Přejít na výpis diskuzí

Monika Bagárová

OSOBNOST 30.9.2009 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do toho monco

No monika je moc hezka holcina ale chtel bych te vic poznat a bych te poznal uvnitr neodsuzuju lidi kdyz je neznam ale i tak drzim palecky a verim ze to vyhrajes a budes nova cesko-slovenska superstar
  • moncabagarova

díky fakt díky

Děkuji Vám všem za nádherné vzkazy!!!!Mám vás ráda.Mějte se krásně ahoj Monika :-*
  • claire-emma515

Si najlepsia

Ahoj Monča si supér baba a velmi dobre spievas *4*
    Zo Super Star si najlepsia ti a Dominika Stará ale ty si lepsia
    Tak dúfam ze vyhrajes a aj nadalej ti budem posielat sms-ky!! *1*
    Tak ahoj moja! *4*
  • alexisxxx

Re: Re: nwm

Náhodou má docela... pravdu soupne si a zazpívá, to leona, ta je super živel
  • klaruska44

Re: nwm

*13* to vzadnym pripade neni prawda co tu kecas za nesmysli do prcic *16* Monika neni nudnaaaa sakwa *13*
  • baarcuulkaa

Ahoj Mončo

ahoj Moni moc se milíbí tvoje písničky jsi krásná a fandím ti v superstár *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: díky

Nazdar,Superstaříci,jak se vám líbí tato stránka? *3*
  • lenulka11

SI NEJ MONI!!!

Moni fakt krásně zpíváš a myslim, že by sis vítězství zasloužila, i když letos je tam hodně dobrých zpěváků ty si mi nejsympatičtější a i kdyby si nevyhrála(což doufám, že se nestane) pro mě budeš vždycky SUPERSTÁR TY!!! Tkže ti budu posilat SMSky a držet palečky a věřím tomu, že s tebe bude jednou hodně známá a oblíbená zpěvačka *4* Tak si to tam užij a neboj, protože ty máš spoustu fanoušků!!!!! *14* *14* *14*
  • alexisxxx

monča

ahoj lidi Monču mám ráda, ale moc se mi nelíbí, jak zpívá ve finále, snad se stím pódiem zžije, nepřála bych, aby vypadla, ale je to o zpěvu
  • dofman5

nwm

talent ma ale je moc nudná
  • Prani

ahojik moniko drzime ti palce,muzes mi nekdy napisat na fejsu pac chci se zeptat jestli neznas martina fece z prahy ale jo jsi nejlepsi ze superstar :-) *4*
  • pavelkable

Přání

Ahoj Moniko
    Držím ti palce do finále superstar
    velky fanda z Trutnova Pavel *3*
  • Re: monči

Mončo moc to fandim si nej jsem tvoje nej fanynka jmenuji se Jana Hynková.Jemi 11 let a bydlím ve Dvoře Králové nad Labem chodím do školy na Schulzovy Sady prosím napiš mi ne e-mail kanikuli55@seznam.cz
  • nessynka_is_best

Re: mona je nejj

j to je *14*
  • nessynka_is_best

Re: Monika je nááj

jj já taky jsem posílala klarush *3*
  • nessynka_is_best

Re: pussycat dolls

nicole scherzinger je podobná?? no vlasama jo docela... ale nicole má černý vlasy a mony má hnědý ale to až zas tak neva...
  • pussycat dolls

ahojky, myslím že bysis měla vybrat ísen od pusycat dolls jsi hodně podobná té hlavní zpěvačce *3*
  • ahoj

AHOJKY MONI,doufám že poustoupíš moc ti fandím a držím palce at se tam dlouho udržíš!!!!!Moc ti to tam sluší!!!!!Jsi můj vzor!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Monika je nááj

AHOJ MONIKO JÁ CHCI BISI VIHRÁLA PROTO SI MOJE FABORITKA A JEMI 9 LET A JSOM CIGÁNKA MITI VŠECH NI FANDÍME TAK TO VIHRAJ A MĚJ SE HEZKI A BUDU TI FURT FANDIT TAK AHOJ
  • Re: Monika je nááj

AHOJ MONIKA CHCI BISI VIHRÁLA JSOM CIKÁNKA JEMI

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit