Přejít na výpis diskuzí

Monika Bagárová

OSOBNOST 30.9.2009 
471 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

hlásky

Moni dneska ti pošlu aspon 2 hlasy možná aj vííícccccccccc *3* *3*
  • Monika

Ty jo to je náhodá já jsem taky ryba a taky jsem se narodila 10.3. to je sranda moc Monice fandím superně zpívá fakt gooooooood giiiiirl!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4*
  • Moniko,
    do nového roku Ti přeji hodně zdraví a štestí ale hlavně lásky a at vám to s Benem vydrží.
    PS:S Benem vám to moc a moc luší.
  • dekuj

děkuju moc za vsechny hlasy ale já stejně bych byla radši kdybych vypadla protože toho tlaku už je na mě moc ale můžu vám slíbit že o mě ještě uslyšíte *9* *1*
  • Moniko mas dobrej vztach kdo by nechtěl chodit s Benem hlídek Bena
  • nevíte jestli pořád chodí s benem ??? *4* *1*
    • ne, nechodí
      • Tak proč je s Benem na fotce? *8*
  • legally-blonde

CÓÓÓÓÓ ??

Cože ?? Vždyť je jasný , že to bude mezi Chodůrem a Bendígem ... A taky je jasný , že to vyhraje Chodůr. Martin Chodůr zpívá moc hezky . A NE , nemyslím si , že to Monika měla vyhrát.
    • Re: CÓÓÓÓÓ ??

Jo souhlasím...Duel bude určitě mezi Bendigem a Chodúrem...Oni sou bez pochyb NEJLEPŠÍMA zpěvákama z celý soutěže!!!...A ti to určitě v budoucnu dotáhnou daleko!!!... *3* ...a sem ráda,že už vypadla Monika...A myslim,že ona zdaleka na superstar nemá...Na to aby to vyhrála,byla ve finálových kolech fakt moc slabá!!!...Ani sem nechtěl,aby to vyhrála...Už jen proto,že každej řikal:je z Brna a ty seš ze Znojma,to je od nás kousek musíš jí fandit!!!...To mě prostě deptalo tady ty kecy...Ona na to prostě neměla...Finálový kola byly podle mě v jejím podání fakt jen jedna velká SLABOTA!!!Ale semifinále byly dobrý!!!...Ale myslim si,že ona se neztratí!!!...Což mě sice netěší,ale tak co...Hodně štěstí holka!!!
  • klaruska44

MONČA JE NEJLEPŠÍ

MONI jsi super a kašli na tyto idiotiiiiiii co ti nadávají oni jenom závidíííííííííííííí
    • klaruska44

Re: MONČA JE NEJLEPŠÍ

ppp

MONI JSI FAJN HOLKA *3* *3* *3*
  • mismis

jsi nejlepší

monča bagárová je úžasná ve všech kolech ti pošlu hlas jsi nejlepší tvá faninka terka z brna *3* držím ti palce
  • saralena
    Jezisi lidi, ona nevi ze ji pisete! To ji nepřichází domů. Ke komentářům se píše že hezky zpívá atd. chápete že ona si ten životopis nedělá *8*
    • ZenBella
      My to víme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší