-
MP3?
Má ještě někdo nějaké Mp3 kde zpívá Miro? -
-
Re: MP3?
jj mám všechny *3* -
-
Re: Re: MP3?
tak si je budu must taky najít *3* -
-
michisinka
ahoj lidi *1* *1* *15* *3* zdravim mira -
-
Re: michisinka
ahoj lidi jak se mate
*1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
:D
budu tu cekat *1* -
-
Re: :D
porad cekam *1* *1* *1* -
-
Re: Re: :D
tááák sem tu *4* -
-
Re: Re: Re: :D
si tu?zakladas profil?:D -
-
Re: Re: Re: Re: :D
eště nezakládám...musim si nejdřív založit novej mail..
-
-
-
-
-
Happy Birthday
všechno nejlepší k narozkám a vyhraj!!! *4* -
girs12345
Miro všechno nejlepsi k narozeninam a hodne stesti v superstar mam te mocinky rada *14* *14* -
Vše NEJ ! <3
miro přeji ti vse nej k narozeninám MTMR a fandim Ti
Ty to musis vyhrat *14* *1* -
Mirko
Tak Mirko bohužel nevyhrál..je mi to moc líto, ale na druhou stranu tak předvedl něco úžasnýho na co jeho fanoušci dlouho nezapomenou. A ti praví fanoušci vědí, že Miro je štasný kam to dotáhl a aspon z části si splnil svůj zpěvácký sen. To co dělá zpěváka zpěvákem není jen nějaká cena, ale to jestli ho to fakt baví a dá tomu kus svýho života což Miro dal. Proto tleskám Mirovi, kterej je prostě pro mě tou Superstar. A vsadím se že ze soutěžě odejte s tím jeho nádherným úsměvem a doufám, že ho na nějakým tom koncertě rozhodně uvidim. Love you Miro, YOU ROCK! -
-
Re: Mirko
Souhlasim s tebou.Miro je prostě jednička a nezáleží jestli skončil první nebo druhej.Chodúr nás všechny unudí,Miro to vždycky dokáže pořádně rozbalit a tak to má bejt proto si získal můj obdiv.A věřim Miro že pokud pujdeš takhle dál tak to daleko dotahneš a moc ti to přeju! *3* *14* *14* *14*
-
-
ještě....
Ještě jednou štastné a veselé! -
vysledky
videli ste uz nekdo vysledky z hlasovani? -
Dobrou
tak já letííííím..dobrou noc a krásný svátky :) -
-
Re: Dobrou
jasny dobrou :)
-
-
Kde bydlí?
Kde bydlí Miro? Jedeme do KOšic ze školou, a zajímá mně jestli byldí ve Furiči, nebo Furča? A jestli nevíte na kterém přesně sídlišti? *3* Díky -
-
Re: Kde bydlí?
KOšice-Fulič,Furča,Furič, nebo sídliště Tahanovice *3* Vyber si *1* Ve Slonevsku se nevyznám a mapy.cz nevyhladají skoro nic.... *16* JInak tadyk padly i jiné adresy ale, u těch si mylsím že jsou falešné-pekniskova fulič
Košice, a potom -Želiarka 458/7
Košice 132 00.....Stačí si jen vybrat *1* *1* -
A stejně k čemu ti to bude....Už se to tady jendou řešilo, a nechci aby se vyvolávala hádka *9* Miro, má svý soukromí, tak mu do něj nelezte, stačí to-že ho otravují různí novináři, co se ho snaží znemožnit, a rozhovory překrucují.....Víš třeba Ty jsi fanynka, ale co lidi co ho nemusí? Nebo takoví ti "psychopati" my tadyk píšeme jeho adresy a pk si to někdo přečte z jeho neobdivovatelů, a ještě mu zapálí byt *1* *4* -
Já slyšela že na sídlišti -Tahanovice *3* -
-
Re: Re: Kde bydlí?
co to tu pořád píšete bude vám to stejně na nic a hledat ho na slovensku to by se mi nechtělo tak si zajděte až bude mit koncert v česku a nehadejte se tady kde bydli *8*
-
-