Přejít na výpis diskuzí

Monika Bagárová

OSOBNOST 30.9.2009 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pondeli a 5.finale

tak monco skoda ze si nebila v duetu s bendikem a s denisem jak si spivala tak se mi to taky libilo a jak si spivala jenom ty tu pisen ok karla gotta tak to bylo taky hezky povedlo se ti to moc .. a dneska musis postoupit drzim ti palce a nesmis vypadnout...
  • vany-hudgens-love

joo

mony postoupilaaaaaaaaaaaa *3*
    • kajuska4

Re: joo

supééérrrrrrrrrrr........ *3* *3*
      • klaruska44

Re: Re: joo

jupíííííííííííííííí ííííí *4*
        • Re: Re: Re: joo

joooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooo *4*
          • anisek285

Re: Re: Re: Re: joo

postoupilllllllllllllllllááááá áááááá *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • legally-blonde

Postoupila ....

Včera jsem slyšela jen tvoje duo s Denisem a docela se mit o líbilo*4*. Ale postoupila jsi tak jsi za vodou *3*. Přeji hodně štěstí ... *3*
    • pronatyk

Re: Postoupila ....

krásná a šikovná ale to já ji můžu říct osobně protože je to moje ségra *14* *1*
      • Re: Re: Postoupila ....

kdy už kkonečně vypadne????? *5* *15*
        • Tereza

Re: Re: Re: Postoupila ....

No taky si říkám.Navíc podle všeho se chová jako rozmazlená nanynka a nedivim se těm co maji na starosti věci kolem výběru písniček apod že jí maji plný zuby,když se u všeho jen vzteká.NJN holt zdání klame!
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Postoupila ....

kdo já
            ??

já jí jen říkám...že není Mončiná ségra ok *7*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Postoupila ....

jo..ááááaha sorrrrrry *15*
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: Postoupila ....

Já ale nemyslela tebe..no to je jedno..neřeš!
      • kajuska4

Re: Re: Postoupila ....

hááá ty a její ségra možná máš stejné příjmení ale nejsi ségra Monči....a ona má mladší ségru takže teho nech a Monča nebydlí v Praze ae v Brněěě *3*
  • Monika je docela dobra ve zpívání ale vztah s Benem se nevyplatí
  • Ahoj ja Moniku znam je to moje kámoška jj♥lol
    • Tak si tu kur-u muzes strcit vis kam.........
  • niky.g.

kraska

Monicka je mocc krasna holka zpiva krasne vsechno moc ti fandim mam te moc rada *14*
  • adrsek1203

Monča.....je nej!!!!

Ahojky Mončo jsi vážně nej zpěvačka jakou sem v tehle soutěži ještě neviděla!!! Ten tvůj hlas.....ten je fakt něco zpíváš jako anděl,vipadáš jako anděl a jsi fak mocinky cool!!!! Moc semě líbíš a FANDIM ti už od výběru soutěžících!!! Za každé kolo ti posílam 10-15 hlasu!!.....mocinky si přeju abys vyhrála jsi úžasná nemaš chybu a ta piseń na malém pódiu(jako jak se vybíralo kdo postoupí do 12 nejlepších)byla vážně něco píseń:Spomal maš prylisoků rychlos´t atd.!!!! Byla to vážne nej pise!!!! *3*!!!! Jsem tvá velká faninka ty jsi prostě skvělá!!! Doufám že vyhraješ!! Budu ti posilat hlasi a doufám že jich bude dost abys vyhrála moc si to přeju!!!!! Jo a ty a Jan Bengik tvoříte pěknej pár!! Chodtě spolu a bude to bomba teda jestli nemas kluka a on holku *1*!! No prostě seš skvělá!! Tvá velká faninka Adriana
  • Je hrozně sympatická, a její mladší ségra, mno prostě holky jste úžasné *4*
  • spekan

:))

caute lidi mam fotku s podpisem moniky bagarove a nejenom ji mam vsechny ze superstar z top 12(nikoleta balogova,miro,leona,chodur,monika,d enis,ben,thomas,jan bendig,marketa konvickova,stara,istvancova)pokud mate o naky podpis s autogramem zajem tak mi napiste do vzkazu..diky *3* *3*
    • michaela23

Re: :))

ty autogrami máme všichni teda kdo si kupuje bravo
      • klara125

Re: Re: :))

ahoj v jakém bravu byly díky moc
    • Re: :))

prosim :BENDIG,BEN,MONIKA,MARTIN *5*
    • Re: :))Ahojky všem

*3* Ahojky lidi jsem normální holka korád že spívám,v československém superstar. *4* Mám hrozně ráda zpívání *4* .A moc děkuji tomu kdo mi fandí a posílá hlasi *14* .
    • klaruska44

Re: :))

Já taky...já vím to je s brava *15* *3* *3* *3* *3*
      • Re: Re: :)),,km

*1* moniko fandím tobě a bendikovi a chodurovi *14* *14* *14* *14* *14* *4* *5* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *3* *3* *3* *3* *7* *7* *7* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • emily.hudgens

Who is Monika Bagarova???

Hey Who are you? You have a strange name! *7* *7* *7*
    • vany-hudgens-love

Re: Who is Monika Bagarova???

monika bagárová is Czech and Slovak superstar finalist

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit