

Jooo tam sem byla včera *1*
            • ajulina

jj...ae ja tam byvam docela casto :D hlavne na nakupech v nise *1* *1*

Aha no nic, jenom že já tam bydlim *1*
            • ajulina

ne kousek od liberce v novym boru *1* proc?:D

To věřim *1* hele ty bydlíš v Liberci???
            • ajulina

*1* ae klidne mi mama mohla koupit tricko ruzovy se simpsonovi *1* to bych si s radoti oblikla a hrde nosila *1* *1*

To bych asi taky nepřekousla *1*
            • ajulina

no jasny...ja sem si je taky vybirala sama a pak mi je mame zabalila:D znam to....minuli vanoce mi kkoupila triko no a bylo cely ruzovy...fujky *1* *1* *1*

Jo jo jo hadry na ty dostanu keše páč to bych máti nesvěřila *1* a navíc já sem děsně vybíravej člověk a jen tak něco se mi nelíbí *1*
  • ajulina

znaminko

holky na to se podivjte!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* http://www.youtube.com/watch?v=hWphNuR6hYY
    • catwomen

Re: znaminko

chudajčik *9*
  • ajulina.ajulina

hlasujte :)

http://superstarcz.nova.cz/clanek/n ovinky/anketa-o-nejlepsi-pisnicku-s uperstar.html
    • anet.k

Re: hlasujte :)

jj hlásla jsem =) samo že pro mira =)
      dneska jsem si koupila popkorn a tam baly samý plakíty a byl tam i ŠMAJDA *14* *14* *14* je nepopsatelný *14* prostě dokonalý *14* mám strašnou radost že ten plakát mám *3* zrovna vyfocenej jak zpíval Smooke on The Water *14*
      • ajulina.ajulina

Re: Re: hlasujte :)

Jj ja ho mam taky *5* dokonali *14*
        • anet.k

Re: Re: Re: hlasujte :)

jakže asi víš jak to popsat =)
          já nevím jak slovy *14*
          • michisinka

MIRO JE SEXY....... *14* *14* *14* *14*
  • C'est La Vie

komu čest, tomu čest! včera to bylo rozhodně nejlepší vystoupení večera, nemohla jsem od něj odtrhnout oči. pouštim si to pořád dokola! *14* *4*
  • Ulfka

no včera nejlepší fak bomba byl si skvělej fak mocinky moc Šmajdíku fak super *4* *4* *4* a napiš ju papap

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit