-
hlásky
Moni dneska ti pošlu aspon 2 hlasy možná aj vííícccccccccc *3* *3* -
Monika
Ty jo to je náhodá já jsem taky ryba a taky jsem se narodila 10.3. to je sranda moc Monice fandím superně zpívá fakt gooooooood giiiiirl!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* -
Moniko,
do nového roku Ti přeji hodně zdraví a štestí ale hlavně lásky a at vám to s Benem vydrží.
PS:S Benem vám to moc a moc luší. -
dekuj
děkuju moc za vsechny hlasy ale já stejně bych byla radši kdybych vypadla protože toho tlaku už je na mě moc ale můžu vám slíbit že o mě ještě uslyšíte *9* *1* -
Moniko mas dobrej vztach kdo by nechtěl chodit s Benem hlídek Bena
-
nevíte jestli pořád chodí s benem ??? *4* *1*
-
-
ne, nechodí
-
-
Tak proč je s Benem na fotce? *8*
-
-
-
CÓÓÓÓÓ ??
Cože ?? Vždyť je jasný , že to bude mezi Chodůrem a Bendígem ... A taky je jasný , že to vyhraje Chodůr. Martin Chodůr zpívá moc hezky . A NE , nemyslím si , že to Monika měla vyhrát. -
-
Re: CÓÓÓÓÓ ??
Jo souhlasím...Duel bude určitě mezi Bendigem a Chodúrem...Oni sou bez pochyb NEJLEPŠÍMA zpěvákama z celý soutěže!!!...A ti to určitě v budoucnu dotáhnou daleko!!!... *3* ...a sem ráda,že už vypadla Monika...A myslim,že ona zdaleka na superstar nemá...Na to aby to vyhrála,byla ve finálových kolech fakt moc slabá!!!...Ani sem nechtěl,aby to vyhrála...Už jen proto,že každej řikal:je z Brna a ty seš ze Znojma,to je od nás kousek musíš jí fandit!!!...To mě prostě deptalo tady ty kecy...Ona na to prostě neměla...Finálový kola byly podle mě v jejím podání fakt jen jedna velká SLABOTA!!!Ale semifinále byly dobrý!!!...Ale myslim si,že ona se neztratí!!!...Což mě sice netěší,ale tak co...Hodně štěstí holka!!!
-
-
MONČA JE NEJLEPŠÍ
MONI jsi super a kašli na tyto idiotiiiiiii co ti nadávají oni jenom závidíííííííííííííí -
-
Re: MONČA JE NEJLEPŠÍ
ppp
MONI JSI FAJN HOLKA *3* *3* *3*
-
-
jsi nejlepší
monča bagárová je úžasná ve všech kolech ti pošlu hlas jsi nejlepší tvá faninka terka z brna *3* držím ti palce -
Jezisi lidi, ona nevi ze ji pisete! To ji nepřichází domů. Ke komentářům se píše že hezky zpívá atd. chápete že ona si ten životopis nedělá *8*
-
-
My to víme
-