-
monika bagarova
ahoj moniko tak uz to rozbal a ukaz jim co umis protoze ty nato mas a jeste ktomu jsi moc krasna cuzlik *14* -
Re: díkyyy
*14*ahoj moniko nic se nebojdej do toho dneska všechno a natrhneš jim všem prdel a zavřeš pochybovačům zobák,držím ti palečky,pro mě jsi superstar už tedˇ,sleduji tě už od casting a na webuneboj se bude to dobré máš na to-luděk *14* -
Re: bagárka
jasnýýýý mám kredo budu posílat *3* -
Re: díkyyy
Ahoj a ted nwm jaká je Monča jestli ty nebo monika-bagarova ted fakt nwm *15* -
bagárka
dnes a zitra posílejte Monice hlasy -
díkyyy
Ahojte všichni.Díky všem za dobré i špatné zprávičky.Budu se snažit v tom rockovem kole tak,abych se vám líbila.Neříkám že vyhraji Superstar,to si ani nemyslím,já jsem připravená že vypadnu,ale budu se snažit.Pa a mám vás moc ráda -
Re: jste...hrozni
jj přesně klarush *16* tohle je diskuse pro ty kdo ji maj rádi a ne pro ty kdo ji nemaj rádi... jsou vážně hrozní klarsh *16* *16* -
Re: Re: Re: Muj Nazor
Ale na om fkt nezallezzziiiii.
*16* -
Re: Muj Nazor
jj superstar je jednoznačne martin chodur nikdo na nej nema,mozna tak jan bendig zpiva docela na jeho urovni,jinak nikdo a souhlasim s tebou -
Cus
Cau jses dobra vypadas hezky,ale pochybuji ze vyhraje ale holkam se libi kluci takze to vyhraje jeden z kluku jses nezlob se na me ale asi to nevyhrajes protoze holky fandej klukum protoze se jim libej.Jsem tvoje fanynka ale i Dominiky Stary.Pa pa. -
Jsi Nejjky Moni
Ahojik Moni , jsi opravduu nejjky ze superstar,moc ti fandim a posílám hlásky...doufám že se ti v neděli to rickové kolo povede!!!!!!!Držímmm palcee a vždy budu! Asi ti nemusím říkat že máš talent a krásně zpíváš atd. :-) my fanoušsi to víme a ty určitě taky :-) teda měli by to vědět všichni v ČR a na Slovensku :-)Si krásná,telentovaná girl :-) ahojjjj -
Re: Re: Re: Muj Nazor
no a co jako zalezi na veku nebo co???jakooooooooo *16* -
přesně!! a můj názor tu někdo vymazal!! *16* -
Re: Re: Muj Nazor
Vubec nevis o cem mluvis ona je jeste mlade nedospeli...ale Chodur neni 15 lety kure *15* -
nedele
tak monco sem zvedavej jak se ti povede rockove kolo jak bude tetko v nedeli doufam ze se ti to povede a rozjedes to tam... -
Chodur *15* prosimte ten neumi vubec zpivat *13* teda v sobotu se mu to vubec npovedlo ujelo mu to sledovala jsem toooooooooooooooooooooooo!!! -
jste...hrozni
jako vy jste hrozniiiiii fakt takhle Monci nadavat me stveteee
Moni nevsimej si jich prosim oni jsou hrozni *13* *16* ja ti takhle nikdy nebudu nadavt *3* -
Muj Nazor
Myslim si teda že Monika ma hlas jenom na to svoje ...to je jazz....jinak co se tyče jineho žanru tak spiva falešně a nema žadné výšky...A připada mi že spiva potichu...a na podiu to vubec nerozjede a neuděla nějakou show...měla by si to víc uživat ....a podle mě superstar je Martin Chodur ...to je u mě superstar.....jen můj nazor -
Re: nnneeejjjjj
nauc se cesky, analfabete -
Re: postup
Přesně !! Monča je nej