-
♥♥
ÁÁÁÁ Miro! ♥ ách on je prostě...úžasný, krásný a? ... SEXY! :D ♥♥♥
Ne já ho prostě miluju...on je úplně nej...avšak Chodúr měl íst do nuly! Miro je nej! ♥♥♥♥
Žeru těěěěěěěě! :D :D ♥♥ -
:)
Holky moje,preju vam vesele a rasne Vanoce a at vam Jezisek donese to co ste chteli :) -
-
Re: :)
tobě taky :) já bych chtěla hlavně ty lístky na Mirečka *14* -
-
Re: Re: :)
tak a ja je skoro uz mam...objednala sem je pres net....jen mi tam pisou platnost rezervace:do 24.12.???a tak jako si je mam vyzvednout uz zitra? *8*
-
-
-
Helé,Miro holku nemá,možná kluka,kdo ví? Božinku,je to parodie,jednou konvička,jednou nevím kdo,jenom at se píše,bulvár se vydovádí,Miro je všechno,jenom zpěvák ,to holt on není.
-
nej
Nejlepší účes nejvíc dobře ujetej *1* jinak nejvíc ti fandím chodúr je nejvíc nafoukanej!!!!!a ty to vyhraješ nejvíc ti fandím nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnr j *1* *3* -
-
Re: nej
PRÁVĚ JSEM MIROVI OD NEDĚLE POSLALA 30 SMS A BUDU POKRAČOVAT!PROSÍM PŘIPOJTE SE.TĚCH PÁR KAČEK NIKOHO NEZABIJE A MIROVI SNAD POMŮŽEME,ABY SE DOSTAL KAM PATŘÍ!
-
-
noo dotaz :D
Nevíte, jestli má Miro nějakou holku? díky za odp. :) -
Mirko :-*
Miro je nej. Milasek! *14* -
-
Re: Mirko :-*
jj my vime.... *1* *1*
-
-
nene
Opravdu Miro holku pořád nemá! Teda říká to např. všude v rozhovorech!! :) -
-
Re: nene
Hale ted jsem někde četla, že chodí s Konvičkovou a že to Konvičková potvrdila, co je na tom pravdy?? -
-
Re: Re: nene
To už Miro dementoval, není to pravda :) Naposledy připustil, že se mu někdo líbí, ale zatím žádný oficiální vztah nemá :) -
-
ne to byla jenom mediální kachna *12*
-
-
-
-
.......
lidičky jestli budete chtít poslat jakoukoli písničku nebo video od mira dejte vědět! *14* *14* *14* -
-
Re: .......
a máš tu z posledního kola, kde zpíval Smoke on the water? *7* *7* -
-
Re: Re: .......
mám aj písničku aj video *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: .......
Ptž já jinak ty některý mám jen ne tu Smoke on the water, a to mě dost mrzí páč ta byla naprosto totálně skvělá! -
-
Re: Re: Re: Re: .......
dej mi mail a já pošlu
-
-
A nebo pokud by to šlo hodit tu mp3 sem...děkuju moc moc.. *4* -
Too je úžasný!!! *15* a můžu se zeptat odkud nebo to předěláváš z videa na youtube do mp3..? dík moc *3*
-
-
-
-
gratulujem k rozhodnému kroku do života
ahoj Miro pozdravuj otca a jeho brata. Babičku Kvetu, ktorá ma učila a dedu, ktorý mi fandil, keď som sa vydal na vlastnú cestu životom. Tono Praha -
-
Re: gratulujem k rozhodnému kroku do života
vy je znate? *3* tak to mate stesti,pac ty Miro a jeho rodice mi prijdou strasne symaticti *14*
-
-
:(
holky kam ze to chodi na skolu?jj a bacha chodur je uz na 6.mistec *9* *9* *9*