-
monči
ahoj mončo. prosím napiš mi kde v brně bydlíš. já jsem taky z brna. moc dík.
PS.jsi nej *3* *4* -
-
Re: monči
Mončo moc to fandim si nej jsem tvoje nej fanynka jmenuji se Jana Hynková.Jemi 11 let a bydlím ve Dvoře Králové nad Labem chodím do školy na Schulzovy Sady prosím napiš mi ne e-mail kanikuli55@seznam.cz
-
-
She is nice.
Ona je krásna. Ja ju nepoznám lebo som z Ameriky ale je kočka hm... *14* ale Nessynka je lepši *14* -
díky
Díky všem!;) -
-
Re: díky
Nazdar,Superstaříci,jak se vám líbí tato stránka? *3* -
Re: díky
za čo? ty si monika bagárová? -
-
Re: Re: díky
Ano jsem to ja Monika Bagárová -
-
Re: Re: Re: díky
Ne delam si srandu nejsem Monika Bagarova.Ja sem Honza *3* Monika jen chtela at ji napisu ze je to ona a ja se jaksi preklepl a napsal ze sem to ja.Prominte *9* -
-
Re: Re: Re: Re: díky
Honzo.Prosimte proc jsi psal ze si Monika Bagarova???Ja ti jen rekla at napises ze jsem to ja Monika si mel napsat:Jo je to Monika...a ne :Jo jsem Monika...ty jseš fakt Janek *3* No ale to nevadi co už s tebou -
-
Re: Re: Re: Re: Re: díky
lol *15* *15* *15* -
*15* *15* *1* *1* *1* *1* -
*15* -
:))D *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: díky
jj je to Monca *3* -
-
Re: Re: Re: díky
ježiši vy ste fakt padlí na hlavu....co by tu dělala monča a honza....ste blbí....
-
-
-
-
.......
*Raffaello* -
...
ahoj Moni.... jseš krásná, krásně zpíváš.... můžeš si mě prosim přidat na lidech??? - stepynho.holynho ... a mas facebook??? napis mi pls na email a kdyztak i skype diky
ses sqvelá -
monicka
Monca je kocka jak prase *14* -
-
Re: monicka
jj to je kocka *14* *14* *14* *14* a zpiva uplne fajnoveeeeeeeeeeeeeeeeee *3* -
-
Re: Re: monicka
jj *14* *14*
-
-
-
moní
monča je hodně talentovaná moc jí fantim *1* *14* *14* -
-
Re: moní
jj já taky a ted si s ní píšu na icq je to milej človíček *3* -
-
Re: Re: moní
cc, vany das mi na moniku pls icq :) -
-
Re: Re: Re: moní
550383942
-
-
Re: Re: moní
Odkud jsi na ni vzala icq ? *7*
-
-
-
monča
monča je superstar,tak jí posílejte hlasy -
Moni...
....Milujem Těěěěěěěě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Moni...
jj přesněěě já takyyy
-
-
jjooooo
Monikaaaaaa joooooooo postoupilaaaaaaaa jupiiiiiiiiiiiii *14* *3* -
-
Re: jjooooo
juchůůůů přesně... jak si řekla... stává se z ní druháaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* aaaaa *14* aaaaa *14* aaa *14* aaa *14* aaa *14* aaaa *14* aaaa *14* aa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: jjooooo
teda sry překlep *jak ste řekly druhá vanesskaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* aaaaaaaa *14* aaaaaaaaa *14* aaaaaaaaa *14* aaaaaaaaa *14* aaaaaaaaa *14* aaaaaa *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: jjooooo
jupíííííííííí Moni ty jsi super faktttttttttttttt *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: jjooooo
Presne Moncaaaaaaaaaaaaaaaaa je nejkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy *3* *3* *3* *14* *14* po VAN *14* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jjooooo
jj přesně *15* jsi náš člověk *1* my máme taky rády upe nejvíc van a hned za ní monču *1* obě dvě jsou tohle: *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jůůůůůůůůůůůůůůů
-
-
-
-
-