Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nazdar

nemá někdo pls email na mira prosím miro jsi nejjjjjjjjjjjjjjjjj *14*
    • Re: nazdar

čautě já som sa pozerala na web. V tu chvilu som spatrila odkaz na mirov email.Dokonca jsom našla i fotky eho izby.Fakticky supor!Ja naozaj chapu že mirko chcel by mit soukromi ale nieviem...prepac jeho mailik je....miro.smajda@cas.sk...je to odkaz na bulvarnou stranku ale on sa tam taky nekdy pozera...hej...pa *3* *5*
  • I LOVE YOU

AHOJKY MIRKO,JA TE HROZNE MOC ZBOZNUJU!!!!MAS MOC KRASNE VLASY,NO,JSI CELEJ KRASNEJ!!!!!!PORAD SE MI O TOBE ZDA V POKOJI MAM TVE OBRAZKY DOKONCE SEM SI TE UDELALA I JAKO LATKOVEHO PANACKA!!!!!!!MOC SEM TI V SUPERSTAR FANDILA ,ALE 2.MISTO JE TAKE KRASNE!!!!!!skoda ze jsem o 8let mladsi ale stejne na tebe nikdy nezapomenu!!!slibuju!!!TAKY JSEM TI CHTELA POPRAT K SOBOTNIMU SVATKU!promin ze jsem ti nepoprala driv!PAC A PUSU,TVOJE JANUSHKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • miro

Na Slovensku maji svatky jinak!! *3*
    Miro je uzasny zpevak!! *14*
  • avrilka-aja

Šmajda!

Jako prostě úplně nejlepší zpěvák z celý SuperStar!
  • smajda

ja vím,ale to je jedno.a s tím zpěvákem máš pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
    • Re: smajda

ahoj miro jak se mas *3*
      • Re: Re: smajda

Mám se blbě protože mi píšeš!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *5* *5* *8* *16* *8*
  • anet.k

Dobrou noc =)

Já jdu spinkat tak pa =) a krásný & sladký sny o Mirovi *4*
    • Re: Dobrou noc =)

ou dneska bych si nákej ten pěknej sen o mirovi dala *14* *14* ale to je vzácnost když se mi něco o něm zdá *9*
  • ajulina

.)

ahojky *3*
    • Re: .)

Ahoooj, to jsem já Smiley, akorát už mam profil a jinej nick *1*
  • andreja1

Paladium

Nerda to píšu,ale prostě to napíšu...Miru zbožnuju a uplně nejvíc...ale poslední dobu.. se mě o něm asi začíná měnit názor...byla jsem asi na 4 koncertech včera vHodoníně..a nevím jestli to zrovna dycky vychytám,ale Miro se s nikým nebavil,schoval se hned do šatny a asi za 15 min odjel...jako Paladium bylo skoro prádné holek na podepsání asi20 a on nebylk schoponý ani vyjít...at se nezlobí,ale pěkně mu to stouplo do hlavy ta sláva...at nezapomíná,že fanynky byli ty kdo ho dostali do finále...je to škoda a mrzí mě to od něho...
    • Re: Paladium

No asi neměl svůj den,není lehké se pořád usmívat dávat podpisy a tak..je unavený je toho na něj moc a dobrou náladu taky nemá každý den já jsem naštěstí měla štístko a vždy byl milí a ochotný zatim se mi nezda že by se změnil a myslim že to nehrozí ...
    • bobule

Re: Paladium

Jako joo, pravda je ze je toho asi na nej moc, ale uprimne mam s nim neprijemnou zkusenost i z dob hned zpocatku kdy toho moc nebylo, ale tak beru kazdej ma den blbec, ale uprimne je rozumnej a dospelej tak proc si toho na sebe bere tolik?
      • Re: Re: Paladium

No, myslím, že vím, kdo jsi *4* a o těch tvých nepříjemných zkušenostech si myslím svoje.
        • Re: Re: Re: Paladium

Podívala jsem se na tvůj profil a skutečně jsi to ty!!! Tvá stížnost na Mira opravdu nelze brát vážně *13*

Bylo mu tam špatně, proto odjel.

Při tom kolotoči co Miro prožívá se nemůžeš divit že nevylezl ale vůbec to není o tom že by mu sláva stoupla do hlavy.A fanynky pro něj znamenají víc než bys byla schopná uvěřit.Tak mu dál fandi a přej mu trošičku klidu.

teď má v poslední době nějaké zdravotní potíže...
  • HLASYYY

hej hej lidi byl v cekarne to znamena nejmin hlasu minule taky byla v cekarne monika s lachem a pak vypadla pak tam byl bendig a monika a bengig pak vypadl!! ted je rada na smajdovi tak mu posilejte hlasy viiiic:( jinak si nedoklazu predstavit ze tam nebude!!! *9* *9*
    • Re: HLASYYY

ty jo..mas uplnou pravdu!!!toho sem si nevsimla!!! *4*
      • lenicczka

Re: Re: HLASYYY

ty v.... já taky ne TO NEEE MIRO NESMÍ VYPADNOUT
      • Re: Re: HLASYYY

no ono to nenapadne ale kdyz si to tak nak promyslis tak si vsimnes!!! oni tam pry maj jen jmeno no to sice maji ale prubezne sledujou hlasy a vijou kdo je favorit a kdo ma na male a chcou nam tim asi neco napovedet aby sme vedeli ze musime vic posilat hlasy !!
  • jiný?

No já nevím mě se zatím nezdá, že by se Miro choval jinak. Třeba odjel brzo protože toho má nejspíš v poslední době hodně. Často někde vystupuje a navíc ještě každou neděli soutěží v tanci. Pokud se opravdu zdál jiný mohla se na tom podepsat i únava. Já mu teda fandím a obdivuju ho že bere věci v pohodě ve srandě a nehroutí se z toho i když ho porota třeba trochu skrytyzuje jako např v prvním díle lest Dance. Mám ho prostě ráda a držím mu palce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit