Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • merci12

miro

miro je krásný chytrý krásně zpívající božský kluk:) a já ho prostě žeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *4*
  • sisineszka17

mirkooo

miro je ten nejlepší ze všech *15* zpívat umí a show taky !!!! není co dodat.....ideál *14*
  • zbožnujuuuuuuuu

Mirko je o dost lepšíííí než namyšlenej arogantní Chodúr....Miro to prostě vyhrááát musíí....takže lidičky posílejte hlasy at to nemvyhraje ten trpaák kterej zpívá furt stejně...a navíc jednoho Gotta už máme na co 2?? xDD
    joj prostě Miro si jednička.....a ukaže to tomu chodúrovi..on si myslí že to vyhraje...ale musí prostě miro =PP
  • ...

Ahojky holky,jsem taky Mirova véélká fanynka *14* ale jak jsem tak četla ten komentář že má holku,to je pravda??Vždyť že do ní na podiu žďuchl,omluvil se jí a dal jí pusu na tvář nemusí hned znamenat že spolu chodí ne?? *7* já jenom co si o tom myslíte? *15*
    • becka589

Re: ...

Ahoj je to pravda já to taky četla ale dobře si to tam přečti v tom komentu ona tam píše že když do ní drkl to ještě nic neznamenalo ani ta pusa ale že si hodně povídali v zákulisí a dali se dohromady.Já tomu věřím *3*
  • 22kristyl

suprovýý

Dneska bude zpívat Dirty Diana od M.J. .moc se těšííím.pořád tu písničku posloucham a je dost dobráá *3*
  • sarcatko

Prosííím

Ahoj vsichni. moc fandim mirovi ale prosim poslete hlas martinovi. necu aby se miro prebarvil. diky moc!!! *14*
    • Re: Prosííím

Jsem těžce nemocná,už tu moc nepobudu-ale zaručeně se dočkám mirova vítězství!každý den posílám pět sms.prosím,dělejte to taky.
      • Re: Re: Prosííím

To víš,že budeme!DRŽ SE.

TY VOGO,O VLASY TU SNAD NEJDE-MÁ HLAVNĚ JINÉ PŘEDNOSTI,POSÍLEJ HLASY A NEŽVAŇ TUI KRAVINY,
    • pusiinka5

Re: Prosííím

ne!!!Posíleejte mu hlasy,,on si snad ty vllasy nezabarví,,kdo u fandí tak ať pošle tak 5 hlasů minimálně,,nesmí to vyhát Chodúr,,prostě ne!!MIRKOOOOO to vyhraje a my mu k tomu pomůžem!!!
      • ajulina

Re: Re: Prosííím

POSILEJTE STAR 12 906 06 13 musim ric ze ja sem mu poslala uz takovych 10 az 15 hlasu.uznavem ze to neni moc ,ae dosel kredit *15* aae dneska si ho du dobit *15*
      • Re: Re: Prosííím

naprosto s tebou souhlasím *3* ,Miro vyhraje,Miro vyhraje,Chodúr možná zpívat umí ae ne tk jako Miro,a je hnusnej Miro je hezkej!!!!!!!!

no doufam ze to neudela... *4*
  • ONLINE ROZHOVOR

Tak to závidim *9*
  • love

Je úzasný,nádherný,skvělý,úchva tný,krásně zpívá,...no prostě dokonalost sama!!!! *14* *14* *14* *14*
  • martina378

RE : Prosííím

Ahojky !! Podle mě kdyby to Šajdík vyhrál tak že se neobarvý !! Snad *15*
    • sarcatko

Re: RE : Prosííím

Ja taky inak bych to asi neprezila takhle je takovy slonicko a s cernyma se mi teda moc nelibi!:-(
  • miiro

ahooj holky nevíte kde bych našla ten článkem ak tu všichni píšete o té jeho přítelkyni napište mi prosíím odkaz děkuju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit