Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • merunka000

šmajda

miro šmajda je nejlepší ze superstar a nechápu jak se někomu můžu líbit zpěv chodúra je strašně nudnej
  • zebrapruhovana

MiRo Je PsTě NeJ a MuSí To VyHrÁt

Včera som byla na Chodově a pstě bomba Miro byl samozřejmě nejlepší. Posílám ti hlasy a nechcu s tím přastat ty to musíš vyhrát! Když ne ty tal kdo?? Nikdo pstě ty! Máš na to!
    • andreja1

Re: MiRo Je PsTě NeJ a MuSí To VyHrÁt

jj na chodově jsme taky byla a byla to bomba..Miro udělal opravdu šou a bylo nej nej:-*
    • lenicczka

Re: MiRo Je PsTě NeJ a MuSí To VyHrÁt

ja tam taky byla a ziskala jsi podpis nez to ukoncily
  • pppettulla

šmajda :-)

ahoj ma nekdo meil nebo icq od šmajdy? kde mu pisou fanynky atd??? :-) diky *14*
    • lenicczka

Re: šmajda :-)

taky schanim nejakej kontakt
      • pppettulla

Re: Re: šmajda :-)

jo proc?
        • lenicczka

Re: Re: Re: šmajda :-)

jj presne tak
        • ajulina

Re: Re: Re: šmajda :-)

blba otazka nemyslis? *9* proc asi....abysme mu mohli napsat.....
  • zpěv

Ok , myslím že zpívá dobře a dostal se dost daleko . Jen sem i zdá že se dostal do stejné role jako Issa v první řadě . Protže ho považují holky za idola kvůli vzhledu .
    Jneže zatímco Issa si o to váznačně koledoval , zde nevím .
    Každopádně zpívá opravdu hodně kvalitně .
    Nesouhlasím z kvalifikací že nejlepší je chudúr či benig .
    Každopádně je asi i nejsimpatičtější protože zatím nepochytal hvězdné manýry ale je tam i nejstarší (pokud vím ) nebo jeden z nejstarších .
  • hannah.m.

Šmajdová

tebe já upe zbožnoju *14*
  • ajulina

habera----fuj

http://www.blesk.cz/clanek/celebrit y-superstar-finaliste/127752/tezky- udel-smajdy-vyhrozuje-mu-anonym.htm l
  • ahojky

ahoj miro moc ti fandim ty to na 100 procent vyhrajes muzes my kdykoli napsat na email maruska-pckrouzek@seznam.cz

M
  • rendolfek

MIro

Ahojky Miro, přeji ti aby jsi celou superstár vyhrál. Jsi super, neříkam že nejlepší, protože každý má svého nej, ty jsi pro mě nejvěstší roker, fandila jsem Leoně a tobě. Leona už tam bohužel není, aspoň je vidět že českej národ má hudební hluch. :-) Drž se ať máme aspoň jednoho rokera vítěze. *5*
  • s.semecka

Otázka...

Pls,mám na vás otázku.Miro chhodí ještě s Dominikou Starou?Díky.MILUJU TĚ MIRO,JSI NEJ!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Otázka...

Víš, ne nechodí...ale co na tom sejde...stejně u něho nebudeš mí nikdy šanci... *7* *7* *7*
    • Re: Otázka...

ne on sní ani nechodil.. oni byli jen kámoši ale spíš ted má něco s katkou z lets dance..
    • Re: hana sem jen tovoje

nojo ale miro už ná jinou hlku to je smula co ale co se dá dělta nic. *9* *9* *9* *9* *9*
    • ajulina

Re: Otázka...

co??On s ni snad nikdy nechodil ne?jetli jo...tak to me teda era....starou upa nesnasim!!! *16* *16*
      • lolipop555

Re: Re: Otázka...

twl kde sebrala že spolu chodili..voni dwa..nikdy to je blbost wždit je nezletlá *14* *4* *15* *13* *9* *1* *14* *10* *16*
      • pppettulla

Re: Re: Otázka...

ahoj ja jen že stebou souhlasim ja taky moc starou nemusim ......... a myslim že oni spolu nechodi *3* *10* *16*
  • sisineszka17

šmajdík

hejky u toho welcome to the jungle byl upe sexy já ho žerůůůůůůůůů *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit