-
Božííí
On je upa boží je pěknej a hezky zpívá, Už mám i jeho podpis... *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Božííí
Podpiss??
Já chcii takyyyyyyyyyy:D:D
-
-
Neeeeeeeeej
Úúúúúúúpa BEST zpěvák rocker, u mě je wítěz.... prostě Miro Ukaž jim to a wyhraj!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
on je superrrrrrrrrrrrr
on je supppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeerr rrrrrrrr mocinky mu fandím *15* *15* *15* *14* *14* -
Podobnost
Vizuelně mi připomíná Heatha Ledgera, jinak na mě působí jako normální kluk, co si zatím na nic nehraje. -
-
Re: Podobnost
no jo to je pravda ůplně *14* *14* *14*
-
-
Šmajdííík
Hroozně mu fandím, nádherně zpívá - hlavně když zpíval tu písničku od HIM - Wicked Game to bylo naprosto úžasné. Hrozně se mi líbí, nejen po hlasovém projevu *14* *14* *14* -
...
NEJLEPSI A NEJKRASNEJSI..kdyz se usmeje tam ja fakt nemuzu :** *14* -
-
Re: ...
jo,to je fakt !!
je fakt Boží !!
I love šmajda !!!
mucQ !!! *14* *14* *14* *14*
*14* *3* *14* *14* *1* *14* *14* -
přesnéé jeho usmev k sezranii.normalne ho milujuu *14* *14* -
Souhlasím. Krásně se směje *14*
-
-
Ahojky
Na lidé.cz jsem založila diskuzní fórum o Mírovi tak kdo chcete přidejte se všichni jste vítáni http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=96890 -
Míra
To,co dnes předvedl v Superstar,bylo naprosto dokonalý.Byl prostě nejlepší,skvělej hlas,projev...a kromě toho,že skvěle zpíval,tak byl taky hrozně sexy *14* -
-
RE:Míra
Mirášek je krasnej ,sexy,sladkej, a ty vlasy no proste bomba lowuju ho *14* *14* *3* *4* -
Re: Míra
Mireček je naprosto nejlepší ze všech finalistů (a hlavne nejatraktivnejsi!) *14* *14* *14* *14* *4* *1* -
Re: Míra
jj bylo to dokonaly!! -
-
Re: Re: Míra
achooj taky ho lafuju je szuuper a klasne spiva nemate nekdo jeho icq? *14* *14* *7*
-
-
-
FB Mira
http://www.facebook.com/miroslav.sm ajda?ref=sgm
Hey lidi to je Mirův Facebook :D -
-
Re: FB Mira
postřeh *9* -
Re: FB Mira
Víím.. mám ho tk 14 dní xDD
-