-
XxXxXx
Krásnej,hezky zpívá..Jen mu výšky moc nejdou :) -
hlasujte!!
tovize hlasuju!!!!!ja a moje sestrine(a spoluzza¨cka (2v1:D)) hlasuje neustale!!!!dokonce i o hodíně matematiky!!!!!a to je co rict!!!!!!!!tjo doufam ze to vidraje pac je co???uzasnej!a?sexy:) -
FOR NIRVANAK
Souhlasím..Ale asi zpívat umí..I když Come as you are asi ne :(( škoda, simpaťák ikdyž mohl by se ostříhat *1* -
-
Re: FOR NIRVANAK
nic proti, ale ja bych rekla, ze to je spis sYmpatak... *1* *1*
*14* -
Re: FOR NIRVANAK
neee....kdyby se ostříhal tak by to už nebyl on :D ty vlasy jsou uplně vrr...a ten usměv taky..tyto dvě věci na něm uplně miluju :o* a teď vypadá aspoň jinak než odtatní je vyjímečnej..myslím že kdyby nebylo tšch vlasů tak by ho tolik lidí nechtělo :o* krasavec je to *14*
-
-
Hlasujte!!
Lidi pls hlasujte pro Miru.. Já se bojím že příště vypadne on. A to už bych se na superstar neměla proč dívat. *9* -
-
Re: Hlasujte!!
Myslím, že dneska za něj zase utratím majlant jako posledně... *1* Taky se bojím, aby nevypadl. Ale pár mých hlasů nic nezmůže. Musíme hlasovat všichni... -
-
Re: Re: Hlasujte!!
__já hlasuju pořáád :oDD
__a učet za mobil se blížííí :oDD -
-
Re: Re: Re: Hlasujte!!
Taky hlasuju furt...A výpis za mobil už přišel..Fotra málem vodvezli, když to viděl*1* Jenže teď už tolik hlasů posílat nemůžu *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Hlasujte!!
j :D já hlasuju aji z mobilů kámošek nebo tak :D kdyby to věděli tak by mě asi zabili páš oni ho nemajou rádi a nechapou mě (já zase nechápu je) on je uplně boží :o* láska moje vrrr.. *14*
-
-
-
-
Re: Hlasujte!!
kdybych mohla =o(
-
-
borec
Moc Mirovi fandim aby to v životě někam dotáhl,což se mu určitě povede. Je to MOC pěknej kluk, s bezvadným hudebním vkusem, krásným hlasem a ty vlasy, ty sou prostě boží!!!!!! *3* -
ON?Pan dokonalý...
Tohle prostě nejde... *14* Nejlepší od něj Home(Daughtry)...zamilovanost :D -
Miro je hvězda
Já jsem úplně unešená z jeho zpěvu a stylu... Wicked Game v jeho podání jsem si úplně zamilovala a teď si ji musím pustit minimálně jednou denně... Doufám, že brzy vydá své CD a že se dostane do oběhu i u nás. *8* -
Mirko
Mirko je naozaj fantastický...úžasne spieva, krásny úsmev, žiariace očká... už to ho predurčuje k úspechu.. držím prsty Mirko... nech si tam vydržíš čo najdhlšie a potešuješ ma svojím spevom... drž sa *3* -
Miro
Miro je výborná zpěvák, má velmi kvalitní hlas a dokážu si ho představit s rockovou skupinou. Jen doufám že ho Super Star nezmění a zůstane pořád takový jaký je, ať ve zpěvu tak taky svou upřímností a dobrou povahou. -
:D:D
on je??? dokonalej užasnej stylovej.....j jhá sem ulítlá na kwasnej úsměv a to on má *14* *14* *15* *15* budu mu džet palce jestli vyhraje bo ne stejně ho budu mít ráda a nezapomenu na jeho usměv:D:D:D:D