-
Vše nejlepší!
Dodatečně bych chtěla paní Zoubkové popřát k jejímu včerejšímu svátku hodně zdraví, štěstí a úspěchů.*3* -
titulek :-D ... pche
ordinaci nesleduju ale soudě podle fotek je to strašně hezká ženská! *14* jaká je, to už je ve skutečnosti nevim a asi se to nedozvim, ale když někdo řekne o někom, že je kráva nebeská na základě toho, co má za roli, by se měl zamyslet, kdo je tady kráva nebeská. *5* -
Nejlepší herečka
Podle mě je to nejlepší, nejtalentovaněšjší a jedna z nejhezčích dnešních hereček. *14* -
NEJLEPŠÍ HEREČKA
Tohle je dnad nejlepší herečka co znám. A také je to moje nejoblíbenější. Moc moc ji fandím. *14* -
monika zoubkova se nanarodila 3.7. ,ale 23.7.
http://www.monikazoubkova.cz /index.php?option=com_content&task= view&id=25&Itemid=18 -
pochvala
Je velice pěkná *14* -
obvineni
stahnete to obvineni na Honzu Hakena??????????????????????? -
ordinace
ordinace v ruzove zahrade se mi moc líbí -
Já
Zato ty Divačko budeš hotová krasavice k pohledání. Máš mindrák že je hezčí než ty. Určitě vypadáš hůř než klonovaná opice, která se ovšem nepovedla. *5* -
hezká? S tím předkusem, jak prská a šišlá?
Hezká mi nepřipadá ani zdaleka, šišlá a kření se, vypadá spíš jako skřet, než jako ženksá. Ke kráse má opravdu daleko. A ten její předkus, no hrůza, neměli by jí vůbec raději zabírat ze strany, možná ani zepředu... A když řekne "přece" tak musí všechny okolo poprskat,to je vidět i na obrazovace. Děs běs. *9* -
pochvala
Je to fantastická, bombová a hezká herečka, já znám hodně hereček,ale Monika je prostě skvělá *14* *1*