Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley1

milujem tě♥

Miro moc tě milujeme!!!♥♥☻☺ *1* *1* *3* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *3* *3* nemůžem bes tebe žít!!!!!!!!
    až někdy pojedeš na nějakou pojíždku kolem prachatic dej nám vědět a vzpoměn na to že když je ti ne zrovna nejlíp tak tady sme jen a jen pro tebe ...asík říkáš že sme blyby ujetý a bláznivý holky ae jen kuli tomu že si nám zamotal hlavy!!!držíe palečky....moh by si mrosimtě napsat tvý icq???jestli nějaký máš??milujum tě moc ti fandíme a věřime tomu že wyhraješ a když nevyhraješ v našem srdci jsi vítěz porád♥!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • helli.16

Re: milujem tě♥

nápodobně taky si myslím *15*
  • mikinka

miro ja ti moc moc moc moc drzim palce si jednicka *1* *1* *3* *3*
  • mikinka

miro ja te zeru *14* *14* *14*
  • :P

....superstar teda nesleduju...ale videla sem kousek, jak si zpival Smoke on The Water:)To bylo hodne dobree!!!....Deep Purple ted budou znat vsichni starsi 12ti let;)
  • Miro moc ti držim palce.

Ahoj Miro, si úžasný každý si může říkat co chce ale pro mě si prostě NEJLEPŠÍ. V tomto kole ti budu posílat co nejvíce hlasů aby si postoupil, si milej krásnej a nejvíc hezky zpívás ty ROCKOVÉ písničky si ůplně dobrej zpěvák.

Tvoje velká fanynka Eliška, držim ti palce. *14*
  • Miro si dobrý

Ahoj Miro, veľmi Ti fandíme s celou rodinkou.Mňa učila v Trstenom pri H. pani učitieľka Kveta Š. Je to Tvoja babička?
    ak ano, tak ju pozdravuj od Tona z Prahy *4*
    • Re: Miro si dobrý

po vzhliadnutí rodičov v TV hlavne otca som si odpovedal sám "ano"
      prajem dobrý štart do dalšieho života *4* *4*
  • Si nejlepší

Miro tvoje všechna kola byla nejlepší:-)
    Ty jsi nejlepší:-)
    Budu ráda když budeš ve finále:-)
    Jde vidět že si fakt rocker:-)a to ti padne:-)si nejlepší bez tebe by tam byla pěkná nuda *3* *14* *14*
  • dakujem

dakujem velmi pekne za vasi podporu dakujem moc *3* som velmi rad ze mam takove fanynka a fanousky *3* *14* *8*
    • Re: dakujem

njn ale miro já tě strašně mooooooooooooooooooc miluju a klidně to řeknu všem já se za to nestidim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • miro smajda

ahojky smajdo das mi emajl ja jsem s dd humpolec a jmenuji se jitka jak jsem tancila ti brisnaky a je mi smutno po tobe mam ti zkazat od kamosky mas pozdravovat jana bendika pa pa pusu jitka vojackova
      *3* *9*
    • podpis

nemohli byste mi poslat nekdo na email fotku Mira a jeho podpisem??email Hannah.vs.Miley@seznam.cz *14*

to rockový kolo se ti neskutečně povedlo... *3* si borec *4* *14* *1*

Miro,jsi úžasný♥Těším se na neděli,pošlu jako vždy hlásky,máš na to vyhrát Superstar♥♥♥
    • metallistka

Re: dakujem

Miro to si fakt ty???? Moc ti fandím si fakt super *14*
    • nedakuj

Miro, radoby rocker, nema hlasove dispozice jako spousta ostatnich ze superstar,oblibenost u zen jen kvuli ksichtu,nic vic. Chodur a Bendig, jediny ucastnici superstar kteri jsou na svem pravem miste. Mysli si to vsichni z nasi muzikantske rodiny. POzna to kazdy muzikant proste. ostatni asi neslysi.
      • Re: nedakuj

Já, metalista, musím vědět, kdo zpívá xD Jinak nemám v metalovym světě co dělat.

S Chodúrem souhlasím, zpívá naprosto nejlíp ze všech (Ještě byla hodně dobrá Leona - typ na vítěze, ta bohužel vypadla), ale Bendig... Raději škoda mluvit. Ten by se tam taky bez toho svého úžasného nevinného pohledu neudržel.

Šmajda je rocker, nemůže za to, že je "sladkej" a "roztomilej", mně spíš vadí, kdo je v porotě (O.H. např. nezaujme hlasem a nesetkala jsem se s člověkem, který by jeho zpěv nazýval zpěvem). Že Miro zpívá zle -nesouhlasím, kdyby byla soutěž jen o zpěvu, skončil by dle me tak na 3.-5. místě, první bych darovala Chodurovi a druhé bych věnovala Leoně (či naopak).

Milé fanynky, je důležité uvědomit si, že pokud Mirovi do hudby zNOVA nebude kecat, Šmajda bude zpívat hudbu, která je mu nejbližší a pokud nedopadne jako 95% těchhle soutěžních rychlokvašek /Pak ho uvidíte maximálně na otevírání nového supermarketu/, bude zpívat metal, hardrock a něco, co se vám nezdá ani v nejhorších nočních můrách plných líbaček s Robertem Pattinsonem. Růžové sny se rozplynou. On tu totiž zjevně fakt není na pop, ale nadruhou stranu nejsem Šmajda, abych mluvila za něj - mluvím dle informací, které jsem se dočetla. Bylo by fajn, kdyby Miro zpíval muziku sobě nejbližší - rock a možná ten metálek /No jo, já blackmetalista, já to ani jinak napsat nemůžu/, ale ať to dopadne jakkoliv - Horváth, Bende, Zonyga... Není o nich slyšet. Že je to teď spojené - Česko a Slovensko - vždyť je to jedno.
    • zuza-nyje

Re: dakujem

No to by mě zajímalo jestli to fakt psal Miro !! Pokud jo, tak ti Miro vzkazuju, že zpíváš parádně, moc ti fandííím, seš fakt nej borec !!! *14* *14* *1* *4*
  • sisineszka17

.......

lidičky jestli budete chtít poslat jakoukoli písničku nebo video od mira dejte vědět! *14* *14* *14*
    • Re: .......

a máš tu z posledního kola, kde zpíval Smoke on the water? *7* *7*
      • sisineszka17

Re: Re: .......

mám aj písničku aj video *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: .......

Ptž já jinak ty některý mám jen ne tu Smoke on the water, a to mě dost mrzí páč ta byla naprosto totálně skvělá!
          • sisineszka17

Re: Re: Re: Re: .......

dej mi mail a já pošlu

A nebo pokud by to šlo hodit tu mp3 sem...děkuju moc moc.. *4*

Too je úžasný!!! *15* a můžu se zeptat odkud nebo to předěláváš z videa na youtube do mp3..? dík moc *3*
  • miro

Nevíte náhodou jak je vysoký?...jinak zpívá nádherně a všecko..hodně štěstí Miro! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit