-
Re: Běsi
Já jsem chtěla jít na Běsi taky, ale rozhodně na ně nepůjdu!!! Byla by to určitě dobrá hra, ale já tolik peněz za lístek nedám!!! Jako 450 kč zalístek, ať si nechaj! Já se radši půjdu na Moniku podnívat na něco jiného!!! -
Běsi
Moc se těším, až uvidím hrát Moniku v nové hře Běsi, která mám mít premiéru v březnu v Divadle v Celetné! *3* -
Re: Super herečka
moje to je taky nejoblíbenější herečka -
Re: Hezká?
Náhodou je moc hezká! Má moc hezký oči a krásný dlouný vlasy, v kterým vypadá jako princezna! *15* -
Hezká?
O tom, že jak vypadá někdo krásný a hezký mám asi jiné představy než ty. Monika je určitě supr skvělá herečka, ale kdoví jaká kráska to také určitě není. -
Re: Re: dřív...
A je moc hezká! Neni to taková ta vyhublá kostřička jako jsou některé herečky! -
Re: Re: TNR
Že jo?! Byla tam nejlepší!! -
Re: dřív...
Myslím, že je to dobrá herečka pořád! *13* -
dřív...
Dřív jsem měla tuhle herečku moc ráda, ale v posldní době,no.... Vlastně ani nevím... Je to pořád dobrá herečka, ale prostě... -
Re: TNR
Tam se mi taky moc líbila! -
TNR
z ordinace vás nemám moc radá, ale v takové nosmální rodince jste byla skvělá! -
Re: z-o-u-b-k-o-v-á
Ti je tvůj názor, já to vidí jinak.
Nejlepší ale bylo jak byla v Ordinaci taková hsteriská, skoro z ní šel až strach. *9* -
Super herečka
Monika je moje nejoblíbenější herečka!!! Myslím, že v Ordinaci v růžové zahradě 2 hraje dobře, ale je pravda, že bych jí asi jinak ani neznala!
Když už jí ale teď znám, byla jsem se na ni podívat v divadle a bylo to úžasné! Viděla jsem ji doposud v představeních: Plešatá zpěvačka, Absolvent, Helverova noc a Zdravý nemocný!!! Ve včech čtyřej těchto představeních byla vážně skvělá a každou roli zvládla úplně výborně!!! *3* -
Re: ŠKODA
Nejlepší je v divalde!!! -
Re: Re: Diskuse
jj *4* -
Re: Diskuse
Já asi chápu, jak si to myslela, ale moc ti nerozumím. Něco na tom určitě ale pravdy je, to je Monika Zoubková vážně úplně suprová a krásná herečka!! -
Re: Diskuse
Nechápu tě. -
Diskuse
Určitě někdo tuhle herečku mít v oblibě nemusí a ten druhů ji naopak zbožňovat. Já patřím té druhé skupině. Je to fakt uplně suprová a krásná herečka. Jedna z nejlepších. Nevím, ale jaký bych k tomuto názoru měla mít jiný důvod, než to, že je to prostě skvělá herečka. Někdo si to třeba myslet nemusí a může mít svůj názor. Někdo tady třeba píše, že ji v Ordinaci v růžové zahradě 2 nesnáší, ale to přece nesnáší její postavu a ne ji ne? Jinak tohle je jen můj názor. -
Re: Monika v Ordinaci
Jasně máš pravdu. Vidím to stejně! -
Re: Re: Re: Monika v Ordinaci
Já jsem ji třeba neznala a z té Ordininace ji pak mohli moznat další lidi a je pravda, že jí to pak více proslavilo a možná dalo i příležitosti k nové práci! To je přece ale dobře ne? I lidi chodí do divadla přece radši na známá jména, než na dvacet neznámých jmen.