-
Re: Re: Mitchel do Prahy
Přésně..... *3* -
CD
hele nevíte kde se dá sehnat Mitchelovo CD ,,Brainstorm" tady v ČR ?? Díky :) *3* -
Re: Mitchel do Prahy
Hele lidi asi tak...Mitchel Mussí přijet bez odmlouvádí...tak hlasujte... *1* a to aji vy kteří ho nemusíte...:D nemusíte na jeho koncert...a my fanynky MiTchela zas uděláme něco pro vás dohodnuto...:D *14* *14* *14* I <3 Mitchel -
Re: Re: ČR?
někde jsem jeho mail četla ale teď vím jen o telefoním čísle: (323) 622-8588 nebojte není to fejk, je to i na jeho oficiálním YouTube chanelu:) *3* -
Makot pete
Mitchel Musso hraje ve filmu Maskot pete. -
Re: Mitchel do Prahy
joooooo hlasujte :D všechno jsem tam napsala..... bez problému -
Re: Mitchelova sister
no jooo v anglictine pisou and DEKUJE :D :D *1* *1* *1* *1* *1* moooc chytry prekladac co??? xDD to je nuveritelny jak nektery holky sou ale vymasteny kravy :D :D !!! -
Mitchel do Prahy
na této stránce
http://eventful.com/performers/mi tchel-musso-/P0-001-000008105-9/dem and?widget=1&viral=0
můžete hlasovat aby Mitchel přijel do Prahy .. -
http://www.karaoketexty.cz/texty-pi sni/mitchel-musso-11392
Hej lidi připojte se ať má Mitch více fanoušků ... :D :D :D :D Mitchel Musso 3 ever *14* *14* *14* *14* *14* -
sss
Krásně zpívá -
Woow... Tolik závislaček na jednom místě xDD
*14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
sexy!
on je tak sexy Mmmm a ty vlasy OMG jžš já s něho šílim!! *14* *14* *14* *14* -
Mitchel
Je to nejlepčí herec z Hannah montana seriálu...fakt nej! -
wau...
wau...vážně jsem nevěděla že je tak dobrý zpěvák =))....vážně úžasně zpívá =)...když sem po prvé viděla díl kde je v soutěži a v porotě HM tak sem nemohla uvěřit že takhle krásně zpívá :)...vážně užasný ;) -
Re: Re: Re: Mitchelova sister
moje řeč co ty si to za krávu xDDD mno mám dost *15* -
Re: Re: Mitchelova sister
sorry Mitchelova :DD -
a kdyby to byla americanka a jeho sestra tak tam nema Michelova haha blbko *3* *15* *1* -
hle prelozot na prekladaci si to mi kazdej ty pzdo skurvená -
Mitchelova sister
Mitchel has all your advice and it is good and he knows the bird?And he says, wants to part with Swami and thank all of you watched the Hannah Montana and dekuje.A who wants some kind of query at signs. *1* *14* -
Re: mitchel
moje řeč xD je uplně BEST!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*