Přejít na výpis diskuzí

Monika Bagárová

OSOBNOST 30.9.2009 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monika bagarova

ahoj lidicky moc vam dekuju ze me posilate hlasy doufam ze me budete posilat dal dekuju mona *4* *14* *8*
    • Re: monika bagarova

tak ted nevim jestli si to ty moniko tady hodně lidi píšou že to si ty!ale včera si hrozně hezky zpivala konečně no zppivala si to jako ukolebavku ale to je jedno!!!! *1*
  • Miluju tě!!!

Ahoj Moni...Moc tě miluju!!!...A chtěl bych s tebou chodit!!!...Nedáš mi icq???...Moc prosim!!!...Víš od první chvíle,kdy sem tě potkal,ses mi líbila hned se mi o tobě i zdálo...Pak sem se probudil mokrej... *3* *14* ...Chtěl bych s tebou prožít své poprvé...Moje icq je 551295534...Napiš mi prosím!!!...
    • Re: Miluju tě!!!

Taky Tě moc miluju. Kdy se vezmem? *14*
  • aakristina

je best

moninka je nejlepsi ze vsech celebrit jeste z ashley tisdale ta je taky dobra a doufam ze jeji sestricce ta operace dopadla dobre obe mam mocinky rada
  • hello

moni,jsi nej a doufam ze vyhrajes *4* *4*
  • miley126

ahoj lidi to jsem já monika

ahoj lidi to jsem já monika bagárová vzaly nás do luxusního hotelu odpoídám furt na facebooku a moc krát děkuju že sem píšešte o mě krásné věci mám vás moc ráda jo a také díki že říkáte at mi posíláte hlasy budu mít nové číslo 4 tak pozor joo tak ahojky *3*
    • devilishsmile

Re: ahoj lidi to jsem já monika

já te na faceooku hledala a nejsi tam !!! jakto?? *7* *7*
    • Re: ahoj lidi to jsem já monika

prosim te caw Mončo prosim te pošleš mi tvoje icq dik pošli mi ho na email Adamic22@seznam.cz maš libko? *5*

Ahooy Moni strašne moc ti fandím,,,strašne moc bezva spíváš kvuli tobě sem se začal dívat na super star fakt ti to tam hrozne moc sluší posílám hlasy ať ti to spíváá tak ahooy nekdy napíšu mail anebo napiš sem jak si tu na facebooku čauko *14*

Ahoj Moni strašně moc Ti fandim máš icq??já bych byla ráda neboli aspon nákej kontakt prosim prosim vyhraješ to je to jasný!!! *3*

A jaky mas facebooooook *3*

Posílej te hlasy liddi Ted zacina superstar ted sem zvedava kdo vyhraje jestli to nevyhraje monikaaaa bagarova tak neni Svet spravedlivejposilej te hlasy ve tvaru star 4 na cislo 9060613 poslam NONSTOP tak vy taky jasny!!! monika to musi vyhrat jestli nevyhraje tak to je RASIZMUS!!!!!!!!!!! to co sem cetla na youtube ty komentare a na superstar,Nekdy psaly ze monika hezky zpiva atd ale ze je cigánka tak ji to snizuje kvalitu to mne docela rozhodilo TAKZE POSÍLEJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
      NONSTOP
      Monika nesmí prohrát!!!! ja si musim jit zejtra koupit kredit kazdej tejden si kupuju za 500,- a us nemam! ale to nevadiiiiiiiii to sou hlasy pro moncu moniko jen tak dááááál zachvili mne vijden na 3litry tak pomalu hahah neprestanu posilat hlasyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Star 4 na čislo 9060613

Piste mi na katecarey@seznam.cz
      facebook kacenkaaladicova e-mail katecarey@seznam.cz
      libimseti Mary 5 tece Mary..... piste moni odepis!!!!!!!!!

Ahoj moni můžu se tě zeptat jakej mas Facebook?. ses nejlepsi posilam ti hlasy us sem ti jich poslala nejmi 30mozna i vic moc fandim!!!! Pls odepiš na katecarey@seznam.cz nebo na libko Mary..... mary a 5tecek Diky plsky odepis ses nejlepsiiiiiiiiiiiiiii *14*

Jestli si to ty tak to cumim xD
    • vananneh

to si fakt ty?? *3*

ahoj moni jakej mas skype a facebook
      • kajuska4

Re: Re: ahoj lidi to jsem já monika

Jj...moni jsi super fakt:-);-)... *3* *3*
    • mismis

moni bež na skype pls *3*
  • monikabagarova

...

Ahoj fanoušci!!!Jeslti máte nějaký dotaz??Tak mi napište!Jinak přihlásil se sem i muj velký kamarád Honza Bendig!!!
    A nechodíme spolu!!!Jjsme jen velcí kámoši!
    • Re: ...

faktys máš narozky 10.3. já taky. *3*

ahoj moničko až uvidíš bendiga tak mu dej za mě pusu *1*

illis má pravdu.ja nesnáším třeba když gadže řikaj cikáni.sem tvoje největší faninka ale je škoda že si nevyhrála superstar

ty seš moc pěkná holka to tě všude zachrání.jaký si měla vysvědčení.kouříš? *5*

cau moniko vis ses pekna holka a tady co pisou ze ses hnusna to pisou kvuli tomu ze ti zavidej , nektery myslim, jinak priroda ti dala peknej hlas ale musis na tom zapracovat a bude to ok ,jinak at se ti dari at ses na ty reklame prehnana at gadze videj ze i ciganky jsou pekny ne jak rikaji ze jsme nuly ,tak jim ukaz ! cau jsem jmenem ilona jo *5*

Ty nejsi Monika Bagárová jelikož tu máš špatně datum pokuď vím monča do soutěže šla když já bylo eště 14 a narodila se 5.července 1994 aspoň to přepiš *3*
      • Re: Re: ...

mno to je jasný že to neni monča bagarová ježiši co by tu dělala......
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

a co když je??To nemůžem vědět a je tu jako my je to česká stránka tuto znají všici
    • ludwig21

Re: ...

ahoj moniko moc tě zdravím a držím ti palce v dalším zpívání,chci tvoje cd,zpíváš krásně máš super barvu hlasu a cítění,jen tak dál,pro mě jsi superstar a vždy jsi byla,občas nám něco o sobě napiš a dej vědět jak se ti daří,tvůj velký fanda *14*
  • narozeniny...

Koukám, že má Monika narozeniny ve stejnej den jako já.. *4* Tak všechno nejlepší *1*
    • miss.stars

Re: narozeniny...

Tobě takéé..:).. *1*
  • nevím

ahojky mončo, díváš se na HORÁKOVI? *1* *1*
    • bagarova.magupe

Re: nevím

ahoj ne nedívám se na to
  • dofman5

nwm

talent ma ale je moc nudná
    • klaruska44

Re: nwm

*13* to vzadnym pripade neni prawda co tu kecas za nesmysli do prcic *16* Monika neni nudnaaaa sakwa *13*
      • alexisxxx

Re: Re: nwm

Náhodou má docela... pravdu soupne si a zazpívá, to leona, ta je super živel
  • bagarova.magupe

Můj pokec.sk

http://pokec.azet.sk/gold.monika?i9 =a3248e9bfc95 *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit