Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu pro zadostiučinění...

http://www.super.cz/bulvar/hvezdne- kauzy/36984-chodur-jsem-otrokem-nov y-sve-miliony-si-musim-vyzpivat-v-s aradach.html - jedna z výhod toho, že Šmajdik nevyhrál... aspoň je teď na něm, kde a kdy bude zpívat :-)
  • andreja1

šmajdíík

Mám na budík stahlu písničku od Mira welcome to the jungle...každí ráno ho slyším..sice je to nářez po ránu ale nevaa *14*
    • ajulina.ajulina

Re: šmajdíík

tak to mas krasne rano *1* me by to asi zabilo *1*
  • glackgirl

Všechno nej!!

Přeju Mirovi všechno nej k narozkám!! *1* Hlavně at se mu moc daří *1*
  • zelvik.panda

Velké finále

Tak hlasujte hlasujte!!!
    Přece nenecháme vyhrát toho nafoukance.*13*
    Moc Mirovi fandím, budu ti držet palce,,, *1*
  • Miroslav Šmajda

Milý Miro
    Přání k tvým narozeninám,hodně štěstí,zdraví.
    Pevné nervy do dalšího kola
    ČeskoSlovenská SuperStar. *4*
  • Ahojky

Všem hezký den. Kdyby jste měli zájem zde je můj blog. www.nikys20.blog.cz
    • anet.k

Re: Ahojky

jj pěknej
      • Re: Re: Ahojky

Děcka zdravím Vás všechny...poradíte mi prosím někdo,kde a jak sehnat tapetu nebo plakát Mira?Mám osmiletou dcerku Kačenku...je to její miláček...chtěl bych ji překvapit.Děkuji Vám moc...táta Kačky!
  • us5-my-loves

Všechno nej :-*

Všeechno nejlepší k narozeninám MIRO, hodně štěstí jak v SuperStartak tak i v celém životě !! Hodně lásky a zdraví a čistých tónů :-* tak si ten den užij, je jen tvůůj!!:-* *14* *14* *14* *14*
  • hannah22

Hlasujte!

Všichni povině poslat minimálně jednu sms Mirovi ať konečně srazíme tomu chodúrovi hřebínek z hlavy...tak šup šup ať to Miro vyhraje!
  • Všechno nej nej a nej!!!

Miroušku,
    všechno nej k narozkám a hlavně hodně uspechu přeje tvoje nejvtší fans!!!! mám tě mocinky lááááááááa!!!! *14* *14*
    • riese

Všechno nejlepší

Všechna nejlepší!!!!♫♫♫ Ať máš co nejvácúspěchu v Superstar ať vyhraješ a ať máš pořád štěstí jak v lásce tak v životě♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* I♥You
      • mmmmmmmm

miroooo si nejlepšíííí miluju mru šmajdy ty si vítěz nikdo na tebe nemáá ani ten pošuk chodůr si prostě superstar!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ajulina

!!

jo jo...honem poslete hlasy!!! *1* zbyva uz jen asi 3 hodiny a nejaky ty minuty!!!a pak reknou viteze!!!doufam ze to bude miro!!! *5*
    • blick.tick.tock.takus

Re: !!

jestli nebude tak si hodim mašly *1*
    • ajulina

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • ajulina

kdybyste nahodou nevedeli :D STAR 12 906 06 13 *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit