-
monča
je super...hlavně má velký srdíčko!! *4* -
zaskočená.....................
Nikdy bych sem neverila že Ben A Monika Bagarová budou spolu ale přeju jim to -
-
Re: zaskočená.....................
moniko moc ti to přeju že se ti daři si frajerka aspon si něco dokázala na pomluvi se vikašli zaviděj ja sem rada že aspon ciganka je v superstaru tak se mněj *3* -
-
Re: Re: zaskočená.....................
Hey ty si asi úplně blbá kde si proboha vzala že je monika cigánka??? to si ještě nikdy žádnou cigánku neviděla??? *10* se podívej pořádně a pak tady piš že je monika cigánka a ještě tu píšeš at se na pomluvy vykašle přitom ten kdo ji tady pomlouvá ( že je cigánka) si ty tak sklapni!!! *5* *16* -
-
Re: Re: Re: zaskočená.....................
tak nevím kdo je tu debil že ona romika je ať se ti to líbí nebo ne otce má roma a mamu bělošku a jestli nevěříš běž na youtobe a najdi si tam její romský písničky co nazpívala *8* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: zaskočená.....................
Přesně! Sama to říkala v Superstar , že je napůl romka.. *15*
-
-
-
-
-
Narozky...
Všechno nejky k tvým narozkám.Užívej si života =)) -
-
Děkuji *3*
-
-
Cus
Cau jses dobra vypadas hezky,ale pochybuji ze vyhraje ale holkam se libi kluci takze to vyhraje jeden z kluku jses nezlob se na me ale asi to nevyhrajes protoze holky fandej klukum protoze se jim libej.Jsem tvoje fanynka ale i Dominiky Stary.Pa pa. -
všechno nejlepší promin že píšu pzdě
-
Pěkné děvče.. :DD
-
hele víte co bezte se vicpat protože nevíto co je hezký a když se vát nelíbí proč na to chodíte jste debilove a placate sem kraviny tak nato sem nechotte monika je nádherna nemá chybu a spíva nadherná její sestra taky hezky zpívá ale to je jedno pa moní.... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *2* *2* *2* *3* *3* *3* *3* *4*
-
dneskaje finále
DNESKA JE FINÁLE MONČI DRŽíM TI PALCE!!! *14* *14* -
Monča je nejky
Monča je uzasna fandím jí už od kastingu :-) -
Moniiiika
ona??:..hodně dobrá zpěvačka..na to že jí je 15let.. tak má upe hafo goood hláás..!!!...fandím.. :-):-) *4* -
-
Re: Moniiiika
souhlasím, na to že je Monči 15 je prostě úžasná *14* *14* píšu si s ní na FB a musím říct že milejšího človéčka najdete těžko...držím palečky, je to MOJE SUPERSTAR!!! -
-
Re: Re: Moniiiika
monička je uplně největší sluníčko a ji mám moc ráda.vždycky když ji vidím mám hned dobrou náladu. *1* *1* *14* *3*
-
-