-
koncert
Kdo zvas jede na koncert?Jako ze byste se klidne pripojili k nam....... *1* -
-
Re: koncert
já bych jela ale to by mě musela mamka dovolit. =/( ona si ze mě dělá prču že mi dá lístky na Chodura *9* FUJ!
A NEVÍM JAK VYPADÁTE :D -
-
Re: Re: koncert
:D tak ji prekecej :D a pujdes s nama....kdyz tam mi napis do vzkazu icq jo...a poslu foto :D nejsme zadny uchylaci :D *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: koncert
*1* *1* *1* jj doufám že překecám =)
-
-
-
-
miro
největší borec ze superstááár :D fandím a moc xD a ty vlasy ... je krásnej ♥ -
FB Mira
http://www.facebook.com/miroslav.sm ajda?ref=sgm
Hey lidi to je Mirův Facebook :D -
-
Re: FB Mira
postřeh *9* -
Re: FB Mira
Víím.. mám ho tk 14 dní xDD
-
-
Mirko-krásné sny
Ahoj Miro, Zdál se mi o tobě krásný sen. Bylo to úžasný. PROSÍM TĚ ODEPIŠ NA OTÁZKU:JAKOU MÁŠ NEJRADĚJI BARVU?
PROSÍM ODEPIŠ MI. tvoje NATUSHKA *14* *14* *4* -
ahoj
ahoj ahoj přijďte na hádanky na můj blog ( + i něco o twilight) na newmoonpage.blog.cz -
JO
JO RESPEKTUJU. KAŽDÝMU SE LÍBÍ NĚCO. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Miro je nééééééj!
Podle mě je Miro ten upe néééééj zpěvák!Miro je:
krásnej,*14* sexy,*14* umělec, chytrej, má úžasnej hlas a je to ubožátko mrňavý*9* !ON měl dostat 1. místo!ON si to zaslouží!Ne ten strašnej Chodúr, kterýmu se ani nemůžu podívat na fotku! *16* *5* -
-
pravda.chodur je špatný *16*
-
Re: Miro je nééééééj!
je vysokej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Hustýýýý
Šmajda je ten NEJlepší zpěvák ze SuperStar dofám že vyhraje. Musíí *14* *14* *14* *3* *14* *15* *15* *15* *4* -
Miro
Nejkráááásnějšííí a nejlepšíííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* Chodúr ať jde někam !!! *9* *9* *9* *10* *10* *13* *13* *5* *5* *16* *16* *8* *8* -
časáky
Holky, já už musím jít. Hele, ještě mi dopuručte, prosím, nějaký momentálně vyšlý časopis s obrázkem Mira. Ď. -
-
Re: časáky
jo tak to já nwm třeba bude něco v Bravu *4* -
-
Re: Re: časáky
Dík, já se po něčem poohlídnu...abych pak mohla nad fotkama a při muzice doma o Mirovi snít...uáááá . Ahoj, už mizím, čaučák ! -
-
Re: Re: Re: časáky
pa =)
-
-
-