-
šmajda
miro šmajda je nejlepší ze superstar a nechápu jak se někomu můžu líbit zpěv chodúra je strašně nudnej -
MiRo Je PsTě NeJ a MuSí To VyHrÁt
Včera som byla na Chodově a pstě bomba Miro byl samozřejmě nejlepší. Posílám ti hlasy a nechcu s tím přastat ty to musíš vyhrát! Když ne ty tal kdo?? Nikdo pstě ty! Máš na to! -
-
Re: MiRo Je PsTě NeJ a MuSí To VyHrÁt
jj na chodově jsme taky byla a byla to bomba..Miro udělal opravdu šou a bylo nej nej:-* -
Re: MiRo Je PsTě NeJ a MuSí To VyHrÁt
ja tam taky byla a ziskala jsi podpis nez to ukoncily
-
-
šmajda :-)
ahoj ma nekdo meil nebo icq od šmajdy? kde mu pisou fanynky atd??? :-) diky *14* -
-
Re: šmajda :-)
taky schanim nejakej kontakt -
-
Re: Re: šmajda :-)
jo proc? -
-
Re: Re: Re: šmajda :-)
jj presne tak -
Re: Re: Re: šmajda :-)
blba otazka nemyslis? *9* proc asi....abysme mu mohli napsat.....
-
-
-
-
zpěv
Ok , myslím že zpívá dobře a dostal se dost daleko . Jen sem i zdá že se dostal do stejné role jako Issa v první řadě . Protže ho považují holky za idola kvůli vzhledu .
Jneže zatímco Issa si o to váznačně koledoval , zde nevím .
Každopádně zpívá opravdu hodně kvalitně .
Nesouhlasím z kvalifikací že nejlepší je chudúr či benig .
Každopádně je asi i nejsimpatičtější protože zatím nepochytal hvězdné manýry ale je tam i nejstarší (pokud vím ) nebo jeden z nejstarších . -
Šmajdová
tebe já upe zbožnoju *14* -
habera----fuj
http://www.blesk.cz/clanek/celebrit y-superstar-finaliste/127752/tezky- udel-smajdy-vyhrozuje-mu-anonym.htm l -
ahojky
ahoj miro moc ti fandim ty to na 100 procent vyhrajes muzes my kdykoli napsat na email maruska-pckrouzek@seznam.cz
M -
MIro
Ahojky Miro, přeji ti aby jsi celou superstár vyhrál. Jsi super, neříkam že nejlepší, protože každý má svého nej, ty jsi pro mě nejvěstší roker, fandila jsem Leoně a tobě. Leona už tam bohužel není, aspoň je vidět že českej národ má hudební hluch. :-) Drž se ať máme aspoň jednoho rokera vítěze. *5* -
Otázka...
Pls,mám na vás otázku.Miro chhodí ještě s Dominikou Starou?Díky.MILUJU TĚ MIRO,JSI NEJ!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Otázka...
Víš, ne nechodí...ale co na tom sejde...stejně u něho nebudeš mí nikdy šanci... *7* *7* *7* -
ne on sní ani nechodil.. oni byli jen kámoši ale spíš ted má něco s katkou z lets dance.. -
Re: hana sem jen tovoje
nojo ale miro už ná jinou hlku to je smula co ale co se dá dělta nic. *9* *9* *9* *9* *9* -
co??On s ni snad nikdy nechodil ne?jetli jo...tak to me teda era....starou upa nesnasim!!! *16* *16* -
-
Re: Re: Otázka...
twl kde sebrala že spolu chodili..voni dwa..nikdy to je blbost wždit je nezletlá *14* *4* *15* *13* *9* *1* *14* *10* *16* -
Re: Re: Otázka...
ahoj ja jen že stebou souhlasim ja taky moc starou nemusim ......... a myslim že oni spolu nechodi *3* *10* *16*
-
-
-
šmajdík
hejky u toho welcome to the jungle byl upe sexy já ho žerůůůůůůůůů *14* *14* *14*