-
:o*
já ho pstě žerŮŮŮ *14* *14* *14* -
miro
TO BYLO DOKOANALÝÝÝÝ
on je dokonalej,to tričko se Simpsnama je dokonalý :D Ho chcii :D
Tohle je show,né to co tam předváděli ostatní -
I LOVE SMAJDA
co predvedl vcera bylo uplne bomba dobry!!tohle to je nas Smajda *14* *14* rocker!!! *5* ae co me docela nastvalo bylo ze sem tam nebyla kdyz tam skocil (diving) *14* *14* on je proste dokonali...a jeste k tomu se svezim dechem... *1* *1* -
O_O
To bylo naprosto megaaaa!!!!!! Miro je prostě zase všechny převálcoval!! Tohle je ten Šmajda!! TOHLE JE SHOW A SKVĚLEJ ZPĚV A ROCK!!! Prostě tohle je Miro!! -
joooooo
Je too tady Miro právě zpívá!!! A JE TO NÁÁÁŘEZZZ!!!!!!! -
dneska
Fakt moc se těšim na dnešní song od Guns N' Roses...myslím že by to Mirovi mohlo fakt sednout a bude skvělej...jako vždycky...tak držíme palce! *15* *1* -
blahopřání
Ahojky Miro.Sice se spožděním,ale přece,všechno nejlepší hodně štěstí,zdraví,lásky a úspěchů(soukromých i v SuperStar)!!!Mám tě MOOOC ráda! *14* *14* -
:D
hej tak to je drsné toto.. *1* Tady 3 stránky popsané blahopřáním k jeho narozkám *1* *1* *1* ........Btw taky všechno nej Miro, ikdyž s malým spožděním.. *15* *15* už se těším na dnešek večer... Hlavně na Mira jak bude zpívat song od Guns n roses. *4* *1* -
-
Re: :D
jo asi tak já tu písničky miluju .. když sem to zjistila tak sem byla nadšená! xD
-
-
narozeniny
všechno nejlepší dodatečne :D *4* -
fAnInKa
mIlUjŮŮŮŮ tHe šMaJdIkU VšE NeJkY K NaRoZeNiNáM xxx.LoVe.xxx *14*