-
hlasy
tak holky...posilate hlasy?tedkon je tu nejak mrtvo :D -
-
Re: hlasy
STAR 12 906 06 13.....poslete aspon jeden hlas....lepsi jeden nez nic!! -
-
Re: Re: hlasy
posílám..:D
-
-
-
Ahoj Miro super spievaš. *14*
-
Miro je best
Miro je upe bestowej klučina a je snim sranda mam jeho plakát a ne něm newipadá nic moc ae w telceje fk boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *4* *4* *4* *3* -
-
Re: Miro je best
tak to s tebou ve všem souhlasim teda
-
-
Miro
posílám ti hlase miluju tě si krásnej a s Domčou chodíš???napis na e-mail mj112@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Miro
nee s ni nechodi!!!
-
-
JÉÉÉ=)
zrovna mi zpívá na MP3 Dirty Diana ale zpívá ji Michael Jackson =)
nemá někdo mp3 kde tuhle písničku zpívá Mireček? -
-
Re: JÉÉÉ=)
http://miro---smajda.blog.cz/0912/m iro-smajda-dirty-diana-mp3 tady ke stažení *3*
-
-
mirko
kdybys tady nahodou prisel mirko tak nemohl bys mi napsat jak to chodi o prestavkach v primem prenosi? dekuju
sarcatko.kunz@seznam.cz *3* -
*IN LOVE* *IN LOVE*
miro je úpa božíí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* hned jak jsem ho uviděla tak jsem se zamilovala -
mirko
nemohl by si nekdy prijet do Třince?
treba na koncert nebo se jenom tak podivat!! *14* Bydli tady i marketa konvickova!! kamaradka te videla zpivat a pry si byl upe uzasny tak me to tak napadlo. nebo by ses mohl prijet podivat k nam do skoly i kdyz to asi moc realisticke neni co?? ddiky predem!!! *3* -
Miro
Konečne mě napadlo se podivat jestli je Miro na osobnostech :D on je prostě zlatíčko s krásnym usmevem a supr stylem kdyby jste měly na nej icg nebo email tak se ozvete. Moc mu fandim *14* *14* *14* -
-
Re: icq
náhodou mám,ale náhodou nedám! *1*
-