- 

monička
monika neměla vypadnout,Stará zpívá hůř - 

- 

Re: monička
nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeee vypadlaaaaaa *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* - 

- 

Re: Re: monička
nééééééééééééééé *9* ééééééé *9* ééééééé *9* ééééééé *9* ééééééé *9* éééé 
 - 

- 

Re: monička
monika má hezčí barvu hlasu a je prostě lepšííííííííííííííí ííííííííííííííííí - 

- 

Re: Re: monička
A co ty seš hluchá nebo co ???? Nejhezčí farbu hlasu určite nemá !!! *13* *13* *13* - 

- 

Re: Re: Re: monička
nevím,mě teda nikdo z těch soutěžících zpěvem moc nenadchl,ale Monča aspoň vypadá dobře vzhledově *3* 
 - 

- 

- 

- 

Moje Star
Je to talentovaná a strašně milá holka :-) hezky mluví. Jak zpívala pro tu sestřičku to bylo krásný. Miluju písničku I Believe I Can Fly a Monča jí zazpívala skvěle! Fandím jí už od castingu! Doufám, že dnes nevypadne! Terka, 16let. - 

- 

Re: Moje Star
jujky ona je vážně ale vážně dobrá mám ji taky mots ráda *14* 
 - 

- 

OMG
JÉÉÉÉJDA vy tady z toho děláte zbytečný drama . Podle mě Monika zpívala docela hezky , ale Dominika zpívá líp ... Podle mě měla Monika vypadnout už dávno . *4* - 

- 

Re: OMG
JO!!!...Konečně se našel člověk,kterej má stejnej názor jak já a kterej SLYŠÍ!!!... - 

Re: OMG
Presne tak !!!! Monika od začiatku fnálových kol nezaspievala nič pekne a to ani nehovorím tu Katy Perry to bola hroza - 

- 

Re: Re: OMG
souhlassssssssssssssssss! 
 - 

- 

- 

Ůžasná Ona
*4* Jojo ona je krásná,hodná,milá a taky..dobrá...Šla jsem v Příbrami byla ssem tam na víkend a náký kluci na mě ahoj ty si ta holka ze superstar vid?A já cože?Jsem jí prej podobnáá mě to nepřijde...Jinak je moc krásná... *4* - 

- 

Re: Ůžasná Ona
přesně *14* *14* *14* i love moniko - 

- 

Re: Re: Ůžasná Ona
i love you so so much *14* 
 - 

- 

- 

Stará je fůůj! Monča tam měla ještě zůstat!!!
Chudák Monča, jj narozdíl od ostatních holek tim myslim i Dominuku, Monika umí zpívat!!
Nechápu ty lidi co ji vyřadili!
Stará jue trapka ...škoda že už vypadlo tolik holek (navíc ani jedna češka tam už není :-( )
Monča to měla prostě celé vyhrát.. Chodúr ajh Bendig měli vypadnout už dáávno!! - 

- 

Re: Stará je fůůj! Monča tam měla ještě zůstat!!!
Přesně máš velkou prawdduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *3* 
 - 

- 

oh!i love i love!
joj i love monička, i love monička tak krásná, tak luxus!!!....hele nemyslíte že ste tak trochu přehnaně uchylný?? možná celkom dobře spieva, ale inak...nic moc jako... - 

...
A navíc se dostala dost daleko , co víc si mohla přát ?? *4* *4* *4* *3* - 

K Superstar
Moniko, tu píseň, co zpíva Katka Knechtová, to byla fakt bomba, moc se ti to povedlo!!! *4* Máš talent!!! Nenech si ho vlézt do hlavy, ale měj ho v hlase...a hloupých škarohlídů a posměváčku si nevšímej!!! Určitě pokračuj!!!
*3* *3* *3* - 

ahoj moni esi se tu nekdy objevis mohla bys napsat sem svoje icq chtel by sem pokecat a ten online rozhovor na netu sem nestihl dik moc *5* - 

Pro Moniku
Ahoj Moniko až jsi přečteš tento vzkaz ulož jsi hluboko do svého srdíčka .Doufám že tě tam moc nehoní držím ti palečky a hlavně to tam vyhraj *3* ty náš nej človíčku planety *3* mám tě moc ráda a doufám že jse taky někdy zúčasním SuperStar *4* Ahoj Tereza