-
Mona Lisa
Tak Moniko, máte výbornou a skvělou ženu v muzikálu Mona Lisa jako matku. Moje zlatíčko Haničku. Lepšího člověka jako matku ani snad nemůžete dostat. Moc se budu těšit na premiéru. Zdraví Kamil *4* *4* *4* -
cd
ahoj lidi prosím vás nemáte někdo kompletní diskografii Moniky Já už dlouho sháním její první CD a nikde je nemají. Prosím dejte mi vědět na joe2001@seznam.cz. Děkuji Vám moooc Ahoj Pepa
*4* -
narozky
vše nej k narozkám ti přeje pája z Mostu -
Moča
Je uplně nejlepší -
pro Monču!
Ahojky Moni!Moc tě pozdravuju i za celou školu.Měj se hezky a užij si prázdniny.Jsi nej herečka! *3* -
mpf
Ahoj Monco si nejlepsi herecka co znam a nejhezci. *14* *14* *14* *14* *14* -
přáničko
Ahojjky Mončo *4* hodně štěstí a zdraví k svátku ti přeje Irča a promiň že sem ti nepopřála dřív měj se hezky *3* -
Monče
*4* *4* *14* *14* Všechno nejlepší k svátku MONČE přeje Míša z mostu *14* *14* *4* *4* -
Angeliko!
Móňo seš fakt úžasná Angelika. Už sem tě
viděla jako Angeliku třikrát a seš báječná. Už umím skoro všechny písničky.
A navíc chci jít na stejnou konzervatoř
jako ty. Je mi sice jenom deset let, ale
vím že jsi úžasná! -
-
Re: Angeliko!
M.A. nemá konzervatoř.. ale to je fuk.. viz rozhovor...*3*
otázka: Máš nějaké hudební vzdělání?
Monika: Bohužel nemám. Dokonce neumím ani noty. Všechno se učím jen podle sluchu. Taky chodím na hodiny zpěvu k panu profesorovi Eduardu Klezlovi, který je v tomto ohledu výjimečný. -
-
Re: Re: Angeliko!
To je škoda, určitě by jí to pomohlo. Ale to je jedno, i tak je Monča skvělá zpěvačka a má nádhernej hlas! *15* *1*
-
-
myslím že Monča je nejen best Angelika ale ani v Kleopatře se jí nikdo nevyrovná *4* -
no souhlsím.já moniku sice neviděla na živo ale dvd mi to bohatě stačí!já v divadle brodvay viděla dashu.
ráda bych moniku poznala!kéž by se mi splnil můj sen a stala se herečkou v muzikálech.k čemu je sláva v televizi když lidi z divadel jsou stejně lepší! -
Monča ale nemá konzervatoř, tak nevím nevím, zda vystuduješ to samé *3* -
-
Re: Re: Angeliko!
Jo a dyštak jsem se to dozvěděla v jejím fanklubu! -
-
Re: Re: Re: Angeliko!
Monča za 1,nemá fanklub a za 2, nemá konzervatoř!!! Má hotelovou školu *3*
-
-
-
-
Svátek
Všechno nrjlepší hodně zdrávíčka a štěstíčka k svátku ti přeje Pavlína z Mostu.Vše nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *3*