-
Šťastný a veselý
Nevím jestli si to Monika Zoubková vůbec někdy přečte, ale abych nezůstala pozadu tak bych jí také chtěla popřát hezký Štědrý den a spoustu dárků pod stromečkem!
*9* -
Blahopřání
Přeji hodně zdravý, štěstí, lásky a spokojenosti a doufá, že si Vánoce užijete!! *1* -
ŠŤASTNÉ VÁNOCE!!!
Také bych chěla Monice pořát k Vánocům. Přeji ji tedy šťastného a bohatého Ježiška a a veselý nový rok 2010, který pro ni bude doufám alespoň tak dobrý, jako ten letošní!!! *14* Je to ta nejlepší herečka na celym světě!!! *14* *14* -
Veselé Vánoce!
Chtěla bych paní Zoubkové popřát hezké Vánoce a šťastný nový rok!!! *4* -
Re: Re: Zoubková
Nepřizená jo? Snad jsi myslel nepřirozená ne?
Já s tebou ale vůbec nesouhlasim, mě přijde, že je to dobrá, sympatická a velice PŘIROZENÁ herečka, která nedělá, že kdoví co. *15* *15* Jen tak dál Mončo! *15* *15* -
Re: Re: Re: Zoubková
Ta role histerky ji celkem sedla, ale nyní je taková nijaká. -
Re: Helverova noc
helverova noc je určitě jedno z nejleších komorních dramet, jaké jsem kdy viděl *4* -
podpisy
Já už jejích podpisů mám asi pět!! -
Re: Skvělá Monička!!!
Nevím, co na ní všichni vidáte! -
Re: Re: Skvělá Monička!!!
Souhlas!! *3* *3* *3* *3* -
zoubková
Co to je za ten článek: Nahá ve filmu i na divadle!?? to tedy zjistili brzo. Operace Dunaj měla premiéru před půl rokem a oni se na ní teprve teď podívali nebo co?? Jinak je ale Monika Zoubková skvělá herečka!!! -
Re: ŠKODA
Nemyslím se, že je to nějak vynikající herečka, ale něco na ní asi bude, když ji tolik lidí fandí!!! *5* -
Re: Plešatá zpěvačka!!!
Plešatá zpěvačka se mi taky moc líbíla! -
Re: pochvala
Je ÚŽASNÁ!!! *14* -
Re: ordinace
Mě taky, ale paní Zoubková tam je teď málo kdy a je to velká škoda!!! Je to super herečka a v Ordinaci hrála fakt bezvadně!!! *3* *14* Snad se tam ještě vrátí!!! *14* *3* -
Re: Plešatá zpěvačka!!!
Já jsem to viděla někdy na jaře v televizi a moc mě to neuchvátilo. V divadle je to třeba ale jíné! -
Re: Skvělá Monička!!!
Je fakt skvělá! Také ji mám moc rád!!! *15* -
Re: ŠKODA
Nejlepší byla v Takové normální rodince! -
Její ,,Terku" mám v Ordinaci celkem ráda i když zdá se mi hodně naivní.
*14* -
Je to moje nejoblíbenější postava z Ordinace!!! Je to vážně moc moc skvělá herečka!!! Moc jí fandím!
*5*