Přejít na výpis diskuzí

Miroslava Němcová

OSOBNOST 15.10.2010 
111 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Většina názorů je na zvracení.Jsme na tom jako národ po 5O leté totalitě hůře nežli jsem si myslel.
  • nNo jo /// judr /// také ODS jako ve Státní bance !!!!!!!
  • Třetí nejvyšší činitelka dostala vyhazovˇFňukna bude teď obyčejný člověk.Jak to vydýcha....Dobře ji tak.. *11* *11*
  • Hlavně že ta ubohá a hloupá Klauzova plačka vypadla z čela sněmovny.
  • Ubohá fňukna,už aby táhla od koryta,tomuto státu dělá jenom ostudu.
  • Prosím,vratte se za pult.Děkuji.
  • Když pročítám příspěvky jsem moc ráda, že názor jako mám já, má tolik lidí. Ta rádoby dáma, je dámou jen v někdy v oděvu, ale jen někdy. I drahé věci na takové jako je Němcová vypadají blbě. Jen se musím zastat té zemědělské školy, ta za to nemůže a hlavně uměla dát chytrým lidem do života moudrost. Zvířata jsou chytrá, krásná, vděčná, prostě bezva a to se o té rádoby dámě říci nedá. Vidíte prý čistá a podle jistých lidí kradla, dávala k dispozici auto i s kartou, ono je toho daleko víc. Čistá jako Nečas a celá ODS. Jděte nám z očí.
  • Jak již TOP Týdeník Občanské Právo informoval, dle věrohodných informací z kvalitních zdrojů byla totiž Němcová při středoškolském studiu nejen líná a poněkud pomalejší, ale vypomáhala si i nabízením sexu profesorům oplátkou za lepší známky, byla však i při této aktivitě neúspěšná, přistižená a vyloučená z gymnázia. Pak nastoupila na zemědělskou školu po jejímž absolvování nastoupila na 20 let do statistického úřadu jako "odborná referentka".

Jakou přidanou hodnotu může straně a veřejnosti přinést, naznačila později ve sněmovně jak zapůjčením svého služebního vozu i s kartou na benzín synovi, tak drobnou krádeží v samoobsluze. S jídlem však roste chuť, takže pokud ji strana a voliči dají důvěru, jistě naváže na "slavné tradice" Mirka Topolánka a Petra Nečase v čele ODS a vlády.
  • Huráá odeeska propadla u voličů.Konečně histerická Němcová má po kšeftě.Už se na ni nešlo dívat oblečení jak maškara na ples a ty její přehozené šátky no hrůza.Konečně bude obyčejný člověk ,a né třetí ústavní činitel. *5* *5* *5* *5*
  • Ach jo ?
  • Paní Němcová,jsem mírný člověk,hodně jsem toho zažil a vím,že zlo budí zlo.Blíží se doba velké konfrontace v politice,ale hlavně v pracovních a mezilidských vztazích.Hodně lidem půjde o udržení nebo získání lukrativních postů za každou cenu,jiní naopak využijí situace a v tichosti se odporoučí.Vy už bohužel nemáte co nabídnout,ale nijak Vás nezatracuji,spíše Vás lituji.Atmosféra ve společnosti se stále zhoršuje a počet lidí,kterým jde jen o pžežití a nemají co ztratit stále roste.Ač si to přiznáte nebo ne,máte na tom také svůj podíl.Přál bych Vám i ODS,aby jste se nedostali do sněmovny a tím pádem měli dost času na sebereflexi.
  • Je zajímavé paní předsedkyně, kolik lidí tady v diskuzi by Vás nejraději semlelo. Na rozdíl od Vašeho rivala v politické diskuzi pana Babiše. Ten vyjádřil politování nad tím, že určitě nepůjdete pracovat do Agrofertu.
    Ten je plný těch nejschopnějších lidí. Tam byste s vystudovanou zemědělskou školou a sečtělostí z knihkupectví jistě své uplatnění našla. A určitě byste tam nenakrkla tolik lidí jako v politice *3*
  • No co, frkla si hodně mladá *14*
  • Juris utriusque drmola,Vlku ty jsi kouzelný žvanil,ještě že i takové tady máme,přinejmenším přinášíš do komentářů trošku legrace. *1* *1*
  • Paní Němcová,vy se necítíte trapně?Vám nevadí ty vaše demagogické kecy?Vy nemáte svědomí?Vy nemáte sebereflexi?Vždyt vy jste v politice nic neudělala,všechno jste si jen odseděla na docela dobře placené židli a najednou si hrajete i s celou ODS na spasitele.Prosím vás přestante už s celou ODS opruzovat a hloupě žvanit a běžte se raději věnovat něčemu smyslu plnému,třeba zametat ulice,tam bude aspon za vámi vidět kus práce,koštat je dost a konkrétně vy jej můžete používat i jako dopravní prostředek.
  • Už jsem to napsala, ničí celou ODS. Neví jak by se kroutila a byla důležitá, vždyť nic neumí, jen se za naše peníze flyzýrovat.
  • Skutečně už namyšlené Němcové máme dost. Ať doma vaří a uklízí a nechá nás normální lidi dýchat. Jediný kdo má asi rozum je její syn, který prý ji tyhle její výmysly neschvaluje. S tím těhotenstvím byla asi rychlá a chutná, to si každý spočítá. Pí. Němcová zamyslete se a choďte kanálama. Ničíte celou ODS, to Vám jednou mladí spočítají. *7*
  • To bude tím,že nejsme JŮdr,ale lidé,kteří čtou mezi řádky myšlenek, které ze sebe vyvrhne ta paní.
    "Hluboce se klaním před těmi, kteří byli zastřeleni ruskými okupanty",tuto větu nelze zpochybnit.
  • Také nevím,jak si to s její garderóbou mám vysvětlit. Střídá asi dvě bílé halenky (asi představující asi čistotu její duše) k tomu střídá prazvláštní zelený květ, přívěšek nebo šátek.No a nesmí chybět černé kalhoty.Připadá mi jak Švorcka,krásná ženská,když jí načinčali na natáčení a na sjezdech kde recitovala, vypadala jak uklízečka, která zrovna odložila koště a kbelík.
  • "Němcová připouští, že by mohla za ODS kandidovat v Praze"
    vycítila příležitost, kde by ještě měla šanci držet se na vysoké židli.Nenažraná baba. Chtělo by to trochu sebekritiky a zmizet mezi ragály knih.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit