Přejít na výpis diskuzí

Monika Bagárová

OSOBNOST 30.9.2009 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bagarova.magupe

chat s monikou bagárovou už dnes

ahojte dnes chci s vámi uskutečnit chat ve 14.00 hod děkuji vaše monča přeji vám krásný pozbytek dne vaše monča
  • bagarova.magupe

Všechny moc moc zdravím :o) Tak jsem asi před hodinkou dorazila domu.V Sázavě super včerejší..Akce..:-) Udělala jsem si menší výlet krásne prostředí super lidi byla jsem tam 5 dní kvuly nacvičování a vše se moc povedlo..Přeji hezký večer..Mončula :-*

Všechny moc moc zdravím :o) Tak jsem asi před hodinkou dorazila domu.V Sázavě super včerejší..Akce..:-) Udělala jsem si menší výlet krásne prostředí super lidi byla jsem tam 5 dní kvuly nacvičování a vše se moc povedlo..Přeji hezký večer..Mončula :-*
    *14*
    • pavelkable

Re: Všechny moc moc zdravím :o) Tak jsem asi před hodinkou dorazila domu.V Sázavě super včerejší..Akce..:-) Udělala jsem si menší výlet krásne prostředí super lidi byla jsem tam 5 dní kvuly nacvičování a vše se moc povedlo..Přeji hezký večer..Mončula

Ahoj Moniko
      Srdečně tě zdravím ted právě tady čtu že jsi jse vrátila ze Sázavy. Moniko já jsem ti už tolikrát psal na meila na stránky karaoke testy tam mám do konce potvrzení že jsis mě přidala mezi své přátele.Psal jsem ti i na stránky Facebooku kde jse s polu byli přáteli v paměti mám že jednou jse spolu domluvíme aby jsme se sešli.Moniko já by byl moc rád kdy by jse naše přátelství obnovilo čekám na tvé potvrzení o přijetí do tvého seznamu přátel na Facebooku. Moniko jsi ještě u nás v Trutnově a kde bydlíš na hotelu v Trutnově ? Prosím odepiš mi bud to na Facebook nebo na meila můj e-mail je cakajda@humlak.cz a nebo mi odepiš i na tuto stránku osobnosti.cz děkuji ti moc. Pavel Varga Trutnov P.S.piš mi do 9.8.Nebo pak 11.8.jedu do lázní kde budu do 22.9.2010 *3*
      • bagarova.magupe

Re: Re: Všechny moc moc zdravím :o) Tak jsem asi před hodinkou dorazila domu.V Sázavě super včerejší..Akce..:-) Udělala jsem si menší výlet krásne prostředí super lidi byla jsem tam 5 dní kvuly nacvičování a vše se moc povedlo..Přeji hezký večer..Mon

JO DĚKUJI jo přijela sem a facebook mám Monika Bagarova a bydlím v brně *4*
        • pavelkable

Re: Re: Re: Všechny moc moc zdravím :o) Tak jsem asi před hodinkou dorazila domu.V Sázavě super včerejší..Akce..:-) Udělala jsem si menší výlet krásne prostředí super lidi byla jsem tam 5 dní kvuly nacvičování a vše se moc povedlo..Přeji hezký večer.

Ahoj Moniko
          Já tě srdečně zdravím.Ják jse máš a co
          stále děláš? Moniko Já jsem tě hledal
          na skype je tam tvé jméno Monika Bagárová z brna a nevim jak tě najdu zda máš přezdívku a tak dále? Prosím odepiš mi bud sem a nebo Facebook a potvrd mé přátelství na Facebook čekám ! Nebo mě odepiš na meil cakajda@humlak.cz děkuji ti Pavel Varga z Trutnova *3*
  • Je nádherná, taková hezky roztomilá *4* *4*
  • pavelkable

Přání

Ahoj Moniko
    Držím ti palce do finále superstar
    velky fanda z Trutnova Pavel *3*
    • Prani

ahojik moniko drzime ti palce,muzes mi nekdy napisat na fejsu pac chci se zeptat jestli neznas martina fece z prahy ale jo jsi nejlepsi ze superstar :-) *4*
  • Ji teda bylo v superstar teprve 15
    ???
  • moncabagarova

díky fakt díky

Děkuji Vám všem za nádherné vzkazy!!!!Mám vás ráda.Mějte se krásně ahoj Monika :-*
    • Re: proc

hele Moni proč neodepisuješ no nejspíš toho máš hodně.Ale asponˇ mě odepiš no please *9* *7* *8* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15*
    • je

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
    • Re: díky fakt díky

sorry ze ti nedávám hezké vzkyzy jo?? ale fakt to porád jenom seres!hey kasting a divadlo super!! finále hrůza! sorry ale u mě jsi skončila *5*
    • Re: díky fakt díky

ahoj moni dneska se na tebe těším až zaspíváš *4* a doufám že tam se všema zatočíš *3* držim palečky *3* tak pa pa
    • kajuska4

Re: díky fakt díky

Cauky Moni..jj ty se mej taky hezky zitra se budu divat na tebe jak zpivasssssss *4* *3* tak ahojikkkkkk nekdy zase pokecame pres vzkaziky *3* *4*
    • Do toho monco

No monika je moc hezka holcina ale chtel bych te vic poznat a bych te poznal uvnitr neodsuzuju lidi kdyz je neznam ale i tak drzim palecky a verim ze to vyhrajes a budes nova cesko-slovenska superstar
  • mladas22

kontakt

zdravim vsechny ... chtel bych se zeptat jestli nedko ma na moncu nejaky kontakt tel.cislo nebo icq nebo cokoliv ... monca je nejlepsi a musi to vyhrat s bendikem pudje do finale ...
    • Re: kontakt

ty jsi fakt mladas..a pěkně blby že?? *7*
    • baluska1

Re: kontakt

mno já mám na ní lide.cz..ale moc je neci rozdávat..ale je to tohle www.lide.cz/monika-bagarova
  • Krásně zpíváš Moniko
  • MONIKA BAGÁROVÁ je na Česko-Slovenská Hudební Databáze:
    http://www.cshudba.cz/interpreti/74-Monika_Bagarova
  • Všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí zdraví a lásky *3* :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit