Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • linnnntu

nejlepsi!!

miro je nejlepsi..je krasnej,sexy,ma super styl,je inteligentni,ma rad pivo a kytary;)..ale hlavne nadherne zpiva....je proste nejlepsi *14*
  • hele,nenavážejte se do mého Martínka Chodura. Je boží a zpívá božsky.Já mám ráda Martínka.Tak já jsem nefandila Smajdovi,jasný?Vždyt on neumí zpívat,martínek je boží....
    • Kdyby Miro neuměl zpívat..tak asi není tak populární ;) Já proti Martinovi nic nemám, ale musím se přiznat, že můj favorit to zrovna nebyl ;)
  • vše nejlepší
  • girs12345

girs12345

mirecek je nejlepsi je krasnej a moc hezky spiva *14* *14* *14* *14* *14* upa ho miluju *14* *14* *14* je proste uzasnej *14* *14*
  • anet.k

ach jo =(

mě neodepsal =(
    • ajulina

Re: ach jo =(

holky nebudte smutny *3* treba ho uvidete na zivo...a bude to mnihnem lepsi :) ae ja nevim co se deje ze mam takovy stesti :) *8*
      • Re: Re: ach jo =(

Někdo štěstí má někdo ne no seš asi jedna z těch co ho maj až až *4* Při mí životní smůle se nemůžu ani divit že já nic *9* *15* *15*
        • ajulina

Re: Re: Re: ach jo =(

vis co?ja mam ae taky strasnou smulu *9* doufam ze kdyz du na ten koncert do O2 areny ze mi da autogram a vyfoti se semnouu :)
          • Re: Re: Re: Re: ach jo =(

páááá
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: ach jo =(

jj =)
    • Re: ach jo =(

mě taky ne *9*
  • ...

no já právě nevím...moc tomu nevěřím ale zas když se podíváte na superstar.tv tak jak je titulek největší pařmen,tak mi příde že je tam na té fotce miro s tou holkou.. *7*
    • Re: ...

to asi ne páč dyž si na tu fotku najedeš myší tak tam máš napsáno miro šmajda a karolína majerníková tak to ona asi nebude *3*
      • ajulina.ajulina

Re: Re: ...

holky nesilte...ona byla taky v superstar... *1*
        • Re: Re: Re: ...

tak mě je to jedno s kym chodí já mu to přeju *4* ale budu žárlit to jo *1*
  • .........

on je proste dokonalej *14* *7* ml.ho zavist jemuuuuuuuu *4* *13* *14*
  • Miro je zadný

Miro je len moj...to šok *8* :))
    • sarcatko

Re: Miro je zadný

zarlivost je k nicemu vis kolik holek po nem jede? a tady de o to aby to vyhral a chodurovi spadla namyslenost, ale i tak mam strach ze tu sezku dodrzi!!!
    • Re: Miro je zadný

Nauč se raději pořádně mluvit - jsi nějaká lůza nebo ještě dítě či co??? *7*
      • Re: Re: Miro je zadný

OPAKUJEŠ SE,RADĚJI POSÍLEJ HLASY A NEKECEJ,TEBE BY TEDA URČITĚ NECHTĚL,JSI JAK KAFEMLEJNEK-IQ TYKVE
        • Re: Re: Re: Miro je zadný

tjn. viz uječený upištěný uřvaný fanynky z TV....

NO A CO,JEHOVĚC.TEĎ JDE O TO,ABY VYHRÁL!!

NA TO KAŠLI ČÍ JE,NEBO NENÍ-TEĎ JDE O TO ABY VYHRÁL!!!!
  • černý vlasy??

4etla sem že Miro se vsadil že když postoupí obarví si vlasy na černo...myslím, že mu to nebude slušet viděla sem i fotku v Blesku....rozhodně vypadá jak Emo nic proti nim...Ae blond mu sluší víc.. Jinak Miroo seš nej...úúžasně zpíváš.. *14*
    • upirek.555

Mireček

to je taková osůbka osobitá až to není pěkný...:-)strašně moooc krásně zpíváš líbí se mi to...:-*a thy si takovej u toho akčnííí uděláš u toho show a to se mi líbí jen tak dál...a jak se krásně křeníš muck krása *1* *5* *14*
      • .w.ew.isek.

Re: Mireček

souhlasim ta show kolem jeho vykonu je nejlepsi to co predvedl vcera bylo naprosto fenomenalni a myslim ze on ani jeho hlas a umeni delat show nejsou dostatecne ocenovany... proste on se zarucene proslavi uz jen protoze ma kapelua jiz ted hodne faninek a fanousku... a zarucene si poridim jeho album az ho vyda coz urcite ano... proste on NEJVICZE SUKEZNI NEJVICE UZASNY NEJVICZE ROCKER A NEJVICZE K SEZRANI♥♥
  • šmajdik

šmajdiiik.... no co dodat, snad jen, že se mi moc líbí a doufám že se dostane co nejdál. Taky z těch rozhovorů s nim mi připadá jako docela milej kluk. *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit