Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miro 4ever

Ahoj Mirko!!!!!! Moc tě miluju!!!! Jsi nejjjjj!!!!!! Moc jsem ti fandila,ale druhé místo je taky fajn ne? Doufám že budeš mít brzy nějakej koncert! (asi se nastěhuju do Košíc). Strašně ráda bych si s tebou dopisovala.Aby jsme se lépe poznali!!!!!!PS:MOC TĚ MILUJU!!!!! PROSÍM MI NAPIŠ!!!!!!!!(I LOVE MIRO ŠMAJDA)!!!!!! TVOJE NATUSHKA *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *14* *1* *1* *1*
  • miluji tě

no ja taky slyšela že má zdravotní potíže,moc se o něj bojím a mooooooc ho miluji *14* *14*
    • Re: miluji tě

JO DÍKY, ŽE MÁŠ O MĚ TAKOVEJ STRACH!!!!!!!!!!!!! MIRO!!!!!!! PS.: JANUSHKO, MOC MI CHYBÍŠ!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • schneiderova.kaja

Mám o tebe strach

slyšela jsem že máš naky zdravotní problémy :-( ,snad se rychle uzdravíš.....,miluju tě ,mám o tebe strach *9*
  • lovelovelove

miro si uzasnej aaa tak dale nevim co mam rict nemas chybu stejne jako michael jackson *14* *14* *4*
    • i4u

Re: lovelovelove

přesně...až na to, že je MJ lepší...nic proti Mírovi, toho mám taky ráda, ale musíš mi dát za pravdu *3*
  • vlasy

ahoj,viděli ste mira v lets dace???
    ty vlasy mu moc neslušely,že....
    ale...vlasy nic nemění,fandím mu dál a mám ho moc ráda!!!!!! *4* *3*
    • Re: vlasy

už tě nemiluju, janushko! tvůj smutnej miro! *10* *10* *16* *16* *5* *5*
      • Re: Re: vlasy

ha,ha,ha!!!!!kdo tohle píše????vím že nejseš miro!!(má jinej email) *9*
  • jiný?

No já nevím mě se zatím nezdá, že by se Miro choval jinak. Třeba odjel brzo protože toho má nejspíš v poslední době hodně. Často někde vystupuje a navíc ještě každou neděli soutěží v tanci. Pokud se opravdu zdál jiný mohla se na tom podepsat i únava. Já mu teda fandím a obdivuju ho že bere věci v pohodě ve srandě a nehroutí se z toho i když ho porota třeba trochu skrytyzuje jako např v prvním díle lest Dance. Mám ho prostě ráda a držím mu palce.
  • andreja1

Paladium

Nerda to píšu,ale prostě to napíšu...Miru zbožnuju a uplně nejvíc...ale poslední dobu.. se mě o něm asi začíná měnit názor...byla jsem asi na 4 koncertech včera vHodoníně..a nevím jestli to zrovna dycky vychytám,ale Miro se s nikým nebavil,schoval se hned do šatny a asi za 15 min odjel...jako Paladium bylo skoro prádné holek na podepsání asi20 a on nebylk schoponý ani vyjít...at se nezlobí,ale pěkně mu to stouplo do hlavy ta sláva...at nezapomíná,že fanynky byli ty kdo ho dostali do finále...je to škoda a mrzí mě to od něho...
    • Re: Paladium

No asi neměl svůj den,není lehké se pořád usmívat dávat podpisy a tak..je unavený je toho na něj moc a dobrou náladu taky nemá každý den já jsem naštěstí měla štístko a vždy byl milí a ochotný zatim se mi nezda že by se změnil a myslim že to nehrozí ...
    • bobule

Re: Paladium

Jako joo, pravda je ze je toho asi na nej moc, ale uprimne mam s nim neprijemnou zkusenost i z dob hned zpocatku kdy toho moc nebylo, ale tak beru kazdej ma den blbec, ale uprimne je rozumnej a dospelej tak proc si toho na sebe bere tolik?
      • Re: Re: Paladium

No, myslím, že vím, kdo jsi *4* a o těch tvých nepříjemných zkušenostech si myslím svoje.
        • Re: Re: Re: Paladium

Podívala jsem se na tvůj profil a skutečně jsi to ty!!! Tvá stížnost na Mira opravdu nelze brát vážně *13*

Bylo mu tam špatně, proto odjel.

Při tom kolotoči co Miro prožívá se nemůžeš divit že nevylezl ale vůbec to není o tom že by mu sláva stoupla do hlavy.A fanynky pro něj znamenají víc než bys byla schopná uvěřit.Tak mu dál fandi a přej mu trošičku klidu.

teď má v poslední době nějaké zdravotní potíže...
  • anet.k

TV

Holky dívejte se každou neděli ve 20h na markýzu. Je tam let´s Dance a tančí ztam i Miro, tak ho podporujte =). Jo a taky je tam jako sólista Chodůr Fuj *1*
  • miss 2010

ahojky,nevíte někdo proč včera(20.3.2010)nebyl miro v miss2010,když tam měl být??? *7*
    • miss.stars

Re: miss 2010

on tam neměl být ze superstar tam mel byt je choudur, denis, jan a to je vsechno..bouhzell..:((
      • Re: Re: miss 2010

ja sem ale četla ve dvouch časácích že tam měl být i mirko a také dara rolins *3* a nebyli tam!!!!!!
        • mikinka

Re: Re: Re: miss 2010

já to taky četla ale nechápala jak by tam mohl být live na miss a hned druhej den v bratislavě? trochu honička asi proto tam nebyl
          • Re: Re: Re: Re: miss 2010

to mas asi pravdu *3*
  • smajda

ja vím,ale to je jedno.a s tím zpěvákem máš pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
    • Re: smajda

ahoj miro jak se mas *3*
      • Re: Re: smajda

Mám se blbě protože mi píšeš!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *5* *5* *8* *16* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit