-
on je superrrrrrrrrrrrr
on je supppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeerr rrrrrrrr mocinky mu fandím *15* *15* *15* *14* *14* -
míro
Ahoj míro doufám že superstar vyhraješ protože si nejlepší zpěvák v československý superstár. v pondělí určitě postoupíš to vím. mocinky moc tě miluju, páč máš skvělej hlas a nejhezčí usměv na světě. *14* *14* *14* *14* hlásek ti pošlu určitě. papa -
???
Je tu někdo? -
-
Re: ???
ja tu sem skoro porad :) *1* teda i u martina :D -
-
Re: Re: ???
jo to já jsem zrovna vylezla z postele *15*
mno když jsem nemocná. ale už je to lepší. Ale celý den jsem nic nejedla jenom Jednu žvejku a dva pálivý bonbony a na oběd jsem si dala 4 lžičky. prostě nemám na nic chuť *3* -
-
Re: Re: Re: ???
:D joo to me taky skrabe v krku tak nic nejim *1* ae dala sem si banan *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
jo? a je dobrej? *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
jj tak to jo :D -
to zname vsichni *1* *1* -
mno mám tak trochu nepořádek :D *15* *15* -
jaky vybuchy mas? *1* *1* -
jo to by byl *1* u mě by asi teď momentálně nemohl sedět protože by se ai zbláznil, co to mám za výbuch v pokoji *15* *15* *15* *15* -
no byl by jeste lepsi kdyby vedle me sedel miro :D a jedli ten banan spolu :D takovou bananovou party *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Božííí
On je upa boží je pěknej a hezky zpívá, Už mám i jeho podpis... *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Božííí
Podpiss??
Já chcii takyyyyyyyyyy:D:D
-
-
Mp3
Nemáte prosíím někdo mp3 všech písniček ze semifinále i finále???díky *7* -
-
Re: Mp3
ja mam 5 pisnicek jenom...dneska sem si stahla last chrismas :) sluselo mu to tam. *14* -
-
Re: Re: Mp3
A mohla bys me je prosim poslat?treba pres icq?moje je 482 646 063.tak si me prosím pridej,moc diky -
jemu to sluší vždycky *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Mp3
no to je pravda....:) *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Mp3
nevím kdy by mu to neslušelo,=) jenom kdyby si obarvil ty vlasy na černo. To už by jsme mu nesměly říkyt sluníčko *14* *14*
-
-
-
-
Re: Mp3
hmmmmm tak to nemám ale juknu se =) -
-
diky moc:-)ja sem si to chtela stahnout z ulozto.cz ale nejde mi to prehrát:-(
-
-
-
juuu
vana nebyla :D
ale dneska valel frajer jeden *1* -
-
Re: juuu
jo vana nebyla *15* a ja se tak tesila!!a ono naschval nic!!ae vcera to bylo dobry...tak drzim palce at miro nevypadne!!a kdyby jo i presto by pro me byl jednickou v superstar!!!
-
-
Miro
Miro je výborná zpěvák, má velmi kvalitní hlas a dokážu si ho představit s rockovou skupinou. Jen doufám že ho Super Star nezmění a zůstane pořád takový jaký je, ať ve zpěvu tak taky svou upřímností a dobrou povahou. -
mp3
ahoj....prosim nemate uz nekdo ty pisnicky ktr zpival vcera? -
-
Re: mp3
NAPIŠ NA YOUTUBE Richard Muller A MÁŠ PULKU PISNIČEK: Tlakova niz, cigaretka na dva tahy, stesti je krasna vec, baroko... -
-
Re: Re: mp3
jasne ze jo...ae ja chci ty pisnicky v jeho zmeni... -
-
Re: Re: mp3
Jo ja ty pisničky mam, stahovala jsem je ze slovenskych stranek
-
-
-
Re: mp3
jj mám je všechny *14* je nejlepšíííí *14*
-
-
Tancovani
Co říkate na to že Miro odstoupil z taneční soutěže? Myslíte že mu díky tomu ubylo fanoušků? Mě to přišlo líto . Držela jsem mu palce a taky mě to překvapilo . V tanci se začal zlepšovat.
Aspoň Katce mohl něco naznačit. Na druhé straně sním ale citím jeho krok chápu. Vyhrála to osůbka která si to právem zaslouží. -
-
Re: Tancovani
jj ja s nim taky citim a mam ho stejně rada jko před tim *14*
-
-
FOR NIRVANAK
Souhlasím..Ale asi zpívat umí..I když Come as you are asi ne :(( škoda, simpaťák ikdyž mohl by se ostříhat *1* -
-
Re: FOR NIRVANAK
nic proti, ale ja bych rekla, ze to je spis sYmpatak... *1* *1*
*14* -
Re: FOR NIRVANAK
neee....kdyby se ostříhal tak by to už nebyl on :D ty vlasy jsou uplně vrr...a ten usměv taky..tyto dvě věci na něm uplně miluju :o* a teď vypadá aspoň jinak než odtatní je vyjímečnej..myslím že kdyby nebylo tšch vlasů tak by ho tolik lidí nechtělo :o* krasavec je to *14*
-