Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miro

Na Slovensku maji svatky jinak!! *3*
    Miro je uzasny zpevak!! *14*
  • I LOVE YOU

AHOJKY MIRKO,JA TE HROZNE MOC ZBOZNUJU!!!!MAS MOC KRASNE VLASY,NO,JSI CELEJ KRASNEJ!!!!!!PORAD SE MI O TOBE ZDA V POKOJI MAM TVE OBRAZKY DOKONCE SEM SI TE UDELALA I JAKO LATKOVEHO PANACKA!!!!!!!MOC SEM TI V SUPERSTAR FANDILA ,ALE 2.MISTO JE TAKE KRASNE!!!!!!skoda ze jsem o 8let mladsi ale stejne na tebe nikdy nezapomenu!!!slibuju!!!TAKY JSEM TI CHTELA POPRAT K SOBOTNIMU SVATKU!promin ze jsem ti nepoprala driv!PAC A PUSU,TVOJE JANUSHKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • blond vlasy

AHOJ MIREČKU!!!!!!!!!!!! JSI KRÁSNEJ... SICE JSEM FANDILA SVÉMU MILOVANÉMU CHODÚREČKOVI, ALE TO NEZNAMENÁ, ŽE..
    PROSTĚ JSI VYHRÁL SLOVENSKOU SJŮPRSTÁR!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.:MÁŠ PŘEKRÁSNÝ VLÁSKY!!!!!!!! VERUNEČČČČKA!!!!!
  • lolipop555

Miroko!!!!

dneska má svátek tak hodně štěsí a zadrywý a good music!!!! ....:oD *3* *14* *14* *1* *8* *4* *4*
  • anet.k

Ahoj :)

Právě jsem se od mámy dozvěděla, že bude mít Mireček koncert v Hrušovanech :) Nevím ale kdy :D No to je od nás asi nejbližší možnost :) Tam chci jet :)
    • Re: Ahoj :)

jj je to nejbližší možnost...akorát ho měl včera *1* *9*
  • autogram

Ahoj potřebovala bych autogram Mira Smajdy nevíte nekdo jak ho získat??...napište mi prosím na email k.brezinova@seznam.cz ...díky za odpovědi..
    • HVĚZDA???

Si myslí,že když se mřihlásí do superstar ,bude mít trochu úspěch a je trochu hezkej(až na ty vlasy) tak že je hed slavnej. *13* *13* *13* *13*
  • Koncert!!

Prosím nevíte náhodou někdo jestli má Miro někde koncert?? Nejlépe jih. Děkuju za každou odpověď. Prosím pište na e-mail!!! *3* *3*
  • kapela

ahoj ja te zboznuju chci se zeptat jakou kapelu mas nejradsi dekuji za odpoved *14* *14* *14* *14*
  • otázka

ahoj otázka hlavně pro mira miro máš sourozence?? jestli jo tak jaké a kolik jim jim je let diky moc potřebuju to do školy

můj e- mail je adahal@seznam.cz
    • therosemaidka
      má nevlastnú sestru,ta má tri roky a nevlastného bratra ten má 13 rokov.není zač *5*
    • Re: otázka

MIRO MA DVA NEVLASTNI SOUROZENCE DVOULETOU SESTRICKU A ASI DESETILETEHO BRASKU.
  • čusííííííík

čussík ak je?je tu někdo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit