-
miro
miro je krásný chytrý krásně zpívající božský kluk:) a já ho prostě žeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *4* -
mirkooo
miro je ten nejlepší ze všech *15* zpívat umí a show taky !!!! není co dodat.....ideál *14* -
zbožnujuuuuuuuu
Mirko je o dost lepšíííí než namyšlenej arogantní Chodúr....Miro to prostě vyhrááát musíí....takže lidičky posílejte hlasy at to nemvyhraje ten trpaák kterej zpívá furt stejně...a navíc jednoho Gotta už máme na co 2?? xDD
joj prostě Miro si jednička.....a ukaže to tomu chodúrovi..on si myslí že to vyhraje...ale musí prostě miro =PP -
...
Ahojky holky,jsem taky Mirova véélká fanynka *14* ale jak jsem tak četla ten komentář že má holku,to je pravda??Vždyť že do ní na podiu žďuchl,omluvil se jí a dal jí pusu na tvář nemusí hned znamenat že spolu chodí ne?? *7* já jenom co si o tom myslíte? *15* -
-
Re: ...
Ahoj je to pravda já to taky četla ale dobře si to tam přečti v tom komentu ona tam píše že když do ní drkl to ještě nic neznamenalo ani ta pusa ale že si hodně povídali v zákulisí a dali se dohromady.Já tomu věřím *3*
-
-
suprovýý
Dneska bude zpívat Dirty Diana od M.J. .moc se těšííím.pořád tu písničku posloucham a je dost dobráá *3* -
Prosííím
Ahoj vsichni. moc fandim mirovi ale prosim poslete hlas martinovi. necu aby se miro prebarvil. diky moc!!! *14* -
-
Re: Prosííím
Jsem těžce nemocná,už tu moc nepobudu-ale zaručeně se dočkám mirova vítězství!každý den posílám pět sms.prosím,dělejte to taky. -
-
Re: Re: Prosííím
To víš,že budeme!DRŽ SE.
-
-
TY VOGO,O VLASY TU SNAD NEJDE-MÁ HLAVNĚ JINÉ PŘEDNOSTI,POSÍLEJ HLASY A NEŽVAŇ TUI KRAVINY, -
ne!!!Posíleejte mu hlasy,,on si snad ty vllasy nezabarví,,kdo u fandí tak ať pošle tak 5 hlasů minimálně,,nesmí to vyhát Chodúr,,prostě ne!!MIRKOOOOO to vyhraje a my mu k tomu pomůžem!!! -
-
POSILEJTE STAR 12 906 06 13 musim ric ze ja sem mu poslala uz takovych 10 az 15 hlasu.uznavem ze to neni moc ,ae dosel kredit *15* aae dneska si ho du dobit *15* -
naprosto s tebou souhlasím *3* ,Miro vyhraje,Miro vyhraje,Chodúr možná zpívat umí ae ne tk jako Miro,a je hnusnej Miro je hezkej!!!!!!!!
-
-
no doufam ze to neudela... *4*
-
-
ONLINE ROZHOVOR
Tak to závidim *9* -
love
Je úzasný,nádherný,skvělý,úchva tný,krásně zpívá,...no prostě dokonalost sama!!!! *14* *14* *14* *14* -
RE : Prosííím
Ahojky !! Podle mě kdyby to Šajdík vyhrál tak že se neobarvý !! Snad *15* -
-
Re: RE : Prosííím
Ja taky inak bych to asi neprezila takhle je takovy slonicko a s cernyma se mi teda moc nelibi!:-(
-
-
miiro
ahooj holky nevíte kde bych našla ten článkem ak tu všichni píšete o té jeho přítelkyni napište mi prosíím odkaz děkuju