-
jooo
monyyy prostoupilaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jooo
jjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: jooo
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
ahoj
AHOJKY MONI,doufám že poustoupíš moc ti fandím a držím palce at se tam dlouho udržíš!!!!!Moc ti to tam sluší!!!!!Jsi můj vzor!! *14* *14* *14* *14* -
je krasna ale je chiba že chodi s ben kristoval měla semnou chodit
-
pussycat dolls
ahojky, myslím že bysis měla vybrat ísen od pusycat dolls jsi hodně podobná té hlavní zpěvačce *3* -
-
Re: pussycat dolls
nicole scherzinger je podobná?? no vlasama jo docela... ale nicole má černý vlasy a mony má hnědý ale to až zas tak neva... -
-
Re: Re: pussycat dolls
jisteže,není podobná na Nicol Sch.,ale hezounké jsou obě 2
-
-
-
Pozdravek
Ahoj Moniko
Já tě zdravím.Moniko ty ted nechodíš na Facebook že jse ani nelásíš ? Jak se ti jinač daří jsi ještě u nás v Trutnově ?
Pavel Varga odepiš mi na Facebook nebo sem na osobnosti.cz Mám i meila cakajda@humlak.cz *3* -
-
Re: Pozdravek
včera sem tam přidávala foto z dovolené *14*
-
-
......
Zdravím vás! Chci vám říct, že ani jedna osobna která tu psala že je Monika, Monika nebyla. Monču znám, a jediný co má je facebook..Pokec a podobný věci nemá! Taky můžete navštívit její oficiální stránku: http://bagarova.cz/
Pokud chcete její pravej facebook,můžete mi napsat na email: conkova1@seznam.cz a nebo na facebook: Nikol Kokyová Čonková , ráda vám ho dám :-)) -
vrásčitá !!!
No na to že je jí teprve 16 let,má dost výrazné vrásky pod očima ! Už by to chtělo plastiku !!!! viz:http://www.super.cz/clanek/4119 5-monika-bagarova-se-stala-novou-se xy-ikonou-celeho-slovenska.html
(druhá fotka) -
-
Jak plastika ?! co tady kecáš !?!
-
Re: vrásčitá !!!
Hej to seš ty! Všude to píšeš určitě jen ty ,seš trapná s tou plastikou,je krásná a ze tvé strany je to jen závist protože seš určitě nějaká holka která je tak ošklivá že se raději nekoukne do zrcadla, prostě jen závidíš protože ona na to má a ty ne , tak jí dej pokoj ,seš looser prostě *15*
-
-
monča
ahoj lidi Monču mám ráda, ale moc se mi nelíbí, jak zpívá ve finále, snad se stím pódiem zžije, nepřála bych, aby vypadla, ale je to o zpěvu -
-
Re: monča
no mě zrovna moc už ani nepříde že superstar je o zpěvu ale tak budiž.....lidi hlasujou jenom pro ty co se jim líbí....proč třeba vypadla markétka a td...ale monča zpívala krásně moc sem jí fandila i když se jí moc nedařilo ve finále....tak stejně je super...
-
-
SI NEJ MONI!!!
Moni fakt krásně zpíváš a myslim, že by sis vítězství zasloužila, i když letos je tam hodně dobrých zpěváků ty si mi nejsympatičtější a i kdyby si nevyhrála(což doufám, že se nestane) pro mě budeš vždycky SUPERSTÁR TY!!! Tkže ti budu posilat SMSky a držet palečky a věřím tomu, že s tebe bude jednou hodně známá a oblíbená zpěvačka *4* Tak si to tam užij a neboj, protože ty máš spoustu fanoušků!!!!! *14* *14* *14* -
Ahoj Mončo
ahoj Moni moc se milíbí tvoje písničky jsi krásná a fandím ti v superstár *14* *14* *14* *14* *14*