-
monika bágárova
ahoj lidi to jsem já Monika Bágárova jestli chcete ne mně email jmenuji se tam Monika-Bagárova,děkuji všem za hlasy a koukej te se dnes na NOVU na superstar děkuji páá Monika *3* *3* -
-
Re: monika bágárova
Ahoj moni seš nejlepší strašně ti fandím a prosím napiš mi na el.vankova@seznam.cz chci se tam s tebou seznámit.Moni do toho! -
-
Re: Re: monika bágárova
Juj Moni ty mas aj lide to je supa..... *3* *3* muzeme kecat pres email
-
-
-
jůůů
pániii mony zpívala si suprově!! fandím ti už od prvího castingu jsi prostě neeeeej!!!!!!!!!!! (po nessynce samozřejmě :D) -
-
Re: jůůů
presneee *4*
-
-
???
Ahojky, zdravím všechny "bagárovčáky" *4* *3* *1* *1* Moniko jsi dobrá. Celá naše devátá třída ti fandila a posílala hlasy!!! Promiň asi ne dost. Každopádně jsi dobrá, že jsi to dotáhla tak daleo a těšíme na CD! *1* Měj se!!!!! -
Monička Bagárová je jedna z mála celebrit, kterým opravdu fandím! Sympatická, romantická holka se vkusem!
-
nej
Ahoj moni myslím žez československé superstar si nejlepší ještě jsem fandila tomu tvému kámošovi(tedsi nevzpomune jak se jmenuje) jak si sním zpívala...no musím říct že jsi super a moc bych si s tebou chtela psát dáš mipls facebook hned ted ti jdu napsat na mail denně ti posílám asi 50 hlasu moje máma šílí protože mám poušál a mamce přišel učet nějákej 5500 kč mno a chci jít na oxford takže prachy potřebuju ae řekla sem jí že to newa že ti fandím a že ty musíš vyhráttak ti začala posílat hlasy i mamka musíš to vyhrát mi všichni ti věříme jseš super(hned po nessynce)-myslím že z tebe bude jednou druhá vanessa hudgens si fakt nadaná!! -
-
Re: nej
monika je nadanejsi nez van to jsem poznala už na kastingu vanessa nezpívá zadne vysky same nizke pisnicky jinac nic zajimaveho m jeji pisnicky nijak neberou a nechapu proc ji s ni srovnavate kazdy ma byt svůj a ne zadna kopie kdo by ji at van nebo moncu chtel??? -
Re: nej
jj presne s Moniky bude 2 Vanesskaaaaaaaaaaaaaa vcera jsem ti Moni poslala hlasikkkk musis vyhrat dnes se na tebe budu divatttttttttttt *3* a zpivala si vcera uzasneeeeeeeeeeeeeeeee *3*
-
-
Monika je rak!!!!
po prvé chcem ti moni zažeľať v živote všetko dobré.
ale neviem pochopiť že tu píšu že si ryba ... si rak tak na kastingu v prahe si mala iba 15 tak dajte ten deň čo bola v prahe na kastíngu vtedy sa narodila. *14* -
Mončá Jé néj
Ahojik Moníí přidéj si mě na skype...plsky já jsem kámí Terezky Tomečkové..Děkůjů Lowuju tě *14* *14* -
monča je nej
moni běž pls na skype to sem ja terka tomečková *9* -
Kočka! Ideální na sex.
-
x)
Monička je vážně úžasná zpěvačka a na to kolik jí je !! WoW ona je prostě má superstar *4* -
-
Re: x)
moje takyyyyy už upe od začátku od prvního castingu sem si řekla... áá tak te je dobrá ta bude určo superstar a kdyby ne... pro mě stejně bude best superstar 4ever -
-
Re: Re: x)
hey kdyby na tom videu nemluvila tak namyslene tak ji mam rada vic nez ted *7* ale van tu nesnasim jo a prosim hlavne tohle nereste !! fakt nechci rozpoutavat nakou debilni hadku jak se tady obvykle objevuje... ale stejne nejvists fandim megii konvickove *14*
-
-