Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martina378

vypadni/nevypadni

Hlavně a´t není první .. Né že by sem mu nefandila ae kdyby to vyhrál tak se nechá obarvit vlasy na černo .. by vypadal jako zrůda ale kdyby toto neřekl takk klidně ať je na prvníím *14*
  • šmajdik

šmajdiiik.... no co dodat, snad jen, že se mi moc líbí a doufám že se dostane co nejdál. Taky z těch rozhovorů s nim mi připadá jako docela milej kluk. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • černý vlasy??

4etla sem že Miro se vsadil že když postoupí obarví si vlasy na černo...myslím, že mu to nebude slušet viděla sem i fotku v Blesku....rozhodně vypadá jak Emo nic proti nim...Ae blond mu sluší víc.. Jinak Miroo seš nej...úúžasně zpíváš.. *14*
    • upirek.555

Mireček

to je taková osůbka osobitá až to není pěkný...:-)strašně moooc krásně zpíváš líbí se mi to...:-*a thy si takovej u toho akčnííí uděláš u toho show a to se mi líbí jen tak dál...a jak se krásně křeníš muck krása *1* *5* *14*
      • .w.ew.isek.

Re: Mireček

souhlasim ta show kolem jeho vykonu je nejlepsi to co predvedl vcera bylo naprosto fenomenalni a myslim ze on ani jeho hlas a umeni delat show nejsou dostatecne ocenovany... proste on se zarucene proslavi uz jen protoze ma kapelua jiz ted hodne faninek a fanousku... a zarucene si poridim jeho album az ho vyda coz urcite ano... proste on NEJVICZE SUKEZNI NEJVICE UZASNY NEJVICZE ROCKER A NEJVICZE K SEZRANI♥♥
  • .........

on je proste dokonalej *14* *7* ml.ho zavist jemuuuuuuuu *4* *13* *14*
  • NIc

MiLuJU tHe mOcInKy faK upA tHE zErůůŮůŮůůŮůŮŮůŮůŮŮůŮ mIlUju The!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nEsMÍš VypAdNOUt To BYch Asi EXsLa *14* *14* *14* *14*
  • girs12345

girs12345

mirecek je nejlepsi je krasnej a moc hezky spiva *14* *14* *14* *14* *14* upa ho miluju *14* *14* *14* je proste uzasnej *14* *14*
  • k4r0link4

DIRTY DIANA

Šmajda prostě nejúúúúžasnější *14* *14* *14* *14* miluju HOOOOOOO hlavně jeho dnešní výkon (DIRTY DIANA) waauuuuuuuu ta rozepnutá košile...... wauuuuuuuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • andy-006

Re: DIRTY DIANA

jak zpíval michaela jacksna- Dirthy diana, tak byl úplně úžasnej. rozjel to tam *14* Love You!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: DIRTY DIANA

No kdyby ještě k tomu vypadal jako chlap,tak to bylo dobrý
  • linnnntu

nejlepsi!!

miro je nejlepsi..je krasnej,sexy,ma super styl,je inteligentni,ma rad pivo a kytary;)..ale hlavne nadherne zpiva....je proste nejlepsi *14*
  • love

Je úzasný,nádherný,skvělý,úchva tný,krásně zpívá,...no prostě dokonalost sama!!!! *14* *14* *14* *14*
  • 22kristyl

suprovýý

Dneska bude zpívat Dirty Diana od M.J. .moc se těšííím.pořád tu písničku posloucham a je dost dobráá *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit