-
Mirko
Jsi nejlepší,Já tě miluju,Jsi ten nejlepší ze superstar máš tak hezké vlasy a taky oči a hlas zpíváš fantastický budu ti posílat moc moc hlasů.Ahoj tvoje velká faninka Irča
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Borec
Včera byl Miro bezkonkurenčně nejlepší, jako jedinej si vybral pořádnou písničku a zazpíval ji fakt skvěle. *4* -
-
Re: Borec
to byla písnička od AC/DC ne ? Oni tam řikali že je to od nikoho jinýho *7* -
-
Re: Re: Borec
Ano AC/DC tu písničku taky nazpívali, ale jako cover...originál je od Deep Purple;) -
Re: Re: Borec
ta písnička je od Deep Purple
-
-
-
sup
holky...rychle to tu musime ozivit jinak nam miro zkoci na 4.misto.... *9* a to ja nechci *13* -
Ahojky =)
ahoj holky =) -
-
Re: Ahojky =)
ahoj :) tak jak je? -
-
Re: Re: Ahojky =)
jj dobrý=)
mno ne tak uplně ale lepší než včera =)
Jinak dneska by miro vedle mě klidně sedět mohl *15* mám krásně vánočně ukídino *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojky =)
*1* *1* no a nechces prit ke me?mohla bys mi pomoc :D *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky =)
jj =) chci *1* kdybych mohla *15*
-
-
-
-
-
Mirko je nejlepší :o)
Mirko je upně nejlepší *14* Ty jeho vlasky :) Muluju ho *14* *1* *1* -
HA!
Přišla jsem, viděla jsem, bylo mi špatně a odcházím...copak už se tu nedají vést normální diskuse? Nechci tady někomu mluvit do duše, ale občas by si někdo mohl přečíst co napsal, protože toto je diskuse kde by se mělo mluvit k tématu, pokud jde o tu adresu a pod., nebudu se tady vyjadřovat,....takže příště až budete něco psát, tak si to prosím po sobě ještě přečtěte a uvažte jestli vám to za to vůbec stojí vyvolávat tady hádky... -
-
Re: HA!
vysvetlujes to tu asi zbytecne *1* *9* -
-
Re: Re: HA!
uz vam odepsal šmajda na email ?
a muzu jeste jednou poprosit o jeho facebook
*7* *4*
-
-
-
Miro
Včera byl nejlepší to byl pořádnej rock, ne jako ostatní hrozný.Ale Miro byl fakt nejjjjjj ten to vyhraje !!!! *3* *3* *3* *3* *4* *14* -
-
Re: Miro
souhlasim s tebou on byl upe božííí *14* *14* *14*
-
-
dobré ráno
ahoj tak co zdál se tady někomu sen? me jo huráá XD mam vždycky vánoce dyž se mi o něm zdá a dneska to bylo krásný *14* a co vy? -
-
Re: dobré ráno
*1* nic ae zdalo se mi o nejacich klucich..... *1* *1* -
-
Re: Re: dobré ráno
no to mohlo být taky dobrý *1* -
-
Re: Re: Re: dobré ráno
ae jo docela bylo *1* byli tam hezci kluci ae vubec netusim kdo to byl *1* *9* *1*
-
-
-
-
Pan Dokolaný =)
Lidi od Soutěže Česko Slovenská Superstár uběhlo už spoustu dníí..měsiců.Sice jsem Češka ale jako Miro měl tu soutěž vyhrát...Miro je tk dokonalej...je k sezrani...je uzasnej...umi krasne zpivat a mnohem vic...zato CHodúr...ten neumi nic...nechapu jak mohl Chodur vyhrat...Ani nwite jk moc jsem byla nastvana kdyz soutez vyhral..Chodur.. *16* -
-
ja to tiež nechápem.strašne mám Mirka rada.predvčerom bol na očku vo face to face Petr ševčík...ptali se ho jaký má názor na Mira šmajdu a on bol tiež za to aby vyhral.chodúr podľa mna nevie spievať.vie spievať len tak ako ten jeho idol(nespomeniem si na meno)nikdy som mu nefandila.Mirovi som posla veľa hlasov len aby vyhral no debily majú vždy šťastie.... *7* neumíte si predstavit jak mi bylo když jsem zjistila že prohrál *9*
-
-
Miro Šmajda už si jako zpěvák neříká Miro Šmajda . Je to Max Jason Mai. Za slovensko bude bojovat v eurosongu. V ČR a na Slovensku už bude asi k vidění méně . Kariéru chce budovat v zahraničíS.