-
nevím
ČAU JANUSHKO A NATUSHKO! ZDRAVÍÍÍM! PÍŠE VERUŠKA... *5* -
:D
holky..!!jdem se poprat s nima *1* *1* (s chodurovcema) -
-
Re: :D
mno hlavně aby pak nenalezli za náma *1* *1* -
-
Re: Re: :D
by zkusili *1* *1* -
-
Re: Re: Re: :D
mě to moc nebaví =( mám takovej divnej den jak jsem nemocná a nemám moc na nic náladu *9*
-
-
-
Re: :D
jestli tam vůbec někdo bude *15* *15* -
-
Re: Re: :D
*1* *1* *1*
-
-
-
HLASYYY
http://ahaonline.cz/cz/spolecnost/4 3393/nova-a-mar
hej hlasujte viiic:D:( ja pridala taky par hlasu navic -
Blbá adresa
Ahoooy milé zlaté, ta adresa není jeho. Píšu si přes Fb, s holkama z Košic, a samy mi řekly že je tohle blbost! *3*
Nvaíc to nejde najít ani na mapách, ani na internetu *5* A adresu byste zveřejnovat neměli! -
-
Re: Blbá adresa
Ta adresa je origoš maximálně jsi ty blbá! *3* -
-
Re: Re: Blbá adresa
jak muze existovat kdyz to na mapach nic nenajde!!!!
-
-
Re: Blbá adresa
Mno já jsem si četla na Libku že byldí v KOšicích, ul. Želiarska Ale nejde mi to vyhledat na mapě, mno pstě nic.....Ale sedělo by to, ptže koousek od želiarske je jeho oblibený bar kam chodí na pivko, a taky je kousek od toho tržnice na které prodával v létě okurky.....A žádnej Furič-není a nebyldí tm! *3* Tím jsem si jistá, jinak hodně štěstí do Nového roku *4* -
-
Ahoj :) vim ted približne jeho adresu...je to Kosice Furča...je to sidliste s panelakama :) *1* -
Jou, Libku jsem se to taky dočetla *1* *1*
-
-
-
jezis
vypadá jak ženská .. lol :D -
-
Re: jezis
tss..je uplně nejkrásnější :o* ho uplně žeru...nejlepší je ale myslim že vyhhaje chodúr nebo dominika *9* *9* -
Re: jezis
di do riti
-
-
ahoji-ky
Jsi nejlepší miluju tě ty vyhraješ Česko Slovensou superstar.umíš hezky hrát na kitaru se Dominikou Starou ti to fakt sekne
*14* *14* *14* *14* -
show
tak zpívat umí taky dost dobře, ale de o to že je nejlepší showman a že je něco se na něj dívat, to já beru superstar spíš takhle než aby to byl dononalej zpěvák, podle mého názoru je jedinej co by se mohl nějak chytit, o ostatních z předchozích ročníků už o nikom ani neslyšim -
JUPÍ
hura!!!on postoupil!!!ja sem tak stasna jak blecha!! *14* a konecne vypadla ona!!super!!jóóóóóó´musime posilat hlasy STAR 12 906 06 13 *14* at to vyhraje!! -
Miro
Nejkrásnější a nejlepší zpěvák v Superstar *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Miro
jj to víme všichni *14* naše sluníčko =)
-
-
Laska
Miro milujiho ja kásný..... *14* i love