Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hoj

Zdravím Zdravím *1*
  • .......

Já asi zbořim byt jak mě ten Chodúr naštval *1*
    • Re: .......

Fakt mě s tim že vyhrál pěkně dožral...jak Miro všem tak krásně děkoval když dozpíval mi budemoc chybět *9*
      • ajulina

Re: Re: .......

jen chvili pockejte!!Miro se prosadi v soubiznisu ae chodur se tam ztrati!!! *16*
        • Re: Re: Re: .......

Jen mě děsně mrzí že nějakej ten čas neuvidim ten jeho úsměv jako rockový sluníčko...
          • ajulina

Re: Re: Re: Re: .......

:D joo tenn jeho usmev :D to je tak neco dokonaliho!! *14* *4*
            • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: .......

jo kdyz mrkne!!fakt strasne SEXY!! *14*
            • anet.k

jj to mrknutí a usměv je prostě nej *14* *14* *14* miluju *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: .......

ale tady se někdo až moc rozplývá *1* *1* ale nejde to jinak *14* nejvíc me fascinuje vždycky když na někoho mrkne *15* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: .......

kam se jenom podívam vidim sluníčko a nej pokémona Mirkaaa...jej to už je nemoc...Šmajdííííííí zpátky *9* *9*
            • anet.k

jo a sladkýho *14* *14*
  • ajulina

koncert...

tak ten byl skveli hlavne Miro!uff..on se tam dokence slíkl *14* *14* *14* a hazel tam veci...tricko,pasek a retizky a vlasne i banany...jéé *14* a ja samozrejme nic nechitila *1*
    • Re: koncert...

achjo vám všem tak závidim že ste tam byly *9* to muselo být krásný vidět ho naživo a slyšet ho naživo a být tak blízko něj achjo já chci taky *9* určitě je ještě dokonalejší než na fotkách a videích *14* *14*
      • ajulina

Re: Re: koncert...

pak sem dam dam videa z koncertu joo.. *3*
      • ajulina

Re: Re: koncert...

tak nekdy priste... *3* no ja sem se ho taky mohla skoro dotknou!!takovy kousinek sakra... *1*
        • Re: Re: Re: koncert...

*9* *9* budu brečet *10* achjo doufam že někdy přijede i do plzně musí!!! takovej kousek si od něj byla važ si toho, já sem seděla doma a představovala si co se tam zrovna asi děje a sledovala všechny videa co přibyly na net XD páni to musel být pohled jak si sundal to triko *14* sem se skoro rozbrečela když sem viděla to video viděla *9* a hoď sem ty videa rychle už se těšim *1*
  • ZDRAVÍÍÍÍÍÍ hlavně toho mraky !!!!!vše nej::*** *1* *1* *1* *1* *3*
  • ajulina

juchuu

sem ve zprach :D super... *1* *1* sem z toho hotova... *1* *1* http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni-noviny-16-1-2010.html?s=0 je to 14:33....sem ta v kapuci :D *3* *3* jůůů *15* *15*
    • anet.k

Re: juchuu

v ty černy bundě?
      • ajulina

Re: Re: juchuu

jj *1*
        • anet.k

Re: Re: Re: juchuu

tý jo *1*
  • anet.k

Ahoj =)

teďka byl na Markýze rozhovor s Mirem =)
    • Re: Ahoj =)

taky sem koukala a bylo to skvělý *14* až to bude na netu určitě se na to kouknu ještě nejmíň 5krát *1* tak zlatej tam byl *14*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj =)

jj dokonalý =)
        • ajulina

Re: Re: Re: Ahoj =)

ja tu chcu taky videt... *9*
          • Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

http://video.markiza.sk/archiv-tv-m arkiza/na-streche/37460 tady někde ke konci by to mělo být, je to dokonalý *14*
            • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

jéé...kuju *1* ae kouknu se na to az prijdu ze skoly...bo mi ujede bis..tak páá *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

tak ne ke konci ale pod tim videem máš druhou část a tam to je *3* *15*
  • besta

???

je tu nekda anet.k??
    • anet.k

Re: ???

jasan Fano =) *3*
  • šmajdulík

ahoj miro já jsem ti moc fandila a je škoda že jsi nevyhrál ale myslím si že uděláš větší díru do světa než chodůr protože jsi showmen a hezky zpíváš ahoj zuza *3*
  • rendolfek

MIro

Ahojky Miro, přeji ti aby jsi celou superstár vyhrál. Jsi super, neříkam že nejlepší, protože každý má svého nej, ty jsi pro mě nejvěstší roker, fandila jsem Leoně a tobě. Leona už tam bohužel není, aspoň je vidět že českej národ má hudební hluch. :-) Drž se ať máme aspoň jednoho rokera vítěze. *5*
  • ajulina

habera----fuj

http://www.blesk.cz/clanek/celebrit y-superstar-finaliste/127752/tezky- udel-smajdy-vyhrozuje-mu-anonym.htm l

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit