-
nejlepsi!!
miro je nejlepsi..je krasnej,sexy,ma super styl,je inteligentni,ma rad pivo a kytary;)..ale hlavne nadherne zpiva....je proste nejlepsi *14* -
hele,nenavážejte se do mého Martínka Chodura. Je boží a zpívá božsky.Já mám ráda Martínka.Tak já jsem nefandila Smajdovi,jasný?Vždyt on neumí zpívat,martínek je boží....
-
-
Kdyby Miro neuměl zpívat..tak asi není tak populární ;) Já proti Martinovi nic nemám, ale musím se přiznat, že můj favorit to zrovna nebyl ;)
-
-
vše nejlepší
-
girs12345
mirecek je nejlepsi je krasnej a moc hezky spiva *14* *14* *14* *14* *14* upa ho miluju *14* *14* *14* je proste uzasnej *14* *14* -
ach jo =(
mě neodepsal =( -
-
Re: ach jo =(
holky nebudte smutny *3* treba ho uvidete na zivo...a bude to mnihnem lepsi :) ae ja nevim co se deje ze mam takovy stesti :) *8* -
-
Re: Re: ach jo =(
Někdo štěstí má někdo ne no seš asi jedna z těch co ho maj až až *4* Při mí životní smůle se nemůžu ani divit že já nic *9* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ach jo =(
vis co?ja mam ae taky strasnou smulu *9* doufam ze kdyz du na ten koncert do O2 areny ze mi da autogram a vyfoti se semnouu :) -
-
Re: Re: Re: Re: ach jo =(
páááá -
Re: Re: Re: Re: ach jo =(
jj =)
-
-
-
-
Re: ach jo =(
mě taky ne *9*
-
-
...
no já právě nevím...moc tomu nevěřím ale zas když se podíváte na superstar.tv tak jak je titulek největší pařmen,tak mi příde že je tam na té fotce miro s tou holkou.. *7* -
-
Re: ...
to asi ne páč dyž si na tu fotku najedeš myší tak tam máš napsáno miro šmajda a karolína majerníková tak to ona asi nebude *3* -
-
Re: Re: ...
holky nesilte...ona byla taky v superstar... *1* -
-
Re: Re: Re: ...
tak mě je to jedno s kym chodí já mu to přeju *4* ale budu žárlit to jo *1*
-
-
-
-
.........
on je proste dokonalej *14* *7* ml.ho zavist jemuuuuuuuu *4* *13* *14* -
Miro je zadný
Miro je len moj...to šok *8* :)) -
-
Re: Miro je zadný
zarlivost je k nicemu vis kolik holek po nem jede? a tady de o to aby to vyhral a chodurovi spadla namyslenost, ale i tak mam strach ze tu sezku dodrzi!!! -
Nauč se raději pořádně mluvit - jsi nějaká lůza nebo ještě dítě či co??? *7* -
-
Re: Re: Miro je zadný
OPAKUJEŠ SE,RADĚJI POSÍLEJ HLASY A NEKECEJ,TEBE BY TEDA URČITĚ NECHTĚL,JSI JAK KAFEMLEJNEK-IQ TYKVE -
-
Re: Re: Re: Miro je zadný
tjn. viz uječený upištěný uřvaný fanynky z TV....
-
-
-
NO A CO,JEHOVĚC.TEĎ JDE O TO,ABY VYHRÁL!! -
NA TO KAŠLI ČÍ JE,NEBO NENÍ-TEĎ JDE O TO ABY VYHRÁL!!!!
-
-
černý vlasy??
4etla sem že Miro se vsadil že když postoupí obarví si vlasy na černo...myslím, že mu to nebude slušet viděla sem i fotku v Blesku....rozhodně vypadá jak Emo nic proti nim...Ae blond mu sluší víc.. Jinak Miroo seš nej...úúžasně zpíváš.. *14* -
-
Mireček
to je taková osůbka osobitá až to není pěkný...:-)strašně moooc krásně zpíváš líbí se mi to...:-*a thy si takovej u toho akčnííí uděláš u toho show a to se mi líbí jen tak dál...a jak se krásně křeníš muck krása *1* *5* *14* -
-
Re: Mireček
souhlasim ta show kolem jeho vykonu je nejlepsi to co predvedl vcera bylo naprosto fenomenalni a myslim ze on ani jeho hlas a umeni delat show nejsou dostatecne ocenovany... proste on se zarucene proslavi uz jen protoze ma kapelua jiz ted hodne faninek a fanousku... a zarucene si poridim jeho album az ho vyda coz urcite ano... proste on NEJVICZE SUKEZNI NEJVICE UZASNY NEJVICZE ROCKER A NEJVICZE K SEZRANI♥♥
-
-
-
šmajdik
šmajdiiik.... no co dodat, snad jen, že se mi moc líbí a doufám že se dostane co nejdál. Taky z těch rozhovorů s nim mi připadá jako docela milej kluk. *14* *14* *14* *14* *14* *14*