-
Co pořát řešíte
Podle mě Monika umí zpívat moc krásně,má krásnej hlas ale už od začátku bylo jasný že to nevyhraje;)Nemůžu říct kdo zpívá líp,jestli Stará nebo Monča ale obě zpívají krásně.Myslim že můžu říct za všechny že ani na jednu zpěvem nemáme;)Ve finále bude Bendig a Chodúr,to je jasný;)Ale tu soutěž jasně vyhraje Chodúr;) -
-
Re: Co pořát řešíte
monča ja nej aje skoda ze vypadla a bylo by dory ale je to jenom ajenom na ni aby sem pridala svoje icq rad by si s ni pokecal a diky moc *14* *14* -
-
Re: Re: Co pořát řešíte
jj škoda že vypadla *9* *9*
-
-
-
lidé.cz
nemá někdo na moniku lidé.cz pravý *14* *14* napište mi do vzkazů -
Jo to je pravda ...
Máš naprostou pravdu ,teda alespoň s tím, že ve finále bude Bendig a Chodůr. A taky si myslím , že to vyhraje ... *3* -
jsi fakt dobra
mam te rada jsi nejlepsi ze superstar doufam ze vyhrajes posilam ti hlasy kazde kolo *14* *3* *1* -
:-)
Ja mám rada obe i Monču i Domču,ale asi lepši hlas ma o trochu Dominika,ale obe mám rada,bolo by super,keby Domča vyhrala,ale to sa bohužial nestane :-( *7* -
-
Re: :-)Monika Bagárová
ahoj děkuji vám za příspěvky a už nechodim z bendikem jsme se už rozešli *9* njn to se stává *4* no a děkuji všem který mi poslaly hlasi *4* a kteři mi fandili *4* všem známím a kamarádům posílám velké obětí *3* *3* *3* *3*
-
-
_:)
Ahojky moje spolužačka Žany je její sestřenka Monikou Bagárovou:) -
-
Re: _:)
Je to možný no tak včera vyjmenovávala toliiik lidí tam ne *15* *15*
-
-
monika
monika je super *14* nejlepši zo superstar *3* -
-
Re: monika
přesně!:) -
-
Re: Re: monika
jjjjjjjjjjjjjjj -
Re: Re: monika
*3* *4*
-
-
-
Hm jasně ...
No tak to ne ... kdyby neuměla zpívat už by dávno vypadla ty hloupá ! *8* -
-
Re: Hm jasně ...
sklapni však ona dneska vypadne -
-
Re: Re: Hm jasně ...
jj přesně vypadne pak Šmajda a nebo naopak nwm *15* *15* *15*
-
-
-
uzasna :)
monika je straasneee zlata :) a dufajme ze vzhra superstar *14* *14* *3* *14* -
-
Re: uzasna :)
jj *14* -
-
Re: Re: uzasna :)
presnee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ja jsem poslechla jeji pisnicky a je uplne boziiiiiiiiii *14* nejlepsi ze superstar *3*
-
-
-
Kajush sorry:-(
Kajshko, ja mám moc rada Monču a Domču. Ale Doňminika vie spievať vy idioti(Kajush teba nemyslím *4* ) Všeci ste hluchý ako polienka! Ja som bola na koncerte v SuperStar(naživo) A dominika, monika tam boly upa NEJ *14* *14* *14* oNI sú najlepšie I love Moni Domi *14* -
-
Re: Kajush sorry:-(
JENŽE TADY SE MLUVÍ JEN O MONIČCE !!!! *16*
-