-
Monika
Je Romka? -
-
Víš vůbec jak vypadá ro*ka ??
-
-
Monika...
Monika moc krásně zpívá, viděla jsem pár jejich nových písniček a moc se mi líbí. Má velké štěstí... a doufám, že si tak dobře povede i dál *4* -
-
Děkuji moc *3*
-
-
Narozky
Vše nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj -
Přáníčko
Ahoj Moniko
Tak dotečně ti přeji všechno nejlepší k tvým narozkám.Pavel z Trutnova -
Muj Nazor
Myslim si teda že Monika ma hlas jenom na to svoje ...to je jazz....jinak co se tyče jineho žanru tak spiva falešně a nema žadné výšky...A připada mi že spiva potichu...a na podiu to vubec nerozjede a neuděla nějakou show...měla by si to víc uživat ....a podle mě superstar je Martin Chodur ...to je u mě superstar.....jen můj nazor -
-
Re: Muj Nazor
Mno tak *13* *13* to ani náhodou Monča je superstar a ty ses Kuře xDxD -
jj superstar je jednoznačne martin chodur nikdo na nej nema,mozna tak jan bendig zpiva docela na jeho urovni,jinak nikdo a souhlasim s tebou -
-
Re: Re: Muj Nazor
Jo Martin zpíva pěkně ale Monča ještě lip mam ji rada ale Chodur je divnej
*8* *16* *8* *16* *5* *5* *8* *16* *10*
-
-
přesně!! a můj názor tu někdo vymazal!! *16* -
Chodur *15* prosimte ten neumi vubec zpivat *13* teda v sobotu se mu to vubec npovedlo ujelo mu to sledovala jsem toooooooooooooooooooooooo!!! -
-
samozřejmně že chodúr neumí zpívat je to hovno *5* *5* *1* -
Vubec nevis o cem mluvis ona je jeste mlade nedospeli...ale Chodur neni 15 lety kure *15* -
-
Re: Re: Re: Muj Nazor
Ale na om fkt nezallezzziiiii.
*16* -
Re: Re: Re: Muj Nazor
no a co jako zalezi na veku nebo co???jakooooooooo *16*
-
-
-
-
Moniko Všechno nejlepší k 18.narozeninám !Hlavně zdraví a i to štěstí!
-
Má na sebe kontakt? Nebo telefon?
-
Nevíte někdo jestli pořád chodí s Benem?? Díky :)
-
-
vím... chodí
-
-
Opravdu a má na sebe kontakt...... Mně se hroooooooooooooooooozne moc libiiiiiiiiiii--------- *4* *4* *14*
-
-
-
V pondělí 20. února uvidíte Moniku Bagárovou v přímém přenosu soutěže TO BYL NÁŠ HIT na TV Barrandov. Hlasovat pro ni můžete už teď zasláním SMS ve tvaru HIT 6 na tel. číslo 907 99 09. Více na www.tobylnashit.cz
Upoutávka - http://www.barrandov.tv/70422-to-byl-nas-hit-ochutnavka-disco
To byl náš hit -
Ahoj moni..:) Máš moc krásně písničky...:)* .. Nechápou proč se některým nelíbí..:// ... Máš nádherný hlas..:).. Mám tě dost ráda:)