-
hmm
ahoj monicko jen sem se te chtela zeptat estli znas kristynu meklesovu je to moe skoro sestrenice a rikala ze ses jeji kamoska *4* -
Moniii
Moni včera si zazpívala dobřeee moc se mě to líbílooo poslala jsem ti hláskyyyyyyyy *3* *3* *3* -
monča
posílejte monče hlasy -
www.monika-bagarova.com
Stránky o Monice jsou www.monika-bagarova.com -
vam to sluši az se nerozvedete
*1* -
....
Ahoj MOny ty jsi skvělá zpěvačka..jsi lepší než Dominika.. a ja bych ti jen chtěla říct že by si mohla zaspívat pisničku od Miley Cyrus že k tvýmu hlasu by to sedlo.. a že se na tym podiu nemáš tak bát ty jsi užasná.. držím moc palečky..!! *4* čauky -
!
Holky jejda je to jen soutěž,nejde o život a když nejde o život tak jde o ho*no!A když na sobě bude makat dál tak o ní uslyšíte jako to bylo u těch předešlých superstar.A zase uznejte že až tak moc silnej článek mezi těma 5 nebyla.Je to jen můj názor tak mě za to nesežerte *15* -
Krásná zpěvačka, sympatická a na svůj věk velmi vkusná a chytrá.
-
Monika už měla vypadnout...
Nechápu proč to tady tak řešíte . No tak vypadla no ... byla tam už nejslabší . Já neříkám že nezpívala pěkně , ale teď už se dalo očekávat , že vypadne.Píšou tady asi 4 registrovaný uživatelky se jménem MONIKA BAGÁROVÁ a všechny píšou jako kdyby to byla ona ... já nevím jak vám , ale mě to přijde teda HODNĚ divný . Asi si tady někdo hraje na Moniku - ta dotičná ví ... *5* -
monička
monika neměla vypadnout,Stará zpívá hůř -
-
Re: monička
nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeee vypadlaaaaaa *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: monička
nééééééééééééééé *9* ééééééé *9* ééééééé *9* ééééééé *9* ééééééé *9* éééé
-
-
Re: monička
monika má hezčí barvu hlasu a je prostě lepšííííííííííííííí ííííííííííííííííí -
-
Re: Re: monička
A co ty seš hluchá nebo co ???? Nejhezčí farbu hlasu určite nemá !!! *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: monička
nevím,mě teda nikdo z těch soutěžících zpěvem moc nenadchl,ale Monča aspoň vypadá dobře vzhledově *3*
-
-
-