-
si překrásná k tobě se hodíjen jedinej kluk já ozvi se a uvidíš *3*
-
Vážená slečno Bagarová,jste velmi talentovaná zpěvačka a krásná osobnost. Prosím Vás vydejte novou desku,moc tím potěšíte širokou veřejnost a vytvoříte něco, co lidi pohladí po duši. Nic se netrapte z negativních komentářů, které mohou psát je ubohý a méněcenný lidi ,kteří si neváží sebe, protože se cítí trapný a zbyteční a samy stojí jen za opovržení a odpuštění, protože vy jste daleko lepší než oni. Děkuji
-
NEVÍÍÍM
JJ... NEDÍVÁŠŠŠ,,, *3* *3* *3* *3* *3* *3* VERKÁÁÁÁÁÁÁÁ -
nnneeejjjjj
monicko ti jsi proste bohine spevu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: nnneeejjjjj
monča zpívá a vypadá jako bohyně *14* -
Re: nnneeejjjjj
nauc se cesky, analfabete
-
-
Monča Jé skvěla zpevačka mám ji rada a strašně moc ji fandímm je užasna a krasná nema nasobě ani jendu chibuu ona je krasavice !!!!
A je to napuol romka :DD-* *** *14* -
Monika je nááj
Ahoj Monika ja som zo slovenska a si super speváčka mám ťa moc rada si pekná a už som ti poslala véééla SMS-ek a dúfam že to vyhráš -
-
Re: Monika je nááj
jj já taky jsem posílala klarush *3* -
AHOJ MONIKA CHCI BISI VIHRÁLA JSOM CIKÁNKA JEMI -
-
Re: Re: Monika je nááj
AHOJ MONIKO JÁ CHCI BISI VIHRÁLA PROTO SI MOJE FABORITKA A JEMI 9 LET A JSOM CIGÁNKA MITI VŠECH NI FANDÍME TAK TO VIHRAJ A MĚJ SE HEZKI A BUDU TI FURT FANDIT TAK AHOJ
-
-
Ja jsem ji taky posilalaaaaaaaaaaaa *3* *3*
-
-
Pls...
Ahoj Mončo máš icq nebo nějaký kontakt..?
Jestli máš tenhle kontakt napiš
Email : majush.ngo@seznam.cz
Facebook : Majush Ngo Thi
Tak pak napiš :)
Doufám že se ozveš... -
Zdravím všechny! :o)
Zdravím všechny! :o)
Tak právě si balím věci na školní a zároven poslední výlet:-( Už zítra odjíždím tak se moc těším..:-) Jinak děkuji za vaše zprávy jsem moc ráda,že si svámi mužu psat :-)Už pracuji na desce a mám pár písniček... které jsou skoro hotové a je to super myslím,že se Vám budou líbit je to v rytmu RnB a Pop.Tak Já vám sem zase něco pisnu jak se vrátím.. :-* Omlouvám se,že to není tak často,ale mám hodně práce.Moc děkuji.Přeji krásný zbytek večera. Monča :-* *14* -
-
Re: Zdravím všechny! :o)
Ahoj Moničko,
těším se na tvou descu a určitě si jí poběžím hned koupit :), v Superstar jsem Ti fandila, máš krásný hlas!! Tak jen tak dál.. Měj se krásně a na táboře si to užij :). Pa Ivča -
-
Re: Re: Zdravím všechny! :o)
tedy desku, ne descu :D
-
-
-
super!!!<3
ahojky Mončo jak se máš?já vím ze ted nemáš moc času na psany ale chci jen napsat ze drzim palce a posilam hlasy jen tobe protoze si je zaslouzis uz od zacatku drzim drzim palce i u nohou tak hodne stesti jeste kdyz budes chtit tak se ozvy na mail www.james.srs@seznam.cz budu cekat papapa -
prozba
Ahoj Mini,Prosím mohla bys mi poslat 2.podpsi karty+podpis?(janičce,Janičce)
A dresa:Jana bahenská
M.Majerové 655
Ledeč nad Sázavou.
P.S.moje icq je:435677520.Ahoj jana