Přejít na výpis diskuzí

Monika Bagárová

OSOBNOST 30.9.2009 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monča

je super...hlavně má velký srdíčko!! *4*
  • p.petulkaa33

zaskočená.....................

Nikdy bych sem neverila že Ben A Monika Bagarová budou spolu ale přeju jim to
    • Re: zaskočená.....................

moniko moc ti to přeju že se ti daři si frajerka aspon si něco dokázala na pomluvi se vikašli zaviděj ja sem rada že aspon ciganka je v superstaru tak se mněj *3*
      • Re: Re: zaskočená.....................

Hey ty si asi úplně blbá kde si proboha vzala že je monika cigánka??? to si ještě nikdy žádnou cigánku neviděla??? *10* se podívej pořádně a pak tady piš že je monika cigánka a ještě tu píšeš at se na pomluvy vykašle přitom ten kdo ji tady pomlouvá ( že je cigánka) si ty tak sklapni!!! *5* *16*
        • Re: Re: Re: zaskočená.....................

tak nevím kdo je tu debil že ona romika je ať se ti to líbí nebo ne otce má roma a mamu bělošku a jestli nevěříš běž na youtobe a najdi si tam její romský písničky co nazpívala *8* *13*
          • Re: Re: Re: Re: zaskočená.....................

Přesně! Sama to říkala v Superstar , že je napůl romka.. *15*
  • Narozky...

Všechno nejky k tvým narozkám.Užívej si života =))
    • Děkuji *3*
  • Cus

Cau jses dobra vypadas hezky,ale pochybuji ze vyhraje ale holkam se libi kluci takze to vyhraje jeden z kluku jses nezlob se na me ale asi to nevyhrajes protoze holky fandej klukum protoze se jim libej.Jsem tvoje fanynka ale i Dominiky Stary.Pa pa.
  • všechno nejlepší promin že píšu pzdě
  • Pěkné děvče.. :DD
  • hele víte co bezte se vicpat protože nevíto co je hezký a když se vát nelíbí proč na to chodíte jste debilove a placate sem kraviny tak nato sem nechotte monika je nádherna nemá chybu a spíva nadherná její sestra taky hezky zpívá ale to je jedno pa moní.... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *2* *2* *2* *3* *3* *3* *3* *4*
  • ashleynka24

dneskaje finále

DNESKA JE FINÁLE MONČI DRŽíM TI PALCE!!! *14* *14*
  • charmedka-jana

Monča je nejky

Monča je uzasna fandím jí už od kastingu :-)
  • lucinkaa-aa

Moniiiika

ona??:..hodně dobrá zpěvačka..na to že jí je 15let.. tak má upe hafo goood hláás..!!!...fandím.. :-):-) *4*
    • caandiess

Re: Moniiiika

souhlasím, na to že je Monči 15 je prostě úžasná *14* *14* píšu si s ní na FB a musím říct že milejšího človéčka najdete těžko...držím palečky, je to MOJE SUPERSTAR!!!
      • Re: Re: Moniiiika

monička je uplně největší sluníčko a ji mám moc ráda.vždycky když ji vidím mám hned dobrou náladu. *1* *1* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit