-
Koukněte na tohle: http://www.super.cz/9669-co-je-to-za-blondatou-karkulku-nabuseny-miro-smajda-se-vraci.html
Rozlučte se s roztomilým kloučkem, přichází tvrďák se Šmajdovým obličejem. Nebyl předtím lepší? :-/ -
-
Já nevím, jestli byl lepší, stále je to velmi hezký a milý kluk. Je mu 23 let, nebude stále vypadat jako klouček. Začíná působit dospěleji. Zprvu se mi nelíbil se svaly, no změnila jsem názor a už je načase, aby ho někteří začali brát vážně *5*
-
-
:)
miro prej plakal stestim :) to bych chtela vidt *4* *4* *4* *14* -
Miro
Krásnej úsměv..Výšky mu moc nejdou..:) ;),Ale nic proti..:-* -
martin chodur
ja bych chtela aby to vyhral miro ale mislim si ze to vyhraje chodur.
*7* -
-
Re: martin chodur
NEŽVAŇ A POSÍLEJ MIROVI HLASY! -
Re: martin chodur
NO TO MĚ ANI NEŘÍKEJ,NEBO MĚ KLEPNE PEPKA!
-
-
ONLINE ROZHOVOR
Čauwes holky, dneska bude Online Šmajdíček tady: http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/on-l ine-rozhovor-s-finalistou-superstar -miro-smajdou.html
Koukejte psát! *3* *14* -
-
Re: ONLINE ROZHOVOR
zrovna sem to sem chtela napsat :D http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/smaj da-o-prvnim-sexu-jake-zeny-se-mu-li bi.html kouknete se na video....bozinku *1* -
-
Re: Re: ONLINE ROZHOVOR
tak sem tě trochu předběhla, sorry *1* to video(teda spíš Šmajdík)xD je úžasný nemám slov *14* -
-
Re: Re: Re: ONLINE ROZHOVOR
ty jo,ae strasne pomalu odepisuje.... *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ONLINE ROZHOVOR
doufám že odpoví i mě *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ONLINE ROZHOVOR
taky doufam ze odpovi me,ae sem rada ze mi uz odpovedel na jinym chatu *14* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: ONLINE ROZHOVOR
jasny..:D
-
-
-
-
Miluju ho
Miro uplně neeej :D krásnej blonďáček...uplně ho miluju, nevim co ybch dělala kdyby vypadl ...já hotak žeru :o*
Nejkrásnější, krásně zpívá, je osobitej..co víc by si mohl přát..ten by se chytl určitě i bez vyhrání superstar...láska moje :o* *14* *14* *14* -
HOLKA
Hej holky nebo ako sa to u vas v cechach hovori.Miro ma novou pritelku.U nas na slovensku he toho plny bulvar ae takež i normalnie noviny.Pozerajte sa na poseldni finalny vecor a to dievce s andelskymi kridelky.Potem ji Miro porazi.Pochopitelna sa ji omluvi(he to gentlmen)tektez polibi,coz neznamena ze spolu byvaj uz od finalovich vecerov!V zakulisi si vsakto dobre ae velmi dobre rozumeli a teraz se ljubi.Taktoz meji ceske a tez slovensky fanynky smulu. *16* -
OMG...
posledni dobou je to tu hrozny...k nevydrzeni *8* *9* -
-
Re: OMG...
přesně furt náká adresa a všichni se kvuli tomu hádají, dyt je to uplně jedno kde bydlí ne? začíná mi být mira malinko líto *9* a ty vaše komentáře se fakt už nedají číst, mě stačí že bydlí v košicích a kde přibližně a náká adresa je mi stejně k hovnu -
-
Re: Re: OMG...
jj souhlasim...adresa sem i tam *9* uz sem nepiste zadny adresy *9* pak se tu jen porad hadame! *9* no kdyby to videl...ani nemluvim a kdyby vedel co to ma zasilenou fanynku Evu *4* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: OMG...
no můžeme být rády že sem nechodí a nevidí to tu páč to by bylo smutný *9* by si řek akorát takový trapky tady *1* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG...
no to jo *9* chudak.... *9* asi sem uz nebudu chodit..... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG...
tak urcite tu zas uvidime evicku *16* *13* no co se da delat takovych tu jeste bude *1* -
děkuju *1* no ale upříme se toho bojim, hlavně jaký individua se tu zas ukážou a budou zas psát ty svý chytrý momentáře *9* *1* -
*1* *1* mas hezkou predstavu *1* *1*
no uvidime...:D -
taky bych to tak viděla *1* se tu budou hádat kdo to asi je a kde bydlí aby jí mohli zabít *1* a pak tu polovina lidí bude psát že takovou krávu si nezaslouží booože už to vidim *15* *15* -
tak ja ti reknu jaky bude tedkon tema:MIRO A JEHO NOVY PRITELKYNE *1* *1* *1* -
ale joo to je snad nemůže bavit tak dlouho se dohadovat o nákej adrese *3* přinejhorším si najdou další téma ale to už sem radši nebudu chodit ani já XD -
myslis ze tu bude klid? *4* to si nemysli...:D ja se tuu uz ani nevyznam *9* -
to nééé ty patříš mezi normální lidi tady *3* to by to tu pak bylo na prd XD ale já doufam že se to tu zas sklidní, ono je to snad do tejdne přestane bavit
-
-
-
-
-
-
Mirko je neeejjjjjjj!!!!!
Mirko to musi vyhrat,umite si predstavit Chodůra jako Superstar??? Ja uz nechci dalsiho gota........vubec se mu nelibila ta pisnicka od nej paparazzi..,me se libi jen od GaGy..takova opicarna jak vybalil ten klarinet,co????? *3* -
:D
PREZDIVKY:
Smajduska, Smajdik, Smajdalf, Miron Smajden, Mirecek, Mirusko, Mirko, Mirec, Dortik, Slunicko, Anjelik, Mirek, Banan... atd :D .... -
-
Re: :D
já mu říkám Šmajdík *14* *14* *14* *3* *3* -
Re: :D
TO SI JAKO MÁME ROZDĚLIT? *15* -
-
Re: Re: :D
no si vyber :D
-
-